Модни консултации-24

• 137 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, извинявам се че нахълтвам в темата, но имам нужда от съвет. Предстои ми да ходя на официално вечерно събитие, като за целта съм си купила тъмно синя рокля (цвят деним) от шифон до земята със сребрист  колан от пайети . Та питането мие с какъв цвят обувки и чанта да я съчетая  - с черни или  сребристи. Благодаря за съветите!

# 346
  • София
Покажи я, моля. Мисля, че сребристи е по-добре. Какъв е точно повода? Може би и черни високи сандали, но зависи.

# 347
Посмях се от сърце с вас.С удоволствие бих отишла не само до магазина ,облечена така.Подходящо е за разходка.Дрехите ми,който нося през свободното си време са в тоя стил.Изглеждам добре облечена така и не страдам от липса на внимание.Когато съм в чужбина си нося тениска,бермуди и удобни сандали.Не за нещо друго,а за да не стресирам българките там.

# 348
Посмях се от сърце на поста ти  Peace.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 23:58 от kikamora

# 349
Tyra, не съм съгласна с теб, защото там не знам дали си разглеждала, но има доста официални рокли дори внучка ми от там си взе бална рокля.

# 350
Здравейте, извинявам се че нахълтвам в темата, но имам нужда от съвет. Предстои ми да ходя на официално вечерно събитие, като за целта съм си купила тъмно синя рокля (цвят деним) от шифон до земята със сребрист  колан от пайети . Та питането мие с какъв цвят обувки и чанта да я съчетая  - с черни или  сребристи. Благодаря за съветите!

С черни много ще се затъмниш. Недей, лято е:) По-добре сребристи, а защо не бели или дори в телесен цвят? В т.нар. цвят пудра също биха стояли чудесно. Сега се замислям, че бледо синьо или ментово също би стояло добре.

# 351
  • Street of Dreams
Ментови обувки на официално вечерно събитие?

# 352
Ако са много фини (съвършено изчистено, затворено стилето) и се спази мярката, оставам на мнението си. Разбира се, говоря за най-деликатния нюанс на ментата, нищо ярко или крещящо.

# 353
Покажи я, моля. Мисля, че сребристи е по-добре. Какъв е точно повода? Може би и черни високи сандали, но зависи.

Повода е сватба в арабска държава и ние със съпруга сме канени като обикновени гости.  Няма ограничение за вида на облеклото.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 10:59 от mi_ra

# 354
  • Австрия
Сребърни  Peace

# 355
И аз бих сложила сребърни. В такива случаи е по добре да се залага на сигурното.

# 356
Здравейте, от доста време ви чета тайно, но сега и аз имам нужда от съвет. Ще ходя на сватба и реших, че това е удобен повод да си купя туту пола  Heart Eyes Mr. Green:

http://images.asos-media.com/inv/media/3/5/7/7/6807753/lilac/image1xxl.jpg

Обувките, които смятам да нося са черни сандали на платформа и средно дебели каишки с тънка синя линия (почти не се забелязва).

Мислите ли, че подобна горна част би била подходяща:  (тъмносиньо е, не черно!)

http://static.bershka.net/4/photos2/2016/V/0/1/p/4113/831/401/41 … g?t=1457445013148

И каква чанта да подбера? Клъч? Какъв цвят?

Да допълня, че сватбата ще е през деня и най-вероятно ще е доста горещо. За мен - аз съм на 26, 162, с тъмнокестенява коса и светла кожа.

Благодаря ви!  Hug Hug

# 357
  • Варна
Аз отдавна заглеждам едни боти и все не ги взимам. Харесват ли ви: https://www.amazon.de/gp/product/B00QYRNC44/ref=ox_sc_act_image_ … d=A1HQ9CSVVN7J1H?

И евентуално тази чанта?

# 358
  • София-Младост
И чантата Heart Eyes и ботите ми харесват. Само този облечен ток на ботите...по нашите улици...

# 359

Общи условия

Активация на акаунт