АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 213
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
аз бях преди месец до регистратурата и там видях списък с цените — секцио беше 1850  Confused
не знам, какво е вярно

# 316
  • Пловдив
аз бях преди месец до регистратурата и там видях списък с цените — секцио беше 1850  Confused
не знам, какво е вярно

Да не би това да е сумата без направление по каса? Миналата година аз платих, преди последното увеличение, 1340 лв за секциото, с направление, но знам, че имаше и по-висока такса, за тези, които са без направление, но не помня каква беше сумата.

# 317
не знам, какво е вярно
Да не би това да е сумата без направление по каса? Миналата година аз платих, преди последното увеличение, 1340 лв за секциото, с направление, но знам, че имаше и по-висока такса, за тези, които са без направление, но не помня каква беше сумата.
ох, не знам, може би... аз само този списък видях там.
обаче, аз нямам осигуровки, значи за мен със сигурност ще бъде 1850 лева цената Rolling Eyes

# 318
Здравейте, момичета!

Постарах се да изчета доста от темата за болница Селена, но ако се повтарям с въпросите си, моля да бъда извинена!

Утре ми предстои да се запозная с д-р Минев, за констатиране на бременност. Разбрах от момичетата на регистратура, че при него не се води платена ЖК, а си записваш час и всеки преглед се плаща на място. Искам да ви попитам как стои въпроса със издаването на болничен в Селена? Знам, че се заплаща някаква сума, но пропуснах да попитам каква е тя? На регистратура ли се издава или трябва да се поиска от лекаря?
Също искам да попитам, при случай, че ходя при д-р Минев на ЖК (т.е. не съм по Здравната каса), каква е цената на изследванията, които се правят (кръв, урина...)?

Поздрави!

# 319
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Постарах се да изчета доста от темата за болница Селена, но ако се повтарям с въпросите си, моля да бъда извинена!

Утре ми предстои да се запозная с д-р Минев, за констатиране на бременност. Разбрах от момичетата на регистратура, че при него не се води платена ЖК, а си записваш час и всеки преглед се плаща на място. Искам да ви попитам как стои въпроса със издаването на болничен в Селена? Знам, че се заплаща някаква сума, но пропуснах да попитам каква е тя? На регистратура ли се издава или трябва да се поиска от лекаря?
Също искам да попитам, при случай, че ходя при д-р Минев на ЖК (т.е. не съм по Здравната каса), каква е цената на изследванията, които се правят (кръв, урина...)?

Поздрави!

Първият болничен е за 14 дни и е безплатно. След това по закон имаш право на още, само след лекарска комисия, за която в Селена се плаща 80 лв. Издава се болничен лист за 30 дни, на мен акушерката ми го пускаше и със зеленото листче си плащах на каса. За моя лекар (д-р Даниел Ставрев) комисията се състоеше всеки понеделник от 13:30 до 14:30, не знам за другите дали има различен ден за това  newsm78
А също има ограничение на броя дни болнични, които може да ползваш и с комисия, нещо от сорта на 180 или 190 дни, след което трябва да се явиш на ТЕЛК, но не съм сигурна точно   Rolling Eyes
Моят първи го взех около 15-та г.с. , след това всеки следващ с комисия и края на последния ми съвпадна точно с началото на 45-дневния преди термин.
За другите неща не мога да кажа, аз се следя по ЗК  Peace

# 320
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Поздрави!

Първият болничен е за 14 дни и е безплатно. След това по закон имаш право на още, само след лекарска комисия, за която в Селена се плаща 80 лв. Издава се болничен лист за 30 дни, на мен акушерката ми го пускаше и със зеленото листче си плащах на каса. За моя лекар (д-р Даниел Ставрев) комисията се състоеше всеки понеделник от 13:30 до 14:30, не знам за другите дали има различен ден за това  newsm78
А също има ограничение на броя дни болнични, които може да ползваш и с комисия, нещо от сорта на 180 или 190 дни, след което трябва да се явиш на ТЕЛК, но не съм сигурна точно   Rolling Eyes
Моят първи го взех около 15-та г.с. , след това всеки следващ с комисия и края на последния ми съвпадна точно с началото на 45-дневния преди термин.

