АГ клиника Селена Пловдив-15

• 116 905
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
От много рано сутринта, но ако искаш може и да останеш от предната вечер.
Аз предпочетох рано сутрин Peace

# 646
  • Пловдив
Момичетата, които бяхте секцио - от предния ден ли ви приемат в болницата, че забравих да питам док. Не че няма да се видим още 2-3 пъти до тогава, но да си знам.

Мен лично ме извикаха в деня, като приемът е между 7.00 - 7.30 ч. сутринта, но доколкото знам, ако пациентката е от по-отдалечено населено място, я викат да постъпи от предната вечер.

# 647
Аз и за двете секцио постъпих предната вечер. По-спокойно ми беше. вечерта ми направиха необходимите изследвания, питат дали съм обезкосмена, дават чаша с кисело мляко и 5 бисквити. Сутринта към 7 часа ми сложиха системата. И двата пъти бях първа за секцио. И в 8 часа бях вече в залата

# 648
Има ли някой раждал нормално при д-р Велевски?

# 649
  • Пловдив
Аз и за двете секцио постъпих предната вечер. По-спокойно ми беше. вечерта ми направиха необходимите изследвания, питат дали съм обезкосмена, дават чаша с кисело мляко и 5 бисквити. Сутринта към 7 часа ми сложиха системата. И двата пъти бях първа за секцио. И в 8 часа бях вече в залата

От Пловдив ли сте или не? Аз съм от Пловдив и на мен изобщо не са ми предлагали такава опция, а имам три приятелки, които са от други градове и тях ги бяха извикали от предната вечер, оттам съответно си мислех, че само момичета извън Пловдив преспиват предната вечер в клиниката! Казаха ми да постъпя сутринта в деня на секциото, като дори не ми бяха казали час на операцията. В крайна сметка родих в 14.35 ч. А заплаща ли се тази нощувка преди операцията или си влиза в общата сума на секциото? От една страна така е наистина по-добре, предвид че са ви направили всички необходими изследвания. Моите се наложи да ги пускат повторно в деня на секциото, защото се оказа, че според изискванията им са вече невалидни / говоря за ПКК  /, т.к. бяха правени повече от 7 дни преди насрочената дата.

# 650
  • Пловдив
Аз лично не съм чувала. Знам, че води предимно планирани оперативни раждания. Имам доста познати, които родиха при него, като нито една не роди нормално, а повечето нямаха сериозни предпоставки за секцио, но просто държаха да си родят точно при този лекар. Това е информация от последните 3 години.

# 651
Аз лично не съм чувала. Знам, че води предимно планирани оперативни раждания. Имам доста познати, които родиха при него, като нито една не роди нормално, а повечето нямаха сериозни предпоставки за секцио, но просто държаха да си родят точно при този лекар. Това е информация от последните 3 години.

Благодаря ти за информацията и аз така чувам за него.

# 652

От Пловдив ли сте или не? Аз съм от Пловдив и на мен изобщо не са ми предлагали такава опция, а имам три приятелки, които са от други градове и тях ги бяха извикали от предната вечер, оттам съответно си мислех, че само момичета извън Пловдив преспиват предната вечер в клиниката! Казаха ми да постъпя сутринта в деня на секциото, като дори не ми бяха казали час на операцията. В крайна сметка родих в 14.35 ч. А заплаща ли се тази нощувка преди операцията или си влиза в общата сума на секциото? От една страна така е наистина по-добре, предвид че са ви направили всички необходими изследвания. Моите се наложи да ги пускат повторно в деня на секциото, защото се оказа, че според изискванията им са вече невалидни / говоря за ПКК  /, т.к. бяха правени повече от 7 дни преди насрочената дата.
Не съм от Пловдив. На час и половина път съм от Пловдив. Аз сама пожелах да остана-по-спокойно ми е. Не се заплаща допълнително. Взеха ми 1500 лева+ 20 лв за някакво кръвно изследавне и още някакви пари30 или 50 лева за преглед на бебето. Мисля, че не е пречка и момичета от Пловдив да остават да пренощуват в нощта преди секциото

# 653
И аз не съм от Пловдив. Моето секцио се пада в понеделник и се чудя дали в неделя биха ме приели. Ще питам доктора следващия път. Само не ми се иска да ми слагат абокат от предната вечер, че много ме дразни. Между другото през целия престой в болницата ли се стои с абоката?

# 654
djfeq, не би трябвало да има проблем, но все пак питай.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 19:59 от 💎Bling-a-ling💎

# 655
И аз не съм от Пловдив. Моето секцио се пада в понеделник и се чудя дали в неделя биха ме приели. Ще питам доктора следващия път. Само не ми се иска да ми слагат абокат от предната вечер, че много ме дразни. Между другото през целия престой в болницата ли се стои с абоката?

Зависи от назначенията ти от лекаря. На мен ми го мсхнаха веднага след като родих. Но аз сама ги помолих, защото и на мен ми беше неприятно. Иначе те сами може и да не се сетят, дори да не ти е нужен.

# 656
Момичета, а има ли някоя родила с - резус фактор, а бебето + и сложиха ли ви анти д гама-глобулин безплатно?

# 657
И мен ме вълнува този въпрос. Дано някоя от скоро родилите мами се включи. Че на много места злоупотрябват, а не е редно. Да не говорим, че е "редно" да се поема от касата и в други случаи като операции, загуба на бременност и т.н, които все пак не са по желание на пациента и са наложителни.

# 658
Да, и аз знам за майки, които им казват да си купуват ваксината или да я плащат. Аз раждах във ВМИ и ми я поставиха безплатно (това май беше единственият ми положителен спомен от там  Joy)

# 659
  • Пловдив
Сложили са ти българската ваксина, която е евтина и с която зареждат само големите болници. Аз предпочитам да си платя вносната. И си я платих. Нищо не е безплатно в здравеопазването. Има и много по-големи абсурди. Няма как частна клиника, принудена да купува скъпа ваксина, да я раздава безплатно. На мен така ми обясниха. Разбирам ги напълно в това отношение.

Ваксината се слага веднъж. Втори път няма нужда. Щом са те "черпили" във ВМИ, в Селена не би трябвало да ти слагат. Laughing Или поне аз така мисля. Може и да греша. Информирай ги за това.

Общи условия

Активация на акаунт