Канена съм на сватба, но не познавам почти никого!

• 5 242
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Правят се по списъка ,които младоженците изготвят.Поканите се надписват по него.В повечето случаи се наема сватбена агенция (като пограбалната агенция) и казваш какво искаш ,а те правят всичко.Ако нямат налични ресурси наемат външни не ти казват "нямаме такова намери си."
Както и да е.

На авторката и се ходи и търси някой да и каже да отиде.Ами да отиде.

# 31
  • Бургас
Накратко, годеникът ми е канен на сватба на близък приятел. Тъй като сме от тези двойки, които ходят навсякъде заедно, бъдещият ми съпруг е попитал директно младоженеца дали може и аз да дойда. Той се е съгласил. На поканата обаче пише името само на годеника ми, но се има предвид +1.
На мен не ми стана ясно. Ако приятелят е близък, той би следвало да знае, че сте двойка и респ. поканата да е за двама ви. Ако на поканата е написано Иван + половинка, това е подобно. Т.е., чувствай се поканена.
Иначе, мисля, че аз бих пропуснала изцяло подобна сватба. Приятелят може да поднесе поздравите ти.
Приятелят е близък, но не и на мен. Живеем в различни градове и така и не сме се запознавали.
Тъкмо ще се запознаете, какъв е проблема толкова, не мога да разбера. И аз така се запознах с приятелите на моя бъдещ тогава мъж, на сватбата на единия. Какво  като не познаваш никого, нали си с годеника си там, той ще те представя  и така...Какъв по-добър начин да се запознаеш с един куп негови приятели накуп, нали рано или късно ще те заяви като своя половинка...Не мога да разбера какъв е проблема, освен ако нямаш някоя социална фобия  Laughing  Wink   

# 32
Не бе, проблема е за младоженците.Когато 300 поканени доведат 100 не поканени  Laughing

# 33
  • 2860 км северно от Екватора
Не бе, проблема е за младоженците.Когато 300 поканени доведат 100 не поканени  Laughing
hahahaщом могат да вдигнат сватба за 300, могат и за 400. Joy

# 34
  • Бургас
По-важно е ти да решиш дали ти се ходи или не. Ако ще ти е интересно и ще се забавляваш, отивай. Ако ще се чувстваш неудобно, недей!
Щом са казали да отиваш значи са те предвидили, не мисля, че ще има проблем къде да седнеш или нещо подобно.
А какво мисли годеникът ти? Ти си негова дама и ако той държи да сте заедно какво те спира?

# 35
  • над кукувичето гнездо
Много го преигравате. Едно е да предупредиш, че ще вземеш и годеницата си и младоженците да го имат предвид, друго е да не предупредиш и да отидеш с нея. И така да направят още "99" човека Shocked Дори и сватбата да се прави от агенция, ако е достатъчно добра такава и с опит зад агентурния си гръб, биха предвидили 2-3 места в повече за всеки случай. И още, ако х човека от поканените, по една, или друга причина, са възпрепятствани да присъстват на сватбата, то 100-те натрапника моментално се превръщат в 100-х. Wink

# 36
Ходих на такава сватба с мъжа ми миналото лято. Никой не познавах, дори младоженците. Не ми беше удобно да откажа обаче. Отидохме за църковния ритуал и после в ресторанта. Честно казано изкарах си много добре, хората бяха супер , повечето бяха млади и падна голям купон, радост за окото беше дори само да гледам как се забавляват. След третата ракия започнах и контакти да завързвам.  Laughing
+ това ти си му годеница, не си някоя забърсана преди два дни. Така че не виждам проблем и не мога да разбера какво се притесняваш толкова. В най-лошия случай просто никой няма да те забелязва, но едва ли ще пречиш на някой.

# 37
В крайна сметка отидох и на ритуалите, и на самия купон и всичко беше страхотно. Запознах се с много нови хора, никой не ме попита какво правя там, никой не се държа лошо и като цяло ми остана прекрасен спомен за цял живот!  Grinning Благодаря на всички за съветите!

Общи условия

Активация на акаунт