АГ клиника Селена Пловдив-15

• 118 110
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
1100 лв + 40 лв преглед от ортопед, но е по желание.Минават и питат искаш ли.Имах уговорка с лекар,ако не родя до 28 отивам за предизвикване на раждането, защото ми е останала много малко вода.Аз получих контракции през нощта, отидох, приеха ме и се обадиха на доктора.Той дойде и родих сутринта.Носих си само лични неща (четка, паста за зъби, четка за коса ,душ гел, гащи за еднократна употреба) Всичко друго дават( превръзки, нощници, халат, кърпи...)

Благодаря за информацията, защото аз все още се колебая къде да раждам.

# 466
Заслужава си. Според мен няма да съжаляваш ако избереш Селена. Леко раждане.

# 467
И аз родих там на 10.11. Много съм доволна! Бях много негативно настроена относно кърменето, добре че бяха акушерките. Много ми помогнаха и ми обърнаха внимание. Като цяло съм много доволна и според мен си заслужава парите!:) Аз раждах секцио, моя д-р беше Даскалов. Идваше всяка сутрин дя ме провери, а също и вечер. Изключителен професионалист. Бях много стресирана от секциото и всичко около него, а благодарение на доктора и целия персонал на Селената ми останаха едни многи положителни спомени от целия ми престой там : ))

# 468
на 11.11 аз родих нашето момче в Селена при доктор Петрова (секцио) и анестезиолог д-р Кренчев.
много съм доволна от всички, бързо секцио без никакви проблеми, Кренчев беше много внимателен и добър, не усещах нищо в момента на слагане на упойка.
със доктор Петрова бях цяла бременность и също много съм доволна от нея — изключително внимателна. добра и мила, истински специалист и добър човек.
доволна съм и от престой в клиниката — много внимателни акушерки и другия персонал, дават всичко, каквото ти трябва, помагат при всяка нужда.
аз имах температура от втори до четверти ден след секцио, и получих голяма грижа и помощ!

извинявам се за грешки във моят български Embarassed

# 469
Здравейте, някой дали има работното време на др. Петрова?

# 470
  • Пловдив
Здравейте, някой дали има работното време на др. Петрова?

В понеделник от 8.00 до 12.30, вторник и четвъртък  от 13.00 ч. до 17.30 ч. Така беше преди няколко месеца. Случвало се е, обаче да ми дадат час и преди 13.00 ч. в дните, в които е била следобед, така че най-добре се обадете на регистратурата и попитайте.

# 471
Здравейте, тъй като ми предстои планувано секцио искам да Ви попитам към колко часа могат бабите да видят бебенцето? Аз ще съм първа за деня.

# 472
В тази тема ли е подходящо да разпитам как стоят нещата с амниоцентеза и хорионбиопсия в Селена?

# 473
В тази тема ли е подходящо да разпитам как стоят нещата с амниоцентеза и хорионбиопсия в Селена?
Аз правих амниоцентеза февруари

# 474
Може ли подробности, ако искаш на лични, за да те тревожим останалите мами.

# 475
  • Пловдив
Здравейте, тъй като ми предстои планувано секцио искам да Ви попитам към колко часа могат бабите да видят бебенцето? Аз ще съм първа за деня.

Здравей, обикновено следобед местят родилките от реанимацията по стаите и там може да помолите да ви донесат бебето, за да го видят най-близките. Мен ме оперираха последна, в 14.35ч., и т.к. нямаше места в реанимацията, ме свалиха направо в стаята. Майка ми дойде при мен към 17.30ч. и тъкмо ми бяха докарали малката, за да я видя за малко, та и тя успя да я зърне за минутка. От следващия ден, след раздвижването, бебето си е при вас, ако се чувствате добре, разбира се и може да го взимате с вас в стаята за свиждане. Леко раждане и здраво бебче!

# 476
Здравейте, момичета! Моля, за съвет и информация! Ще раждам в Селена и се двоумя между д-р Матев и д-р Петрова. Клоня повече към Матев,тъй като има по-голям опит, а аз имам гестационен диабет и не знам какви усложнения могат да настъпят. Моля, мамите раждали при него да дадат малко информация- обръща ли внимание на пациентките си, въпреки че е много зает? Минава ли на визитация след раждането? Обяснява ли? Мога ли да разчитам, че ако го потърся на мобилния ще ми отговори и би ли се отзовал при нужда, ако се наложи през нощта? А плаща ли се нещо допълнително, за да води той раждането, независимо нормално или секцио? Извинете за многото въпроси, но почти нямам време вече и всякаква информация ще ми е от полза.  Ще се радвам и на мнения за д-р Петрова.  bouquet

# 477
Който и от двамата лекари да избереш ще останеш доволна. Мои приятелки раждаха при тях и при д-р Топалова.

# 478
  • Пловдив
Аз след като ходих на ден на отворените врати в Селена все повече клоня да родя там. Моя приятелка раждала съвсем скоро ми препоръча д-р Петрова. Понеже ще раждам края на Януари началото на Февруари се чудя дали не е късно вече да избирам лекар!? Колко време преди термина и колко пъти трябва да се видя с избрания лекар? Има ли майчета, които не са се водили на ЖК там, а към края просто са посетили 11-2 или 3 пъти определен лекар и са родили в Селена?

# 479
Да, срещни се с няколко лекари, какво ти пречи.

Общи условия

Активация на акаунт