Модни консултации-24

• 136 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Вики, на мене също не ми допада. Изглежда ми като горнище на анцуг. Но пък ако ти харесва и има с какво да го съчетаеш...

# 646
Вики, на мен сакото ми харесва, но с уточнението, че е съчетано подходящо. Аз си го представам в екстравагантна спортно-елегантна комбинация, със светла свободна тениска и леко изсухлени дънки. Дори разкопчано... Но определено не е елегантно сако.

# 647
Здравейте красиви дами! Отдавна ви чета  bouquet
Предстои ни фирмено парти и се чудя как да се издокарам. Ще трябва да съм официална, но не чак за дълга рокля. Не искам да съм в черно също така.  Искам да съм с гащеризон и харесах ето този:
http://www.koketna.com/gashterizoni-1/carla-by-rozarancio-%D0%B4 … -39334?colorId=24
или този : 
http://www.koketna.com/gashterizoni-1/peperuna-%D0%B4%D0%B0%D0%B … -51962?colorId=17

Ако взема резидавия ( който ми харесва повече) с какви обувки да го съчетая. Имам тъмно бежов плик велурен. Но обувките май не искам да са бежови  newsm78  ?......
Бежовия изглежда по ежедневен май, а и това бюстие ще ми е неудобно с него.
И сайта не съм го пробвала....четох различни мнения за него  newsm78 ...просто тук намерих единствения гащеризон, който ми харесва като модел, а и цвета много ми хареса Simple Smile .
Ще съм благодарна за искрените ви мнения  bouquet 

# 648
  • София
Аз съм поръчвала от Кокетната и съм била доволна. Имам блузки за по 10 лв от там тип туники, за които още ме питат от къде са. Имам и една асимиетрична жилетка купена от там. Беше абсолютен хит! Simple Smile

Показаните гащеризони са страхотни! Приятно съм изненадана! Simple Smile
 Повече клоня към вариант 2. Голите рамене винаги носят някаква нотка тържественост. Flutter

# 649
  • на кого му пука

Егати намалението Shocked.От 399лв на 20лв.Това сериозно ли е?

# 650
  • У дома
Зеленият гащеризон е много хубав и аз съм за него, но първоначалната цената не е реална Laughing
Сакото, за което се питаше, и на мен не ми допада Rolling Eyes

Дами да питам за мнение, харесвате ли полите "молив" с кецове, прекалено тийн ли е newsm78

# 651
То и 20 лв ми се вижда абсолютно нереалистична цена. Много ми е любопитно какво е качеството - на снимката изглежда добре, но...

# 652

Дами да питам за мнение, харесвате ли полите "молив" с кецове, прекалено тийн ли е newsm78

Ако полата е трико за мен е ОК, иначе не  Naughty

# 653
  • У дома
Да съвсем обикновенна, трико е Peace

# 654
Да съвсем обикновенна, трико е Peace

Дънкова също става, аз нося често, но с маратонки и запасана/къса тениска.

# 655
  • в Кошера

Да.  Peace
Не е задължително да е трико или деним, зависи как се съчетае, може да е кожа, неопрен, дантела или обикновен "по-строг" плат.  Peace

Скрит текст:

# 656

Аа не съм повярвала изобщо...по скоро реших че е печатна грешка Simple Smile
Поръчах го де и дойде. Наистина е хубав. Кройката е много хубава и ми стои страхотно. Качеството на шева също е добре. Материята стои елегантно и пада добре...не простее с две думи, въпреки ниската цена . Купих си и златни кожени ( състарено злато...не огледално златно) обувки стилето високи и клъч кожен цвят шампанско. Надявам се да изглеждам прилично. Ще пусна и снимки тези дни да кажете.
Пола молив с кецове- много обичам, без значение каква е материята на полата, дали е по спортна или не толкова. Гледам чантата и топа да са по-лежерни.

# 657
Вики, на мен сакото ми харесва, но с уточнението, че е съчетано подходящо. Аз си го представам в екстравагантна спортно-елегантна комбинация, със светла свободна тениска и леко изсухлени дънки. Дори разкопчано... Но определено не е елегантно сако.
И аз си мисля, че ако е съчетано с правилните дрехи, ще изглежда доста добре. Не е елегантно, но е спортно-елегантно със сигурност. Simple Smile

# 658
Сакото е много една такива никаква дължина! Изобщо имаш ли някаква идея с какво ще го носиш? Аз не го виждам по никакъв начин. Кройката му също не е впечатляваща  Peace.

# 659
  • В полите на Пирин планина
Съгласявам се с kikamora за сакото. Изглежда някак безформено.  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт