АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 204
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря момичета. Ще споделя как е минало, тогава ще съм 12г.с. И се притеснявам да не е рано. В друга тема четох и там има разногласни мнения дали това изобщо е ФМ и така нататък, но аз не се интересувам особено какво му е названието, повече бебчо да е добре.

# 331
  • Пловдив
Благодаря момичета. Ще споделя как е минало, тогава ще съм 12г.с. И се притеснявам да не е рано. В друга тема четох и там има разногласни мнения дали това изобщо е ФМ и така нататък, но аз не се интересувам особено какво му е названието, повече бебчо да е добре.
Здравей letisiq.07. Ето малко информация за прегледа, който ти предстои. 12 г.с. си е напълно в сроковете за това изследване! Успех! Simple Smile
• Ехографски скрининг І триместър - високоспециализирано ултразвуково изследване за вродени структурни и хромозомни аномалии на плода в ранните срокове на бременността (11-13.6 г.с.). Оценяват се дължината на плода и основните маркери за хромозомни аномалии. Освен това се прави първата най-ранна оценка на анатомията на плода.

# 332
Здравей letisiq.07. Ето малко информация за прегледа, който ти предстои. 12 г.с. си е напълно в сроковете за това изследване! Успех! Simple Smile
• Ехографски скрининг І триместър - високоспециализирано ултразвуково изследване за вродени структурни и хромозомни аномалии на плода в ранните срокове на бременността (11-13.6 г.с.). Оценяват се дължината на плода и основните маркери за хромозомни аномалии. Освен това се прави първата най-ранна оценка на анатомията на плода.

Благодаря!  Hug

# 333
Здравейте, нова съм в групата. Разгледах назад, но не открих нищо за Даниел Ставрев. Случайно попаднах на него и за сега съм доволна. Ще съм благодарна ако някой има повече информация.

# 334
Здравейте, нова съм в групата. Разгледах назад, но не открих нищо за Даниел Ставрев. Случайно попаднах на него и за сега съм доволна. Ще съм благодарна ако някой има повече информация.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 20:39 от iavo

# 335
  • Пловдив
Аз съм много  доволна! Изключително внимателен и отговорен е, в 5ти месец лежах два дни за фалшива тревога за води, идваше да ме проверява по няколко пъти, дори след нощно дежурство остана и ме прегледа лично (по принцип дежурният в момента го прави). Вдига телефона си винаги след първия сигнал, което за мен е важно, защото знам за лекари, които не го правят.
В началото и аз случайно попаднах на него, и честно казано мислех да ходя на консултации по ЗК при него, а накрая да се прехвърля при друг, защото е мноого млад, но такова спокойствие ми вдъхва и е толкова позитивен, че не бих си помислила за смяна вече! До края на месеца, живот и здраве, ще мога да дам мнение и за самото раждане как е минало  Crazy

# 336
Работи ли със ЗК др.Ставрев?

# 337
  • Пловдив
Работи ли със ЗК др.Ставрев?

Даниел Ставрев работи със ЗК  Peace

# 338
Много благодаря g_e_r_y, аз съм в самото начало и имах същите опасения. Но пък понякога младите са доста по-амбицирани от прехвалените светила.....

# 339
  • Пловдив
Много благодаря g_e_r_y, аз съм в самото начало и имах същите опасения. Но пък понякога младите са доста по-амбицирани от прехвалените светила.....

Моля  Flutter

До колкото знам, той е син на д-р Ангел Ставрев, който е светило в областта си, та предполагам е доста амбициран  Simple Smile

Според мен има лекари, за които работата е призвание и обичат да я вършат, и такива, които го правят по задължение и с досада, съдейки по отношението, д-р Ставрев е от първите  Peace

Желая ти лека бременност и здраво бебче  bouquet

# 340
Здравейте Simple Smile  Наскоро се запознах с една мама, при чието детенце има съмнения за заболяване, което е наследствено. Кръвни изледвания са направени веднага след раждането. Бих искала да попитам дали на бебенцата родени в "Селена" са правят такива изследвания? Прочетох в нета, че са задължителни, но на мен нищо не ми казаха докато бях в болницата. Става въпрос за изследвания за фенилкетонурия и вродена хипотириоза.

# 341
  • Пловдив
Става въпрос за изследвания за фенилкетонурия и вродена хипотириоза.

Да,правят се.Взимат за тях кръв от петичката.Те влизат в пакета по касата.Няма как да не ги направят.

# 342
Момичета дойде ми втория цикъл след аборта та мисля след него да звъня за час при др.Петрова.Споделете има ли часове,колко напред във времето ти дават или всичко е нормално за да знам аз как да си организирам времето newsm78 Благодаря предварително

# 343
Здравейте Simple Smile  Наскоро се запознах с една мама, при чието детенце има съмнения за заболяване, което е наследствено. Кръвни изледвания са направени веднага след раждането. Бих искала да попитам дали на бебенцата родени в "Селена" са правят такива изследвания? Прочетох в нета, че са задължителни, но на мен нищо не ми казаха докато бях в болницата. Става въпрос за изследвания за фенилкетонурия и вродена хипотириоза.
Да правят се, ако нещо не е наред до две седмици се обаждат.

# 344
Момичета дойде ми втория цикъл след аборта та мисля след него да звъня за час при др.Петрова.Споделете има ли часове,колко напред във времето ти дават или всичко е нормално за да знам аз как да си организирам времето newsm78 Благодаря предварително

Обикновено дават час за след около 10-14дни...

Общи условия

Активация на акаунт