АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 202
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Лелееее сериозно ли толкова много #Crazy

# 346
  • Пловдив
За преглед по каса ли става въпрос. Защото дори за Минев не се чака толкова.  Laughing

# 347
За преглед по каса ли става въпрос. Защото дори за Минев не се чака толкова.  Laughing

Да, др Петрова работи със ЗК,затова й е толкова натоварен графика.

# 348
Някой правил ли е трето секцио в Селена? Много ми се иска, но не ми стиска   Embarassed

# 349
  • Пловдив
Някой правил ли е трето секцио в Селена? Много ми се иска, но не ми стиска   Embarassed

Hug Душичка

Принципно проблем няма трето секцио.Втория път лежах с мацка,на която й беше трето секцио.Вече плануваше четвъртото.Велев се опули яко  Laughing

# 350
Преди 2 месеца родих секцио при д-р Петрова ( второ секцио),и тя ми каза,че след 2 години ако реша няма да имам никакъв проблем за трето секцио!Но за сега такива мераци нямам 😁 Успех на новите мами!Лека и успешна бременност!

# 351
Към мамите раждали планово секцио! Прави ли се клизма преди това и какво вечеряхте вечерта? Мерси!

# 352
  • Пловдив
Към мамите раждали планово секцио! Прави ли се клизма преди това и какво вечеряхте вечерта? Мерси!

Нито клизма са ми правили, нито слабително съм пила. Анестезиологът, д-р Георгиев, ми каза да ям по-лека храна предната вечер, най-късно до 20.00 ч., а вода да пия до 22.00 или 00.00 ч. / не си спомням /.

# 353
На мен ми дадоха разхлабителна свещичка която подейства чак след 6 часа. Много бавно честно казано но си свърши работата.

# 354
И при двете секцио не са ми правили клизма. Пациентка съм на д-р Ангел Ставрев. Секциото ми беше планирано и тъй като не съм от Пловдив предната вечер постъпих в клиниката. Вечерта ми дадоха 5 бисквити "Закуска|" и чаша мляко и можех да пия вода до 22 часа. Бях планира първа да ми правят секциото. На сутринта системка- и това е

# 355
Момичета има ли някоя раждала нормално и има ли лекар който предпочита нормалното а не натиска пациентката за секцио. Ходя при един лекар който изражда в Селена но ми се струва че е твърде зает за нормално раждане, някой може ли да сподели за Минев или някой друг как стои този въпрос.

# 356
Аз раждах нормално при д-р Бачуров и съм много доволна. През цялата бременност той ме следеше.

# 357
  • Пловдив
Минев е още по-зает, бъди сигурна. Бачуров е добър избор. Матев също.

# 358
То добри лекари много аз искам най-добрия че от само добрите лекарите нещо не оставам доволна. Съгласна съм да платя ако трябва двойно но да получа това което искам- нормално раждане със забавено клампиране на пъпната връв ако разбира се обстоятелствата позволяват и по време на бремеността да ми се пускат всички допълнителни изследвания а не само най най-необходимите както и да ми се отговаря на въпросите а не да слушам дежурното да не чета  толкова много всичко било наред.

Сигурно звуча претенциозно но постоянно имам чувството че не ми се обръща достатъчно внимание и не ми се пускат всички изследвания а чета разни момичета от София колко неща им пускат допълнително които тук никой не се сеща- общ белтък, дефицити на витамин б12 и други. Проблема е че аз имам разни заболявания и те трябва да се съобразяват с беременноста ако имам недостиг на нещо с тая ПКК ще го хванат когато вече е много опасно състоянието съответно аз не искам да стигам до там.

Та се чудех дали да не се видя с Минев четох негово интервю как той държи майките да раждат естествено и ми направо добро впечатление но наистина нямам идея дали изобщо може да поеме и нови пациентки и да обръща достатъчно внимание.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 13:31 от Niss

# 359
Бачуров винаги търпеливо ме е изслушвал и е отговарял на това, което питам. Относно изследванията, лекарката, която ме следеше ме изпращаше само на стандартните, които са по каса.

Общи условия

Активация на акаунт