Благодаря за отговора! А в тези 180 дни влиза ли и 45 дневния или той си е отделно?

Не, той си е отделно и всяка бременна има право на него, без комисия. Когато ти кажат термина, може да си изброиш 45 дни назад от него, след това още 180 назад(или колкото е реално, дано някой сигурен да се включи) и ще знаеш кога горе долу да си пуснеш първия без да ти се налага ТЕЛК. Мисля, че 45дни + тези  въпросните дни не са достатъчни за цялата бременност, защото накрая на последните комисии акушерката ми проверяваше колко общо са станали, да не пресрочим.
Лека бременност  Peace bouquet

# 321
Момичета я да ви питам за мнение за др.Ангелов че една приятелка много ми го препоръча,работел с ЗК но иска задължително да се ражда в Селена пък аз не съм сигурна живот и здраве къде ще е.Та все още се чудя др.Ангелов или др. Петрова?

# 322
  • Пловдив
Имам записан час за БХС в първи триместър. Някой знае ли каква е цената, за да бъда подготвена предварително  Rolling Eyes

# 323
  • Пловдив
Имам записан час за БХС в първи триместър. Някой знае ли каква е цената, за да бъда подготвена предварително  Rolling Eyes

През март струваше 120лв. Peace

# 324
  • Пловдив
Благодаря, Гери Simple Smile

# 325
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, момичета!

Поздрави!

Благодаря за отговора! А в тези 180 дни влиза ли и 45 дневния или той си е отделно?

Не, той си е отделно и всяка бременна има право на него, без комисия. Когато ти кажат термина, може да си изброиш 45 дни назад от него, след това още 180 назад(или колкото е реално, дано някой сигурен да се включи) и ще знаеш кога горе долу да си пуснеш първия без да ти се налага ТЕЛК. Мисля, че 45дни + тези  въпросните дни не са достатъчни за цялата бременност, защото накрая на последните комисии акушерката ми проверяваше колко общо са станали, да не пресрочим.
Лека бременност  Peace bouquet

Дните са 180 Peace
Както вече е станало ясно, 45 дневния болничен не влиза в тях.
Важно за обезщетението е, да се изчисли точно и да няма "дупка" от датата на първия болничен до 45 дневния Peace

# 326
Имам записан час за 07.09 за ранна ФМ при др. Кръшков(90 лв казаха). Какво ви е мнението за него?

# 327
  • Пловдив
letisiq.07, ще се радвам да споделиш след прегледа как е протекъл и какво е мнението ти. Аз ходя при д-р Кръшков от близо година. Бързо спечели доверието ми, внимателен е и отговаря на всичките ми въпроси. Бременна съм в 9г.с. +3 дни. Ходя при него и не бих го сменила.

# 328
  • Пловдив
Аз съм ходила на ФМ два пъти при д-р Апостолова и веднъж при д-р Кръшков. И двамата са много добри и много обясняват, но някак д-р Кръшков повече ми допадна и аз не знам защо точно, сякаш повече авторитет и спокойствие излъчва Thinking Rolling Eyes
А и ми се стори, че неговият апарат е по - добър от нейния, но бях за най - късната ФМ при него, така че не съм сигурна Peace

# 329
Здравейте момичета! Аз бях на втора ФМ при доктор Кръшков останах много доволна.Тогава ми каза че бебока няма да се роди много едър но няма и да е под 2500.Освен това като разбра че имам проблем със сърцето,обърна специално внимание на сърчицето на бебето.Наистина позна,синът ми се роди 3140,при доктор Петрова, секцио. И за двамата съм с две ръце! Бих им се доверил а винаги!

Общи условия

Активация на акаунт