Модни консултации-24

• 136 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
С нещо изчистено отгоре, например черен топ с презрамки? newsm78 Страхотна е полата, но и аз не съм добра в съчетаването на по-специфични долнища (не знам как да се изразя, например такъв тип пола или някакъв панталон, който се набива на очи). Предпочитам долната част да е изчистена, а топът да е по-интересен. Така ми е по-лесно за съчетаване.

# 616
# 617
Благодаря ви! Hug

# 618
Здравейте, момичета Simple Smile
Влизам с въпрос Simple Smile
 Имам тази рокля http://wheretoget.it/link/4836 и искам да я облека на сватба. Може ли да ме посъветвате с какви обувки, чанта и бижута да я съчетая? Simple Smile

# 619
Семпли сандали с тънки каишки и семпли бижута.

# 620
Здравейте
Харесах си тези боти в Зара http://www.zara.com/bg/bg/woman/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D … 9194p3609986.html
и се чудя дали да си ги взема, но тъй като нямам наблюдения върху обувки от марката моля ако някой има нека да сподели. Ще ми бъдат за ежедневно носене, може би и на работа, където работя на крак. Удобни ли са, заслужават ли си парите?
Благодаря

# 621
Моделът изглежда удобен, но по-напред в темата съм чела не особено ласкави отзиви за обувки на Зара (аз лично нямам такива). За малко повече пари може да се купи подобен модел на друга/и марка/и, например Еко или др.

# 622
Аз имам само едни обувки на Зара, и макар че са от естествена кожа, са ужасно неудобни. И от други съм чувала, така че бих се въздържала от покупка, освен ако не ти харесват наистина много. Тогава бих рискувала:)

# 623
И аз така си помислих, но реших все пак да питам. Ами не, няма да рискувам, а и не ми харесват чак толкова много тези боти. Видях едни други на манго, http://www.mangooutlet.com/NL-en/p0/woman/leather-biker-ankle-bo … ;ts=1473344045031 дори повече ми харесват, но вероятно и те няма да са кой знае колко удобни. Бихте ли ми препоръчали марка, към която да се насоча? Горе-долу в такъв стил искам да са, дори и да са малко по-груби не е проблем, но изискването ми е да са удобни, водоустойчиви и издържливи.

# 624
Не знам дали марката я има в България, аз имам едни боти на Pier One, които излязоха не само супер удобни и издръжливи, но и изглеждат добре въпреки многото носене.

Пп. редактирах марката, че се бях объркала Simple Smile помня, че бяха направени в Румъния и аз подходих с недоверие.

# 625
Здравейте
Харесах си тези боти в Зара http://www.zara.com/bg/bg/woman/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D … 9194p3609986.html
и се чудя дали да си ги взема, но тъй като нямам наблюдения върху обувки от марката моля ако някой има нека да сподели. Ще ми бъдат за ежедневно носене, може би и на работа, където работя на крак. Удобни ли са, заслужават ли си парите?
Благодаря
Имам ботуши на Зара, естествена кожа. Страшно съм доволна, не пропускат и са удобни. Peace Много се колебаех дали да рискувам, взех ги за 90 лв на намаление и ако се бяха случили боклуци не знам... ooooh! Все пак и аз съм на мнение, че зависи от модела, в магазините им имат обувки, които са ужасно неудобни и не си струват изобщо парите, но може да попаднеш и на нещо добро. Най-добре иди да пробваш.

# 626
При тези боти проблем може да е, ако са тежки, което често се случва при такъв тип обувки, но се разбира веднага при пробване и не добре направената стелка. Личен опит с обувки на зара нямам.

# 627
  • София
Не знам дали марката я има в България, аз имам едни боти на Pier One, които излязоха не само супер удобни и издръжливи, но и изглеждат добре въпреки многото носене.

Пп. редактирах марката, че се бях объркала Simple Smile помня, че бяха направени в Румъния и аз подходих с недоверие.

Pier One има в Merkari. Това е аутлет с единични бройки.
Аз обувки онлайн вече не поръчвам, че много ми варират номерата - може да съм 38, 39, 40, даже 41.
Предпочитам да пробвам първо.

# 628
Момичета, може ли отзиви за обувките за Camper? Удобни ли си, здрави ли са, струват ли си парите. Харесах няколко чифта, все класически модели, които бих носила страшно много, а на всичкото отгоре имат и моя номер (35), което е рядкост. Конкретно за тези модели става въпрос:

Скрит текст:

За обувките на Зара, аз лично съм страшно предубедена, стоят ми изключително дървени и неизкусурени. Както и тези на H&M, Mango и този род марки. 

# 629
На Camper имам само един чифт - боти на платформи и 10-12 см ток, които нося изключително рядко. Не са удобни, но може да се дължи на модела. Тези, които си показала изглеждат по-удобни със сигурност. Може би си заслужават ако ги намериш изгодно, за мен при тази марка съотношението качество-цена не е много добро.   

Общи условия

Активация на акаунт