Модни консултации-24

• 137 261
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, наскоро видях съчетание дълга пола до земята (каквато и аз имам Flutter) с късо дънково яке.
Никога, ама никога не съм носила дънково яке досега! Сега искам такова!  HugКъсо кокетно и модерно!  Party
Откъде?!
Дайте ми идеи някакви!? newsm78 Crossing Arms Много ми хареса съчетанието на момичето. Heart Eyes

# 406
Бершка, Страдивариус, Зара и много други. Копче, навсякъде има къси дънкови якета. Те са супер модерни и носени от години. Много са удобни. Аз дънково яке не свалям целогодишно вк. зимата го нося под елеци.

# 407
# 408
Червена рокля с какви обувки може да се съчетае, имам светли - бежови, но ми се иска да направя по-интересно съчетание?

# 409
Момичета,
Струва ли ви се подходяща чанта с такъв блед цвят за по-есенните сетове?
Много ми допадна една подобна, ето тази, но съм отявлен почитател на ярките чанти  Heart Eyes(освен задължителната черна, разбира се).
Сега ми се иска да премина към по-ненатрапчиви, неакцентиращи чанти, но имам усещането, че те пък съвсм се губят. Знам, че е субективно усещане, причината е в сравнението с досегашните фуксия, жълто и т.н.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 09:21 от Silver touch

# 410
  • В полите на Пирин планина
Червена рокля с какви обувки може да се съчетае, имам светли - бежови, но ми се иска да направя по-интересно съчетание?

Тъмносини, златисти, светлосиви ...  newsm78

# 411
Здравейте момичета, искам да попитам за хубав магазин/сайт с официални дълги рокли, които не са прекалено натруфени. Ще съм кума на сватба началото на септември и от доста време издирвам рокля, но за сега неуспешно. Гледам в Peek & Cloppenburg, в Junona и разни други магазинчета, но или са с много камъни, или много разголени, или прекалено семпли... Sad

# 412
# 413
  • София
Бершка, Страдивариус, Зара и много други. Копче, навсякъде има къси дънкови якета. Те са супер модерни и носени от години. Много са удобни. Аз дънково яке не свалям целогодишно вк. зимата го нося под елеци.
Мерси, Денси за включването! Hug

Да, и аз така си мислех, докато не тръгнах с поставената цел на определените за това места.
В Страдивариус- надписи по гърбовете и разнищени ръбове на якето. Не е за мен! Naughty
Зара са се върнали в 80те с дълбоки удобни тип мъжки дънкови якета. Сигурно са ми до коляното някои от моделите, които по прехвърлих на прима виста.
В Масимо Дюти- бях на неправилното място. Ясно е.
Бершка- бях- никакви дънкови няма.
Пул енд Биър нова колекция само. Затова не ги и гледах.
Искам да си взема от намаленията сега някакво, защото аз съм човек, който носи сака с 3/4 ръкави за връхна дреха и няма идея ако не се разбера и не се харесам с това яке какво ще го правя! Blush
Давам до 60лв някъде. Crossing Arms
Видях в ХМ точно 60лв, ама чакам да ги намалят, пък!
До тогава събирам идеи! hahaha Joy

# 414
  • София
Да точно в ХМ харесах нещо, което се доближава до това което търся. Асос ми дава грешка.

Искам якето да е "издълбано" (изрязано, май се казва) на гърба над кръста и отпред да стои нормално късо. Ох, не знам как да го обясня Joy Joy. Но не видях никъде такова. Е, видях в едни магазини там в Сердика Мол, даже имената не им помня, ама по 300 и нагоре лв. Е, то кожено яке ще си взема за тия пари. Ай, нЕма нужда! Crossing Arms

Ей такова:

# 415
  • Варна
www.asos.com е сайта.

# 416
  • Австрия
Нещо подобно, но е малко повече от 60лв.
Used look
Colored denim ми харесва повече  Blush

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 23:01 от DimS.

# 417
  • София
Мммда, нямаме такова при нас, обаче.  Wink

# 418
  • Пловдив
kopche ето виж това http://www.terranovastyle.com/fr_en/woman/sale/coats-jackets/giu … sab0020770001s352
Според мен по-евтино може би ще намериш по разни квартални магазини или китайски.

# 419
  • София
О, *Padme* виж , там не бях проверявала newsm78! Даваш ми идея! Hug

Апропо вчера празнувахме РД на дъщеря ми и преди това успях да се шмугна в свободните ми 15 мин в Зара и мернах в детската секция  моето яке. hahaha Joy Нямах време, че бързах, но тия дни ще мина да си го прибера. Flutter Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт