Модни консултации-24

• 137 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 270

Само да попитам за потници - безшевни има ли такива ,някой срещал ли е? Аз понякога нося под тънки блузи, но все някак личат шефове, презрамки, та ако някой има идея, моля да сподели. bouquet Hug

Горещо препоръчвам бельото на фирма "Бижу" - шият се тук с италиански материи:

http://biju.bg/bg/damsko/belio/potnici/

# 271
Не е задължително да са изкуствени. Имам две - едната от шифон, другата памучна и двете прозират доста и ги нося предимно вечер на разходка на плажа. Нося ги с нюд сутиен, а понякога и с потник, за да мога да съблека ризата, ако се наложи.
А шифона е естествена материя? Wink

# 272
  • Варна
Само да попитам за потници - безшевни има ли такива ,някой срещал ли е? Аз понякога нося под тънки блузи, но все някак личат шефове, презрамки, та ако някой има идея, моля да сподели. bouquet Hug
Аз имам от Зара, не са безшевни, но са съвсем гладки и с тънки презрамки, не се виждат изобщо. Много са ми удобни.

# 273
Не е задължително да са изкуствени. Имам две - едната от шифон, другата памучна и двете прозират доста и ги нося предимно вечер на разходка на плажа. Нося ги с нюд сутиен, а понякога и с потник, за да мога да съблека ризата, ако се наложи.
А шифона е естествена материя? Wink
Истинският шифон е памук + коприна. Друг е въпросът, че тук шифонът, който де предлага е с със синтетична коприна.

# 274
Момичета,благодаря! Hug bouquet

# 275
  • София
Много обичам прозрачни бели ризи. Наскоро си взех една от полиестер, да, но много добра изработка. За потничета отдолу специално обикалям дълго магазините за бельо, защото не се намират лесно бежови, телесни и пр.

# 276
Да , качествените хубави потници са си проблем и телесни , а пък ако търсиш някой цвят съвсем.
Преди години имаше в магазините на скини, но спряха вноса незнайно защо.
Биляна , правилно е казала за шифона

# 277
Здравейте момичета Simple Smile
Идвам с молба за съвет относно тази пола, която по интернет поръчах, но сега съм в чудене с каква блуза става да облека, и дали да е запасана, или спусната отгоре newsm78идеи от вас, благодаря bouquet

# 278
  • Бургас/Пз
Градинско парти - "боси в тревата"  Mr. Green мисля да съм с туту пола в бледо сиво, мислите ли , че тюлен потник ще дойде прекалено??  newsm78 Потникът е черен. Някакви интересни предложения за комбинация на туту поли да сте срещали? Че всичко което чичко гугъл вади като напиша туту пола нещо не ме грабва  Rolling Eyes

# 279
Това много ми харесва- ще стои добре и със сиво:

Скрит текст:

# 280
  • в Кошера
Туту полите сме ги обсъждали неведнъж в темата, имат си колкото ЗА, толкова и ПРОТИВ.  Mr. Green

Такава пола за мен е задължително да бъде акцент в облеклото, т.е. да бъде комбинирана със семпла горна част от различна материя, прикриваща бюста най-добре.  Peace

Скрит текст:

# 281
  • Бургас/Пз
Благодаря , Тайра, знам че сме ги обсъждали, включително и пак по моя молба, но беше зимата и тогава нямах колебания за горната дреха. Но сега е доста топло и затова ми се иска да е нещо тип потник, но може би ще заложа на обикновен памучен Simple Smile

# 282
  • FRANCE
Здравейте момичета Simple Smile
Идвам с молба за съвет относно тази пола, която по интернет поръчах, но сега съм в чудене с каква блуза става да облека, и дали да е запасана, или спусната отгоре newsm78идеи от вас, благодаря bouquet

Влюбих се в полата, от къде е? Иначе аз бих я носила с някоя семпла блузка/ потник по тялото и вътре в полата

# 283
# 284
  • FRANCE
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт