доколкото разбрах, Еркан ще съди Нургюл за съобщението със заплахи, което тя показала на някакви журналисти, което уж било изпратено от него. Той е категоричен, че това не е вярно и само петни името му, та ще я съди за клевета.

а после ми разправа по интервюта че не знаел как им действа и не знаел, че е секси 

Как си ? Смогваш ли със сериалите ?
Виде ли Ча как тренира
ще играе с Хазар . Не мисля да го гледам , но да видим ша се задържи ли на екран 
със сериалите съм като теб. Само "Кьосем" (по същия начин, по диагонал) и два български. За първи път българските, които следя са повече от турските. 
попита ме за Фарах, но забравих да ти отговоря. Не знам защо е в Щатите, но май е там с дъщерята на актьора и режисьор Йълмаз Ердоан.

...тамън се чудих кои два български сериала гледате
...за единия бях сигурна -ОЖ...но за другия ...хм...как можах да не се сетя...
/защото имам малки пропуски /
...стана 2 и 2 /демек 22 часа/...започва моя филм...
...голяма сладуранка и всезнайка е...

както винаги, мислим и действаме еднакво.

...няма го оня плам в очите им,че са влюбени...и при Ебру и Баръш същата работа...абе...едни бяха Галип и Сабиха...опс...Еркан и Айча...

, то страсти за тия мъжове бреййй, ама то за чужди е лесно ....
....Като гледам всички тука сме "пристрастени и изоставени "май.... Све, Феми..

, нея - не толкова
- повече хубост отколкото талант. Любов назаем не съм , може лятото да го загледам... И още харесвам Ибрахим Челиккол от Милост и Ифет... изобщо харесвам актьори , които са различни във всеки сериал...без да са захаросани като красавци само...ето например Къванч , безспорен красавец , ноооо и още по -талантлив. Всеки следващ път е различен...
...привет ,мила...и ти си нощна птица като мен ,май 

Препоръчани теми