АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 926
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Д-р Петрова е страхотен доктор и човек, прави ми секцио преди няма и 2 месеца, проверява ме по 3 пъти на ден дали всичко е ок, винаги си вдига телефона ако имаш нужда от нея, следи ми бременността, часовете горе долу се спазваха. Някои неща обаче не зависят от нея, за болничен, резултати от изследвания и вторични прегледи от регистратура не искат да дават часове, а трябва да чакаш и да се молиш да минеш между другите, което също не е приятно. При платените доктори също не се спазват понякога часовете

# 616
  • Пловдив
Ще ме прередят 15 човека.....ама в някой друг живот. Аз съм миролюбива и толерантна, но не обичам топла бира.  Mr. Green Какво значи не дават часове. Никога не съм ползвала направление. Какъв е този вторичен преглед. Няма да казвате, че е за вторичен. Те като си правят оглушки.....ми да си го получат същото.  Whistling

# 617
Аз досега съм била 2 пъти при нея и двата пъти чаках доста и се изнервих, но пък тя ми е много приятна и някак си преглъщам разочарованието от чакането, хихи. Виж за сметка на това сестрата, или каквато е там на компютъра, ми е адски противна  ooooh!

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 20:33 от Анонимен

# 618
  • Пловдив
  Party

# 619
Честно казано при нея се минава 100 пъти по в график отколкото при д-ра в кабинета с/ у нея ( мисля, че е Минев). Тя е доста организирана и аз повече от 15 мин. след определения ми час не съм чакала, а ходя често. И да виждала съм. Минев да и препраща пациенти. Но съм виждала и как при него в 17:00 не е минала дамата с час 15:30! Така, че бих казала, че д-р Петрова освен, че е страхотен човек и специалист е и един от най- организираните лекари там.

# 620
  • Пловдив
А, това при Минев си е нормално  Mr. Green
Чакаме си, аз за това или се записвам първа или ходя с час по -късно от записаният час Peace И в двата случая пак се чака Mr. Green

# 621
Е да отидеш с нагласата, че ще чакаш е едно, но да отидеш и да видиш, че преди теб има 3-4 жени е друго.Като минаха те си мислех, че сега ще ме викнат изведнъж се появи друга и друга жена у всички влизаха преди мен и така докато ми омръзна да чакам. Както и да е, тръгнах си без преглед и му теглих един рев. И без това в последно време плача за всичко.
Момичета за секциото еднократни бикини ли си носите или памучни?

# 622
И на мен ми е правило впечатление, че сравнително бързо минават пациентките на д-р Петрова. Но може би защото аз съм при д-р Минев и изпитвам удоволствието да чакам по 2-3 часа всеки път  Mr. Green
Сестрата ѝ и мен нещо не ме кефи. Не съм контактувала пряко с нея, ама като вися да чакам отпред и съм си създала някакви впечатления.

# 623
Щом за Минев се чака 2-3 часа, колко се чака за Ставрев? Също така до към 17ч ли работят или до по-късно?

# 624
  • Пловдив
Според мен е съвсем логично да има наплив и чакане пред кабинета на Петрова - всеки гледа хем по ЗК, хем в Селена и при отговорен лекар да е. При Минев - също, доказан професионалист с безброй пациенти и ангажименти. Избирайки лекар, трябва и това да се има предвид. Претовареността и висенето пред кабинети бяха факторите, които исках да избегна лично аз. Затова си избрах друг лекар там, също отличен в работата си. Simple Smile

# 625
  • Пловдив
Фея, еднократни да, по-практични са Peace

# 626
  • Пловдив
При Ставрев не се чака.  Peace Той ппегрежда по 10-15 пациентки на ден, обикновено до обяд. След 14-15 часа няма да го намериш в клиниката. Както и в почивните дни. Докато Минев може да го намериш там по всяко време, в работни дни, обикновено до 18-19 часа, в почивните до обяд.

# 627
Да пиша и аз, че нали имаше съмнения дали в Селена се ражда нормално. Е аз родих нормално, всичко мина чудесно благодарение на др Кръшков и с подкрепата на ак. Катя Павлова, на която много благодаря! Не се чувствах нито сама нито уплашена. Това бяха страховете ми, заради които отидох в частна болница, а не в държавна. Галеше ми косата и ми държеше ръката, подкрепяше сякаш ме познава от малка. Казваше ми какво да правя ясно и обясняваше какво се случва. Доволна съм и от пресноя след това. Имате нужда единствено от четка и паста за зъби и друго каквото желаете. Превръзки за вас и всичко за бебчо ви осигуряват. Аз си носех помпа и шише и залъгалка за бебка. Стерилизираха ми ги и използвахме тях. Пелени, дрешки и козметика ви дават, като свършат си искате и ви носят всичко необходимо. Доволна съм и благодарна за грижите на екипа!

# 628
Е да отидеш с нагласата, че ще чакаш е едно, но да отидеш и да видиш, че преди теб има 3-4 жени е друго.Като минаха те си мислех, че сега ще ме викнат изведнъж се появи друга и друга жена у всички влизаха преди мен и така докато ми омръзна да чакам. Както и да е, тръгнах си без преглед и му теглих един рев. И без това в последно време плача за всичко.
Момичета за секциото еднократни бикини ли си носите или памучни?

Аз си носех еднократни, тъй като бях по спешност и не бях подготвена с нищо Mr. Green.

# 629
  • Пловдив
И аз раждах първото си дете в Селена нормално и съм очарована от всичко. Сега ми предстои второ раждане и изобщо не се колебая къде ще е. Не знам сако как са цените сега за раждането. Може ли да ме светнат миналите по този път скоро? Не знам как ще раждам все още, затова, ако може, да ме ориентирате и за двата вида раждане.

Общи условия

Активация на акаунт