АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 229
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета! В 38-ма седмица съм, след първо секцио през 2014г. Въпросът ми е има ли някоя от вас, която може да сподели опит от раждане в Селена, а именно нормално след секцио и кой доктор е водил раждането.

# 301
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам, слагат ли при секцио компресионни чорапи или чорапогащи? Ако слагат, аз ли трябва да ги купя или ги дават в Селена?

Не мисля, че е практика - на мен не са ми слагали, нито на някоя позната, която е раждала там секцио. Но пък, ако има индикации затова, т.е. при проблем с вените, може би трябва да се консултирате с лекаря си и той ще Ви каже дали слагат или трябва да си ги закупувате Вие. Мисля, че е по-скоро второто. Имам позната, която живее в София и имаше проблем с вените, купи си въпросните чорапи и след раждането си ги сложи в болницата.

# 302
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам, слагат ли при секцио компресионни чорапи или чорапогащи? Ако слагат, аз ли трябва да ги купя или ги дават в Селена?

Не,не слагат.Ако искаш,трябва да си носиш
Каква е идеята им след секцио?

# 303
Tsveti 1310, ♥Elfita♥, не, аз нямам проблеми, просто съм чувала, че някъде слагат при секцио.

# 304
  • Пловдив
Tsveti 1310, ♥Elfita♥, не, аз нямам проблеми, просто съм чувала, че някъде слагат при секцио.

Възможно е, въпреки че аз знам, че тези чорапи се слагат след лекарска препоръка, при проблем с вените. Значи със сигурност в Селена няма да ти сложат след секциото.

# 305
Здравейте и от мен момичета,след една неуспешна бременност и положителен резултат за тромбофилия се насочвам към Селена и по специално др.Петрова която се надявам да е правилния избор и началото на правирния път към така желаното бебче Hug

# 306
Здравейте и от мен момичета,след една неуспешна бременност и положителен резултат за тромбофилия се насочвам към Селена и по специално др.Петрова която се надявам да е правилния избор и началото на правирния път към така желаното бебче Hug
аз сега ходя при доктор Петрова и много съм доволна — тя е много внимателна и компетентна! надявам се, че много скоро ще имаш най здравичко и усмихнато бебе!  bouquet

# 307
Много Благодаря Hug baby_neutral

# 308
Здравейте!
Искам да помоля някой да напише работното време на Д-р Петрова.
Благодаря предварително!

# 309
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря предварително!

През 2015 г. графикът и беше следният: Понеделник - от 8.00 до 12.30, вторник - 13.00-17.30, сряда - почивен ден, четвъртък - 13.00-17.30, петък - почивен ден. Най-добре се обадете на регистратурата, обаче, защото може да има промени. Освен това доста често започва по-рано и свършва по-късно работа, т.е. на мен ми се е случвало да ми дадат час още за 12.00 ч. в дните, в които е втора смяна. Също така, ако е спешно може да бъде открита и в сряда, и в петък, т.к. дава дежурства долу в спешния приемен кабинет.

# 310
Здравейте!
Благодаря предварително!

През 2015 г. графикът и беше следният: Понеделник - от 8.00 до 12.30, вторник - 13.00-17.30, сряда - почивен ден, четвъртък - 13.00-17.30, петък - почивен ден. Най-добре се обадете на регистратурата, обаче, защото може да има промени. Освен това доста често започва по-рано и свършва по-късно работа, т.е. на мен ми се е случвало да ми дадат час още за 12.00 ч. в дните, в които е втора смяна. Също така, ако е спешно може да бъде открита и в сряда, и в петък, т.к. дава дежурства долу в спешния приемен кабинет.

Благодаря!

# 311
Момичета, какви бяха цените за раждането,за нормално и секцио?

# 312
  • Пловдив
Момичета, какви бяха цените за раждането,за нормално и секцио?

Нормално е 1100лв., миналата седмица питах, секциото беше 1400 или 1500 мисля, но не съм сигурна въобще. Обади се на регистратура, ще ти кажат.  Peace

# 313
Секциото е 1500 нормално 1100

# 314
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт