АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 142
  • 761
  •   2
Отговори
# 375
Екстра Simple Smile

# 376
Аз родих там миналата седмица. Можеби защото бяхме много родилки кърпите не достигаха, така че за всеки случай си вземи една. Шишенце за вода не са ни давали. Само за мляко. Нямат практика да дават вода там. За еднократните гащи  със сигурност ще ти трябват. Иначе всичко друго е както ти е описала елфита. Аз съм много доволна от раждането и от престоя в болницата. Всичко беше на ниво. Успех и леко раждане ти желая  Hug

# 377
  • Пловдив
Нямат практика да дават вода там.

2009 и 2014 имаше шише с вода в кошчета.Дали майката ще дава от нея вече е нейн избор
Може да са спрели даването на вода сега

# 378
  • Пловдив
Относно водата, аз родих през 2015 г. и не ни даваха шишета с вода, единствено с АМ.

# 379
Здравейте ,някой може ли да ми каже цена в Селена за горене на раничка на шийката на матката ?

# 380
Аз родих преди дни и даваха само шишенце с мляко, вода сигурно ако поискаш.

# 381
Имам един такъв въпрос .. :
 Имам допълнително здравно осигуряване към Дженерали, като във договора ми се включва раждане. Насочила съм се към АГ Селена към момента. От дженерали обаче се правят на интересни като го попитах какви документи да подготвя и сумата да ми бъде възстановена. Искам да попитам някоя мама, която си е взимала фактура от Селената за извършено секцио помни ли какво пише в самата фактура. Знам, че сумата е 1490 лв, но искам да знам как е изписано.
Предварително много благодаря !

# 382
  • Пловдив
Имам един такъв въпрос .. :
 Имам допълнително здравно осигуряване към Дженерали, като във договора ми се включва раждане. Насочила съм се към АГ Селена към момента. От дженерали обаче се правят на интересни като го попитах какви документи да подготвя и сумата да ми бъде възстановена. Искам да попитам някоя мама, която си е взимала фактура от Селената за извършено секцио помни ли какво пише в самата фактура. Знам, че сумата е 1490 лв, но искам да знам как е изписано.
Предварително много благодаря !

Не помня позициите във фактурата,но няма цялата сума да ти възстановят от фонда,защото има позиции,които не са медицински-като обучение и т.н.По спомен възстановяват за мед услуги 800-900 лв.Вип стая също,но я няма като позиция във фактурата.Момичето,което е на касата пише фактурите и ще ти каже какви позиции вписва и какви са съответните суми
Не виждам защо изобщо трябва да питаш Дженерали за документите.Отвори си договора и съпътстващата документация.Там всичко си пише подробно+бланката за възстановяване.Вероятно имат инфо и на сайта.Ще ти трябва фактура оригинал с касов бон,епикриза и бланка за възстановяване на Дженерали.

# 383
Аз знам, че няма да ми възстановят цялата сума. Мен ме осигурява работодател и сме с 20% самоучастие. Иначе знам, че трябва епикриза, фактура ( оригинал ) и касов бон. Въпроса ми е какво трябва да пише на фактурата, защото до сега съм имала проблем с тях за това, че на фактурата било написано така, а трябвало да е иначе Simple Smile А пък това са елементарни неща, които могат да бъдат оформени, стига да знаеш как . Кординаторката на дженерали ми каза, да пише на фактурата, това, което съм платила. Ами ако от Селената ми дадат фактура, която Дженерали ще решат, че не е подходяща .. и не ми върнат парите. За това искам да знам, какво да пише и предварително да им кажа как да ми я изготвят.

# 384
  • Пловдив
За това искам да знам, какво да пише и предварително да им кажа как да ми я изготвят.

Това не става.Позициите са твърди и не могат да се променят.Питай момичета на касата.Така наистина няма значение какво пише във фактурата.Предаваш я и каквото ти възстановят.Обучението не го възстановяват със сигурност.Беше около 300 лв

# 385
За това искам да знам, какво да пише и предварително да им кажа как да ми я изготвят.

Това не става.Позициите са твърди и не могат да се променят.Питай момичета на касата.Така наистина няма значение какво пише във фактурата.Предаваш я и каквото ти възстановят.Обучението не го възстановяват със сигурност.Беше около 300 лв

Ще се наложи да питам някоя колежка, какви документи е давала и какво са и възстановили Simple Smile Но според мен, не е  коректно да подадеш пък каквото стане .. Все пак някой го плаща това допълнително здравно осигуряване и е така да разчиташ на "каквото ти възстановят, възстановят" ..  Аз я питам кординаторката .. тя абсолютно нищо не ми каза. Все пак няма да ходя да си слагам силикон, а ще раждам. Пакета покрива такива разходи .. сега не искам да ми връщат парите за обучение, това е ясно, че тях не ги покриват .. но.. може да са доста по конкретни.

# 386
  • Пловдив
Трябва да покриват избора на екип. Но с новите наредби, ако раждаш нормално, това е спешно състояние и нямаш право да избираш екип. При планово секцио, по медицински показания, можеш да избереш екип. От Дженерали да не се правят на дръж ми шапката и да чакат клиниката да сгелпи фоктурата, за да могат да ти откажат плащането. Да кажат какво трябва да пише, пък от Селена ще ти кажат може ли да пишат същото. Игра на нерви и търпение са тези фондове.

# 387
Я да ви питам, трябва ли ми направление за хоспитализация за деня на раждането? От кой и кога трябва да го взема, имайки предвид, че имам насрочена дата за секцио.

# 388
Трябва да покриват избора на екип. Но с новите наредби, ако раждаш нормално, това е спешно състояние и нямаш право да избираш екип. При планово секцио, по медицински показания, можеш да избереш екип. От Дженерали да не се правят на дръж ми шапката и да чакат клиниката да сгелпи фоктурата, за да могат да ти откажат плащането. Да кажат какво трябва да пише, пък от Селена ще ти кажат може ли да пишат същото. Игра на нерви и търпение са тези фондове.

Абсолютно съм СЪГЛАСНА ! Само се чудят как да откажат плащане. Но все пак не съм ги избирала аз, а работодател. В тая връзка .. оня ден гледам ММ носи една огромна папка с документи на  дженерали и му викам какво се занимаваш, какви са тия документи от тях. Той милия си направил застраховка за земеделската продукция при тях .. Викам си .. дано не ти се налага някога да чакаш да ти плащат щети.
Пък аз ще питам някоя колежка, на нея какво са и платили от раждането и какво е писало във фактурата Simple Smile Дано поне половината от тези 1500 лв ми върнат ..

# 389
Я да ви питам, трябва ли ми направление за хоспитализация за деня на раждането? От кой и кога трябва да го взема, имайки предвид, че имам насрочена дата за секцио.
Трябва ти. Взимаш го от следящият те по здравна каса АГ. Аз го взех седмица преди датата за секцио. Peace

Общи условия

Активация на акаунт