АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 031
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Катетърът не се усеща по никакъв начин, че го има. Какво ви притеснява. При мисълта да пишкам в подлога.....100 пъти предпочитам катетър. При мен имаше един единствен леко неприятен момент: при свалянето, но се изтърпява 5 секунди. Свалят го след като се раздвижиш да можеш сама да ходиш. При мен беше лапароскопия. Свалиха го на същия ден следобяд. При други имало ли е неприятни усещания с този катетър.

# 121
  • Пловдив
Катетърът не е никаква грижа.Защо ви е страх от него?Секциото ми беше със спинална упойка,не усетих кога го сложиха,махнаха го на следващия след,при окончателното раздвижване.Т.е една нощ си спиш с него.Сменят ти торбичките.Удобен е много

# 122
  • Пловдив
Аз също не съм имала никакви проблеми с катетъра. Поставили са го след спиналната упойка, а го свалиха на следващия ден, след раздвижването. Докато бях с него не съм имала никакви усещания, а самото махане става наистина за секунди. Докато попитам дали ще боли и го бяха издърпали вече. Притеснявах се повече да не направя някакъв цистит от него, че там ми е слабото място, но нямах никакви проблеми след това.

# 123
  • Пловдив
На мен ми го махнаха същия ден (по мое настояване и след съгласието на израждащия ме лекар

# 124
Момичета, какво хапвате предния ден преди секциото. Някакви идеи се надявам да ми дадете каквото се сетите по принцип.

# 125
Момичета, какво хапвате предния ден преди секциото. Някакви идеи се надявам да ми дадете каквото се сетите по принцип.
Хапваш си нормално, без да прекаляваш разбира се, като след 18 ч. до 22 ч. приемаш само вода, а след това нищо. Не е фатално разбира се ако си много жадна да пиеш две глътки вода. Мисля, че нещо такова беше, като препоръка от доктора.
Най-вероятно твоя ден наближава Wink Успех! Очакваме да споделиш прекрасни преживявания!  Hug

# 126
  • Пловдив

Каквото си ядеш по принцип и каквото ти се яде.Предполага се,че няма да хапнеш пръжки с лук,свински уши,пача и т.н тежки и мазни храни

# 127
Мога ли да хапвам тестени и шоколадови неща че много ги ям откакто съм бременна? Вероятно ще си направя супичка така реших.

# 128
  • Пловдив
Мога ли да хапвам тестени и шоколадови неща че много ги ям откакто съм бременна? Вероятно ще си направя супичка така реших.

През деня си хапвай каквото ти се иска, а за вечеря нещо по-лекичко, въпреки че на мен анестезиологът просто ми каза да ям до 20.00 и да пия вода докъм 22.00-23.00 и след това нищо вече. Тоест принципно няма ограничения във вида храна, но по подразбиране следва да е по-лека. Леко раждане и здраво бебче ти желая! Ще чакаме разказ като мине всичко! Simple Smile

# 129
Саб, избра ли при кой да раждаш?

# 130
При д-р Карагьозов съм избрах отдавна. После ще разказвам обещавам.

# 131
Срещата с бебче наближава при теб, пожелавам ти леко раждане и бързо възстановяване!

# 132
Благодаря, а колко пъти е нормално да се изхождам след свещичката? Ходих веча 2 пъти но все ми се струва че не съм напълно изпразнена. Предполагам е само усещане, вие как се чувствахте?

# 133
Благодаря, а колко пъти е нормално да се изхождам след свещичката? Ходих веча 2 пъти но все ми се струва че не съм напълно изпразнена. Предполагам е само усещане, вие как се чувствахте?
Сигурно вече се радваш на най-сладкото бебче, но аз да кажа. Не съм ползвала свещичка, може би защото си бях минала през WC вкъщи. В болницата само ме питаха дали съм ходила и това беше.

# 134
Здравейте знам че не е свързано много със самата тема Селена,но кажете някой ако знае актуално ифо за доктор Бачуров мнения цени на частно в 5-я месец съм и съм се ориентирала на часно да ходя при него.всякаква информация че ми е много полезна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт