Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Не...още ...обикновенно в неделя го пускат... bowuu
А...за Откраднат живот ,днес чух по телевизията ,че следващата седмица ще дават по 2 серии...и трита дни ...от 20ч до 22 ч и край на първи сезон bowuu

Виааа...Лека... smile3524 love001

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 02:12 от Svet_sz

# 106
 Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Виаа Hug wavey На мен Киво също ми харесва  Peace Бяха го опреличили медийте на турския Брад Пит  Joy макар, че на мен Пит  не ми е от харесваните актьори  Peace Много ми харесва Джорж Кулни и като игра и визия   Flutter

Светлееееееее  Hug нов Чачко  Grinning от както скастрих мениджъра му че не е пускал снимки от ЛА на Ча  стана послушен  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  пусна снимчици в инста

охххххххххххх бе как се издържа на такава красота бе   Joy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Kissing Heart
 в  мрежите и те не издържаха  Joy рускиня беше писала немога да мисля  а само да гледам  Joy
 и краката му били хубави  Joy

небрежено секси с очила  Sunglasses Flutter Crazy  искам да се подстриже    но нема да е скоро

Мерси за Галип и Сабиха  Hug bouquet да бяха повторили него ,  като дават само повторения

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 13:00 от femmi2

# 107
Феми  Hug Hug Hug , хубаво е момчето сега  newsm10, нема спор ...., на мен ми е малко малък , затуй може би... нещо по-зряло ми дай ....да , Клуни , амааа и Брад Пит - еееех това синьо окооо... newsm03  newsm03

В един руски сайт пишат, че е преведена серията (67), но нещо не ми отваря  newsm78

А много ми е любопитно Хазалчик какво чу от телефонния разговор на нейния къдравелко там в кафенето, че така се вкисна .... Sick и май го пита с кого говори и той нещо за момче спомена , ама нещо ми е съмнително... мисля , че ще изскочи някоя кума лиса от там ...  Laughing Laughing

Свет, чакам включване от теб с линкче  newsm53 newsm51 newsm51...

# 108
Неделен привет ,къзларки... 55 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Фемиии Hug...ами немам думии smile3505 newsm09...хубавото си е хубаво smile3521...спор няма... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy...и на мен ми идва малко малъчек Чачко...цъ цъ цъ...жалко... Sad ooooh! Wink Joy Joy Joy

Виаааа Hug...няма го още 67 епизод...гледах в страницата на преводача Вюсал М.,но не готов явно Naughty

Скрит текст:
Бясна съм на контакта #Cussing out...много рядко се включвам в коментариите на мамашите и последният път вместо една буква явно съм писала друга и БАН Stop...нямам достъп до общността на Осколки...била съм в черният списък Shocked #Crazy Joy Joy Joy ...за нецензурирани изрази #Crazy...все едно съм извършила престъпление Rolling Eyes ooooh!...писах от чужд профил ,но нищо конкретно Thinking...даже те ми казаха каква грешка съм допуснала ,но аз така и не разбрах...коя буква съм объркала newsm78...опасни са...голяма работа станала smile3555...еми нали виждат ,че руският ми не е идеален...пиши на лични ...предупреди Naughty...така както например тук в бг мама пишат...не че ми е толкова важно да съм в тази общност,но все пак...нали затова е създадена тя,да се пише и коментира...

# 109
Пу , убавици , тц тц тц тц тц тц ....оооофф и мамашите питат защо я няма 67 серия с превод ама на , няма и няма... newsm12 smile3518 smile3518

А ето нещо което ме разсмя , от рускините коментар - децата на Дилара със "синята" кръв Озанчик и Хазалчик самоооо дивотии около тях, едно умно и благородно нещо не сътвориха, а , да не забравим и дядо Рахми; пък тази дето уж не е нейна кръв- Джансу - дете наивно и благородно, прощава на всеки и е готова да помогне. До тук с цитата....

Интересен ъгъл , но винаги може да се даде за пример и Керка като пряка родственица на Джансу , но с обратен ефект... така ,че  всичко е въпрос на гледна точка. 

ОООООхххх , момичета , като няма превод , моля пускайте снимчици да се порадваме , ......айде,  може и на Чачко  ( Феми  Wink newsm53 )

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 20:35 от activia

# 110
 Виаа  не знам ка ша го гледам Парчетата    , ако бтв го продължат  есента   . Такова мазало след напускането на Норгюл е сюжета чеееееее #Crazy

ела да си потанцуваме   Гьогхан Кесер  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=YRtk-iuefRI
 newsm68

# 111
Фемии , мерси за танца .... bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug

Вай ... и тоз младеж убавец като твоя Чачко... нищо не разбирам , де , само "ашк" ама и това стига ...  

А за мазалото в сюжета ...даа и аз мисля така, много ми е натъкмено някак си това , което става , ама нейсе .... - то леля , па и"сестра Айше" , па изведнъж майка й , която кой знае къде е била и защо , айдеее ....и двойни и тройни игри , тц тц тц ....

Етоооооо

https://vk.com/studiyaperevoda?z=video-100436229_456239074%2F973 … l_wall_-100436229

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 22:18 от activia

# 112
Привет,къзларки ... Hug Hug Hug

И от мен едно поздравче Heart Eyes...тоест две Peace...едното от Алина и Лейля,другото от един друг страхотен Гьокхан...и двете песни много ми харесват... Party Party Party

https://youtu.be/XY6z6mnbsyg

Момичетаааа...много се вълнувате...нима само в този сериал има такива натъкмявания и на моменти все едно сценаристите си измукват от пръстите сюжета ,както ние обичаме да казваме...трябваше да се тръгне в друга посока ,след напускането на Нуриш...няма начин...и в други сериали са сменяли артистите и т. н.

Премьера! "Осколки" 67 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамед

Мерсаж...Виа... Hug Heart Eyes
Започвам да гледам...ти гледа ли серията newsm78

# 113
  • София
...и в други сериали са сменяли артистите и т. н.
Няма база за сравнение, Нургюл беше в главната роля.

# 114
Ех ,това Зарииииии Hug...все ще намери какво да каже... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,макари ,че по едно време се чудих тя ли е в гл. роля или Ебру  newsm78/и не само аз Naughty/

# 115
  • София
 Joy  hahaha

Много пренебрегнаха героинята й, за сметка на тази на Ебру. Неизбежно беше, при това положение, Дилара да не изпъкне. Иначе, и аз съм си задавала този въпрос: "Коя е главната?", при това още в началото.

# 116

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зари... Heart Eyes
Виа... Heart Eyes
Феми... Heart Eyes
Тине... Heart Eyes
И...на всички минаващи през темата...знайни и незнайни... bowuu Peace hahaha Heart Eyes

Снощи изгледах донякъде 67 епизод...и...какво разбрах...и неразбрах...за акциите на Дарк Блу...Озан има 10%,Дилара -20%...още миналия понеделник стана ясно ,че Озан с помоща на Джандан ще ги управлява...интересното е дали ще ги продаде Озан и дали има това право...според мен ...не,тъй ,че Маидето много ще има да чака...НО...нищо не се знае...всичко е възможно...а и е интересно Харун как ще реагира и дали ще позволи това да се случи...Другото ,което ме вълнува/като на кино Naughty hahaha/е, колко акции има Джихан... newsm78 Джансу ,Хазал имат ли акции...и колко остават за другите съдружници... newsm78
Йозки  #2gunfire...тотално ме разочарова #Cussing out...викам си ,дойде му акъла в главата...да ,ама не...не събра смелост да си признае...пред Севинч и отидоха парите на Джан... ooooh! #Crazy ,а и в трея видяхме ,че КеритУ намери паричките...ужастъъъъ...тия хора само за пари мислят... ooooh! Whistling Joy Joy Joy
За Йозгюр Thinking...правилно предположих...използва Хазал...хак да и е на щерката Гюрпънарова...нали все парадира чия дъщеря е... bowuuи другото ...искала да живее сама и...и как ще стане това... newsm78....пази боже сляпо да прогледа...ни образование има ,ни нищо...сигурно си мисли ,че родителите и са длъжни да я издържат цял живот... ooooh! hahaha hahaha hahaha...или пък при Джи... newsm78
Много ми е и интересно каква е истината за майката и бащата на Айше...бащата жив ли е...или Хатидже го е убила и затова е лежала в затвора newsm78...опъна се на Маидето...да видим какво ще стане... newsm78

Има статия в Геджето за Алина...във фолклорни носии,доколкото схванах...турски или руски newsm78

http://www.gecce.com/haber-alina-bozdan-itiraflar

В телевизионнгазете пък има статия за разликата в годините м/у партньорите в сериалите...при Ерко и Шюкран е най голяма -15 години... bowuu,но каква е целта...може би само информационна...за драгия зрител... newsm78

http://televizyongazetesi.com/dizilerde-basrol-oyunculari-arasin … as-fark-var/48132

В Аяклигазет пишат за серията тази вечер... bowuu

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 10:18 от Svet_sz

# 117
Аз пък да ви кажа такива образи са ми Кериман с брат си, че понякога имам чувство ,че изнасят целия филм на гърба си.Естествени и непринудени образи, любими са ми моментите когато ги дават.Не искам да пренебрегвам останалия състав, но тези двамата са ми много на сърце Heart Eyes

# 118
Свет, Зари, Тине, Феми, Ния .....хайде да гледаме момичетаааа  bouquet bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug И благодаря за инфото Свеееет  newsm51

Светче, и на мен ми е интересно каква е съдбата на майката и бащата на Айше и каква интрига пак е завъртяла Майде.   Thinking Мдда, опъна й се Хатидже , пък да видим....

А, и още, Харун сега нали иска да спести всякакви главоболия на Дилара и какво ли ще е като разбере,че всичките й проблеми ги дирижира леля му , хе хе е ,ще има драма... newsm78 newsm78 #Crazy

# 119
Добра ви вечер ,момичета wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Виаа Heart Eyes...тук съм...
Добре дошла на Ния Hug...ти май и друг път си ни посещавала... Thinking,а що се отнася до Керка...прекалено шумна и врещяща ми идва... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy и понякога много се нервя ,когато и отделят повече време...не обичам такива хора...а Йозкииии...тамън започнах да го харесвам и той пак се оляяя...страхливец... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да видим мамашите дали ще превеждат... Rolling Eyes
Аз гледам тук...засега върви добре...последните години не мога да се оплача...спомням си преди години ,когато гледахме Ойлето/Времето лети/онлайн беше ужасно...така засичаше канал Д,че направо ми идваше да трясна с нещо монитора... hit Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Тэг серии #ТыПростишьМеня

Общи условия

Активация на акаунт