Модни консултации-24

• 137 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
Обувки телесен цвят на каква рокля биха вървели по-добре, тъмна или светла?

# 286
Тъмни дрехи със светли обувки не седят добре, обаче незнам какво имаш предвид

# 287
  • sf
Ами имам обувки телесен цвят и искам да си взема рокля за тях. Искам тъмнолилава, но не съм сигурна дали ще седи добре. А телесни обувки със светъл цвят ми се струва безлично, не знам.

# 288
На мен ми харесва комбинацията обувки нюд с тъмна рокля, обувките се сливат с крака и го издължават
Обратната комбинация - не е удачна.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 22:01 от Билян@

# 289
На мен ми харесват телесни обувки с тъмна дреха. Мисля, че биха отивали на лилаво.

Шарената пола бих я носила с блуза/потник в бяло или в някой от цветовете по нея, запасана.

За тутуто бих подкрепила памучния потник.

# 290
Дами,как носите туники/рокли с дължина точно под дупето? Embarassed Тоест,прекалено къса(за моя вкус) за да се носи самостоятелно, но пък иначе дълга за върху къси панталонки? С клин ?  Rolling Eyes

# 291
  • в Кошера
Обувки в нюд са най-универсалното нещо евър.
Стоят добре с всеки цвят, който от своя страна изпъква във визията.  Peace

Скрит текст:

# 292
В движение се сдобих с подобна на тази пола ,моята е само с бели надписи и леко асиметрична...
http://www.born2style.de/Desigual-Rock-Fal-Martillo-schwarz-Gr-S-XL
С какво да я комбинирам не знам...На ниски сандали изглеждам леко трътлеста ,заради дължината на полата.Нагоре черно ли пак ...Давайте идеи!

# 293
Дами,как носите туники/рокли с дължина точно под дупето? Embarassed Тоест,прекалено къса(за моя вкус) за да се носи самостоятелно, но пък иначе дълга за върху къси панталонки? С клин ?  Rolling Eyes

Според мен по-добре с къси панталонки, отколкото с клин - лятото туника с клин някак не ми се връзва. Но всичко зависи от точния модел на туниката и панталонките. Ако са в едни цвят, а панталонките са малко по-дълги от туниката и леко широчки може да се получи интересно

# 294
Не нося такива туники, трудни са ми за комбиниране. Според личното ми усещане стоят добре само и единствено с прави, тесни панталони/ дънки.

Надписаната пола може да се носи с всеки от цветовете по нея - черно, бяло, червено (същия нюанс). Не е особено оригинално това, но нейната шарка някак си те принуждава. Не си я представям с друго освен с дюсова горна част в някой от тези цветове. Може би ще ѝ отива и нещо сребристо, стига да се спази мярката.

# 295
В движение се сдобих с подобна на тази пола ,моята е само с бели надписи и леко асиметрична...
С какво да я комбинирам не знам...На ниски сандали изглеждам леко трътлеста ,заради дължината на полата.Нагоре черно ли пак ...Давайте идеи!
Ако имаш възможност, просто я върни.

# 296
Ако имаш възможност, просто я върни.

Подкрепям!

Ако пък случайно наистина си я харесваш и искаш да я носиш, носи я със сандали на ток, щом не се одобряваш с равни. Тази пола търпи и кецове.

# 297
Мъча се да я видя с нещо, но така и не мога да си я представя с нищо тази пола. Черна пола посред лято ми се вижда крайно неподходящо и изобщо, цялата пола е едно недоразумение.

# 298
  • София
Здравейте!  Simple Smile
Нагло нахлувам в темата с въпрос дали някъде сте мяркали такива или от типа хънтърски дамски панталони...

Преди 2 години си взех от Esprit, но вече остаряха, а тази година не намирам никъде  Thinking

# 299
  • в Кошера
Мъча се да я видя с нещо, но така и не мога да си я представя с нищо тази пола. Черна пола посред лято ми се вижда крайно неподходящо и изобщо, цялата пола е едно недоразумение.

+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт