АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 914
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
И аз раждах първото си дете в Селена нормално и съм очарована от всичко. Сега ми предстои второ раждане и изобщо не се колебая къде ще е. Не знам сако как са цените сега за раждането. Може ли да ме светнат миналите по този път скоро? Не знам как ще раждам все още, затова, ако може, да ме ориентирате и за двата вида раждане.
Секцио 1500лв.

# 631
И аз раждах първото си дете в Селена нормално и съм очарована от всичко. Сега ми предстои второ раждане и изобщо не се колебая къде ще е. Не знам сако как са цените сега за раждането. Може ли да ме светнат миналите по този път скоро? Не знам как ще раждам все още, затова, ако може, да ме ориентирате и за двата вида раждане.
Нормално - 1110 лв Simple Smile с включено изследване на бебчо, ама не помня какво точно  Embarassed

# 632
  • Пловдив
Благодаря, момичета!

# 633
  • Пловдив
Е да отидеш с нагласата, че ще чакаш е едно, но да отидеш и да видиш, че преди теб има 3-4 жени е друго.Като минаха те си мислех, че сега ще ме викнат изведнъж се появи друга и друга жена у всички влизаха преди мен и така докато ми омръзна да чакам. Както и да е, тръгнах си без преглед и му теглих един рев. И без това в последно време плача за всичко.
Момичета за секциото еднократни бикини ли си носите или памучни?

На мен лично еднократните не ми бяха удобни и използвах обикновени памучни гащи!

# 634
  • Пловдив
И аз бях с памучни, по-дълбоки тип бабешки.

# 635
A има ли разлика раждането с избор на лекар и без?  newsm78

# 636
  • Пловдив
В цената ли?

# 637
Момичета, вчера си минах прегледа при моя си лекар в Селена. Ами какво да ви кажа - няма такова спокойствие след това. Само дето се разходих два пъти, а съм от друг град. Вече си имам дата за секцио. И аз съм си взела памучни бикини, но се притеснявам дали ще ми станат, че не си знам номера.

# 638
Армира, да, в цената. Като че ли някоя близка ми е споделяла, че има разлика, ама не помня  newsm78

# 639
  • Пловдив
Армира, да, в цената. Като че ли някоя близка ми е споделяла, че има разлика, ама не помня  newsm78

Само Минев взима 100 лв допълнително понякога.На мен не ми взе,но на други майки,да.Не знам как определя на кого.Всички бяхме за секцио
Иначе в цената няма разлика дали си с избор на лекар или не

# 640
Да пиша и аз, че нали имаше съмнения дали в Селена се ражда нормално. Е аз родих нормално, всичко мина чудесно благодарение на др Кръшков и с подкрепата на ак. Катя Павлова, на която много благодаря! Не се чувствах нито сама нито уплашена. Това бяха страховете ми, заради които отидох в частна болница, а не в държавна. Галеше ми косата и ми държеше ръката, подкрепяше сякаш ме познава от малка. Казваше ми какво да правя ясно и обясняваше какво се случва. Доволна съм и от пресноя след това. Имате нужда единствено от четка и паста за зъби и друго каквото желаете. Превръзки за вас и всичко за бебчо ви осигуряват. Аз си носех помпа и шише и залъгалка за бебка. Стерилизираха ми ги и използвахме тях. Пелени, дрешки и козметика ви дават, като свършат си искате и ви носят всичко необходимо. Доволна съм и благодарна за грижите на екипа!
Много точно казано. И аз бях така, само че моя доктор беше Матев, но съм сигурна, че при който и да родиш ще си в сигурни ръце. За акушерката Павлова просто нямам думи. Тя се падна и на моето раждане и мога да кажа, че уцелих от лотарията с нея. Държеше ме за ръка, успокояваше ме, говореше ми мили неща, невероятен човек. Относно нормалното раждане мога да кажа, че даже насърчават и секциото там е 80% по желание на майките . Повече от доволна съм от отношение и от професионализъм и ако имам още деца, пак там ще раждам.

# 641
Да пиша и аз, че нали имаше съмнения дали в Селена се ражда нормално. Е аз родих нормално, всичко мина чудесно благодарение на др Кръшков и с подкрепата на ак. Катя Павлова, на която много благодаря! Не се чувствах нито сама нито уплашена. Това бяха страховете ми, заради които отидох в частна болница, а не в държавна. Галеше ми косата и ми държеше ръката, подкрепяше сякаш ме познава от малка. Казваше ми какво да правя ясно и обясняваше какво се случва. Доволна съм и от пресноя след това. Имате нужда единствено от четка и паста за зъби и друго каквото желаете. Превръзки за вас и всичко за бебчо ви осигуряват. Аз си носех помпа и шише и залъгалка за бебка. Стерилизираха ми ги и използвахме тях. Пелени, дрешки и козметика ви дават, като свършат си искате и ви носят всичко необходимо. Доволна съм и благодарна за грижите на екипа!
Много точно казано. И аз бях така, само че моя доктор беше Матев, но съм сигурна, че при който и да родиш ще си в сигурни ръце. За акушерката Павлова просто нямам думи. Тя се падна и на моето раждане и мога да кажа, че уцелих от лотарията с нея. Държеше ме за ръка, успокояваше ме, говореше ми мили неща, невероятен човек. Относно нормалното раждане мога да кажа, че даже насърчават и секциото там е 80% по желание на майките . Повече от доволна съм от отношение и от професионализъм и ако имам още деца, пак там ще раждам.

Подкрепям с две ръце мнението Ви относно Селена и акушерката Катя Павлова! Аз родих нормално преди 3 седмици при Д-р Карагьозов и Катя беше част от екипа. Много съм очарована от отношението на всички! Аз също много се притеснявах, да не ми измислят някаква причина за секцио, защото в Селена наистина 80% от ражданията са секцио, но това много зависи от лекаря също. На мен в 8 сутринта ми включиха системата, а родих чак в 14. Доста трудно направих разкритие и въпреки това д-р Карагьозов търпеливо ме изчака, въпреки че му отнех половината ден. Сега, когато се сещам за раждането си спомням само с хубаво, въпреки болката.  Peace

# 642
Нормално - 1110 лв Simple Smile с включено изследване на бебчо, ама не помня какво точно  Embarassed

Правят слухов скрининг на бебчетата, само това е включено като изследване. И после 2 прегледа при д-р Пепеланов в рамките на 30 дни след раждането.

# 643
Момичетата, които бяхте секцио - от предния ден ли ви приемат в болницата, че забравих да питам док. Не че няма да се видим още 2-3 пъти до тогава, но да си знам.

# 644
Зависи от теб. Може и от предишната вечер, може и много рано сутринта, към 6 ако можеш да си там. Както се уговориш с доктора.

Общи условия

Активация на акаунт