АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 926
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Има ли някоя от вас, която си продължава болничните в ДКЦ5 Тракия и може ли малко инфо, кои дни има комисия, от колко до колко е и в същия ден ли си вземаш болничния или е като на другите места, днес си оставяш картона и след няколко дни си получаваш болничния?
Благодаря!

В Понеделник между 11.30 и 13.30 ч. е било преди 2 г.За актуално инфо кога заседава ЛКК се обади на регистратурата на 5 то ДКЦ
Едва ли го дават същия ден.Следващите дни ще е получаването
Така беше наистина преди две години, като всеки път си носиш картон и болничния го получаваш веднага. Влизаше се по реда на идване пред кабинета.

# 601
за нормалното и секциото разбрах че са 1100-1500, но това при избрания от вас лекар ли и има ли значение цената ако отидеш да раждаш при които тогава е на смяна ?

# 602
  • Пловдив
За избрания лекар  Peace

# 603
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте.Скоро ми предстои раждане в Селена.Търся прясна информация,какво трябва да си нося като личен багаж.Знам,че дават нощници от там,предполагам може аз да си нося моя.Друго което ме интересува,дават ли помпа за кърмене  ,ако имаш нужда.Благодаря!

# 604
Здравейте.Скоро ми предстои раждане в Селена.Търся прясна информация,какво трябва да си нося като личен багаж.Знам,че дават нощници от там,предполагам може аз да си нося моя.Друго което ме интересува,дават ли помпа за кърмене  ,ако имаш нужда.Благодаря!
Здравей,аз родих там преди 6 месеца,
Помпата е само една, като бях аз там,а отделението беше пълно...Другите момичета си носеха техни.
Аз носех лични принадлежности само - четка, паста,ластик за коса,душ гел,крем за лице и еднократни гащи, много ми бяха удобни.Зарядно за телефон,и биберон залъгалка на бебето.Те ми го стерилизирах а, всеки път като ги помолих. Всичко друго си е от тях!Останах много доволна!

# 605
*** vselena***, можеш да си носиш твоя нощница ако искаш Simple Smile, четка и паста за зъби, душ-гел, козметика която си ползваш, чехли, бельо и каквото решиш ти.Иначе всичко друго дават от там вкл.и превръзки.Помпата наистина е една и по-добре си вземи твоя.

# 606
Здравейте.Скоро ми предстои раждане в Селена.Търся прясна информация,какво трябва да си нося като личен багаж.Знам,че дават нощници от там,предполагам може аз да си нося моя.Друго което ме интересува,дават ли помпа за кърмене  ,ако имаш нужда.Благодаря!
Здравей Simple Smile Аз родих преди 9 месеца. Нощници, превръзки дават на корем, както се казва Simple Smile Помпа имат една за цялото отделение, затова ако имаш си я вземи, за да не ти се налага да чакаш. Друго, което аз си носех бяха лични принадлежности - четка, паста за зъби, гребен, ластик, зарядно и да - много удобни ми бяха еднократните гащи  Naughty Успех!!!

# 607
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Благодаря ви момичета.

# 608
Здравейте, а за бебчо носите ли нещо?!? Слушам, че по други болници носили памперси, храни, дрехи?
Благодаря Ви.

# 609
  • Пловдив
Здравейте, а за бебчо носите ли нещо?!? Слушам, че по други болници носили памперси, храни, дрехи?
Благодаря Ви.

За бебето нищо не се носи, освен ако нямате някакви специални предпочитания за козметика, памперси и т.н. От болницата осигуряват дрешки, памперси, мокри кърпи, козметика, шишета. Може да си вземете залъгалка, ако решите да използвате.

# 610
На мен и залъгалка ми дадоха от болницата.

# 611
Момичета, много ли се чака за комисия за болничен  newsm78

# 612
  • Пловдив
Момичета, много ли се чака за комисия за болничен  newsm78
За Селена - не знам, защото на мен д-р Петрова ми каза да си ги пускам в 5-то ДКЦ, че излиза по-евтино, та 2014-2015г. не се чакаше там. Отиваш в деня, в който трябва да се пусне продължение и си взимаш болничния. Първичният ми го издадоха от Селена, след като лежах там във втори месец от бременността и ми беше готов два или три дни след изписването, но той не е минавал през комисия.

# 613
Крайно съм разочарована от др. Петрова. Пред кабинета й е лудница, влизат и излизат жени без час, вика когото си поиска, не спазва никакъв ред, дано и не преглежда по същия начин. Отказах се да чакам, защото като отидох пред мен имаше три жени, а в последствие минаха 15 и аз продължавах да си чакам. Когато попитах кога ще дойде моя ред ми отговориха, че докторката си избирала кой да извика. Ми аз така мога да до откарам до вечерта с големия корем, пред кабинета й. Силно се надявам да не е в един екип с моя доктор на секциото, че ми стана адски неприятна.

# 614
  • Пловдив
Крайно съм разочарована от др. Петрова. Пред кабинета й е лудница, влизат и излизат жени без час, вика когото си поиска, не спазва никакъв ред, дано и не преглежда по същия начин. Отказах се да чакам, защото като отидох пред мен имаше три жени, а в последствие минаха 15 и аз продължавах да си чакам. Когато попитах кога ще дойде моя ред ми отговориха, че докторката си избирала кой да извика. Ми аз така мога да до откарам до вечерта с големия корем, пред кабинета й. Силно се надявам да не е в един екип с моя доктор на секциото, че ми стана адски неприятна.

Съжалявам, че си останала разочарована точно от тази лекарка и не искам да влизам в ролята на неин защитник, въпреки че тя проследи бременността ми и ми направи секциото, и нямам никакви забележки към нея нито като лекар, още по-малко като човек. Длъжна съм, обаче да напиша нещо, което забелязвам напоследък като тенденция / продължавам да я посещавам и след раждането за рутинни прегледи / и то е, че голяма част от останалите лекари в Селена, които не работят с касата препращат към нея пациентките си за болнични, комисии, изследвания по каса и наистина се е случвало пред очите ми пациентки на тези лекари да влизат между нейните лични пациентки. Това, за съжаление не е по нейна вина, но от този факт страдат такива жени като вас, факт е. Мисля, че генерално куца организацията в клиниката. Да не говорим, че честно казано тя поема голяма част от извънредните дежурства и кара по няколко смени наведнъж, както и покрива дупки в графика. Ясно е, че и тя има полза от това, защото все още е млад специалист, който иска да натрупа опит и да се докаже като име, но не знам как издържа на това натоварване както в кабинета, пред който наистина е лудница и става все по-зле положението, така и в отделенията. Та така. Напълно разбирам разочарованието Ви, но ме е яд, че заради неща, които не зависят изцяло от нея, се оронва името и. Никой не ангажирам с мнението си, просто споделям моята гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт