АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 126
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Комисия има и в Медлайн - заплаща се (30 лв).

# 406
Комисия има и в Медлайн - заплаща се (30 лв).

Комисията по какви причини може да ти одобри издаването на болничен?

# 407
  • Пловдив
На моя болничен пише "заплашващ аборт". Истината е, че работя с много хора и докторът ми препоръча да не рискувам да си лепна нещо в сезона на подсмърчащи, кихащи... Първият ми болничен беше от АГ по ЗК (работи в Медлайн) и ми предстои утре да ходя на комисия.

# 408
  • Пловдив
Комисията по какви причини може да ти одобри издаването на болничен?

Техен АГ те насочва към комисия с мнение,че трябва да излезеш в болничен.Като разбира се вписва някакви причини,често са измислени-заплашващ аборт,преждевременно раждане /зависи от това каква г.с си какво ще пише/.И комисията ти издава болничния.След 30 дни пак  Grinning

# 409
Здравейте!
Другата седмица ми предстои ранна ФМ в 13 г.с. Д-р Минев каза, че е хубаво да направим и БХС.
Въпроса ми към вас е дали има значение по кое време на деня ще ми вземат кръв за изследването и дали трябва да съм жадна и гладна или не е задължително?
Прочетох, че през март БХС е струвал 120  лв., а някоя от вас знае ли сега колко струва?

# 410
За БХС няма значение кога даваш кръв и дали си се хранила. В Селена мисля, че е 120 лв, но можеш да вземеш от Минев лилавия лист с показателите, които снема и да отидеш във ВМИ - най-лесно ще го намериш ако влезеш не откъм Васил Априлов а от страничния вход за коли. Лабораторията по генетика се намира в ляво след малкия паркинг, има си табела. Качваш се на втория етаж и питаш - всички са много любезни, особено генетичката. Там ще ти направят БХС безплатно. http://www.unihosp.com/?menu=bpbs

Аз съм пациентка на др Кръшков и си направих и двета БХС-та по този начин. Аз изрично попитах Кръшков дали можем да направим така, той каза, че няма никакъв проблем. Реално си платих само ФМ.

Ако решиш да направиш така, просто трябва да знаеш, че кръв вземат до 14ч. Резултатите излизат на следващата седмица. Разликата е, че изследването се извършва в Пловдив, а не в Майчин Дом - София, където ги изпращат от Селена. Програмата за изчисляване на риска е същата и резултатите са си също толкова достоверни.

# 411
За БХС няма значение кога даваш кръв и дали си се хранила. В Селена мисля, че е 120 лв, но можеш да вземеш от Минев лилавия лист с показателите, които снема и да отидеш във ВМИ - най-лесно ще го намериш ако влезеш не откъм Васил Априлов а от страничния вход за коли. Лабораторията по генетика се намира в ляво след малкия паркинг, има си табела. Качваш се на втория етаж и питаш - всички са много любезни, особено генетичката. Там ще ти направят БХС безплатно. http://www.unihosp.com/?menu=bpbs

Аз съм пациентка на др Кръшков и си направих и двета БХС-та по този начин. Аз изрично попитах Кръшков дали можем да направим така, той каза, че няма никакъв проблем. Реално си платих само ФМ.

Ако решиш да направиш така, просто трябва да знаеш, че кръв вземат до 14ч. Резултатите излизат на следващата седмица. Разликата е, че изследването се извършва в Пловдив, а не в Майчин Дом - София, където ги изпращат от Селена. Програмата за изчисляване на риска е същата и резултатите са си също толкова достоверни.

Много Ви благодаря за изчерпателния отговор!

# 412
Здравейте,мами! Искам да ви попитам дали имате актуална информация за цените в болницата, става дума както по естествен път ,така и секцио? Благодаря предварително! Peace

# 413
1100 нормално, 1500 секцио.

# 414
1100 нормално, 1500 секцио.

Много благодаря!  Hug

# 415
Как се прави уговорка с лекар,избрала съм си вече лекар но неходя да си следя бременността при него,знам че изражда в Селена.На място отивам предварително и казвам кой искам или трябва да ходя на консултации,ама предвид че термина ми е този месец на 25-ти май съм закъсняла с консултацията  ??? newsm78

# 416
  • Пловдив
Как се прави уговорка с лекар,избрала съм си вече лекар но неходя да си следя бременността при него,знам че изражда в Селена.На място отивам предварително и казвам кой искам или трябва да ходя на консултации,ама предвид че термина ми е този месец на 25-ти май съм закъсняла с консултацията  ??? newsm78

Мисля, че трябва да се срещнете предварително с дадения лекар, след като ще го избирате за раждането. Все пак е добре и той да се запознае с бременността Ви като цяло, преди самото раждане. Наистина времето е доста напреднало, но се обадете и си запишете час възможно най-скоро. Освен това той също трябва да е информиран, че е избран от Вас. Иначе как ще се яви на раждането Ви? Ако раждате нормално и не е на смяна, трябва да го повикат, а ако пък ще е секцио, трябва да си уговорите дата за операцията. Ако му имате личния телефон, най-добре се свържете направо с него и си уговорете среща. Знам също така, че има лекари, които не се ангажират с избор на екип с пациентка, която не познават.

# 417
  • Пловдив

Всички БХС се изпращат в София дори и тези взети от генетиката в Пловдив.

# 418
  • Пловдив
Момичета искам да попитам има ли майчета, които са родили в Селена без обаче да сте следени от лекар работещ или израждащ там!?
Аз в момента се следя при лекарка, който не изражда понеже е много натоварена, кога трябва да отида до Селена, за да се информирам, в кой месец е най-добре!?  newsm78

# 419

Всички БХС се изпращат в София дори и тези взети от генетиката в Пловдив.

Тук мога да поспоря. Първо, на самите резултати си пише къде е извършено изследването, кой го е извършил, отпечатал и т.н. На резултатите от Селена си пише Майчин дом, а на моите - УМБАЛ Св. Георги, Отделение по медицинска генетика. Второ, по време на курсовете за висшето ми образование съм изучавала пренатална диагностика и на лекциите са ни цитирали, че в България БХС се извършват в София, Пловдив и Варна.

In4hi, не мисля, че има проблем да родиш без да са те следили в Селена. Миналия ден аз питах за раждане и ми казаха, че трябва да се разбера с лекаря, който съм си избрала. Препоръчвам ти да им се обадиш, на регистратура са винаги любезни и ще ти отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт