Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Свет, Hug
доколкото разбрах, Еркан ще съди Нургюл за съобщението със заплахи, което тя показала на някакви журналисти, което уж било изпратено от него. Той е категоричен, че това не е вярно и само петни името му, та ще я съди за клевета. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 91
 Светле  по - горе е колажа   разрови се из Туитър и при рускините   много колажи има с Фарах  ooooh!

Ми ша го изяде Лейлята ми  така действа Чачко на жените  Mr. Green #Crazy Joy а после ми разправа  по интервюта че не знаел как им действа  и  не знаел, че е секси  Joy

Серенай  му пускаше но с тва  устище бляк грозни целувки  Sick

Тинче  Hug  Как си ?    Смогваш ли със сериалите ? Joy  Виде ли Ча как тренира  Mr. Green

Енгин Йозтюрк , който го спрягаха за мъжкия каст в дизито на Ча  отпадна  Joy ще играе с Хазар  .  Не мисля да го гледам   , но да видим ша се задържи ли на екран  Joy

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/05/blog-post_966.html#more

# 92
  • София
Феми, нито един турски сериал не гледам в момента (само "Кьосем", но по диагонал) - в сесия съм, а и доста от сериалите ми доскучаха, а някои ги спряха. Peace Останала съм само на два български.

# 93
  • София
Тинче,  Hug  със сериалите съм като теб. Само "Кьосем" (по същия начин, по диагонал) и два български. За първи път българските, които следя са повече от турските.  hahaha

Све,  Hug  попита ме за Фарах, но забравих да ти отговоря. Не знам защо е в Щатите, но май е там с дъщерята на актьора и режисьор Йълмаз Ердоан.

# 94
  Тини , за съжаление сериала с Баръш Калъч го спряха     Crossing Arms Сега гледам Част от мен

# 95
Тине ...мерси... Hug
Зари ...и на теб... Hug
Феми... Hug
И...аз гледам само Парампарчата и Откраднат живот...нищо друго...ааааа...и София ден и нощ... bowuu Peace...тамън се чудих кои два български сериала гледате  newsm78...за единия бях сигурна -ОЖ...но за другия ...хм...как можах да не се сетя... smile3538 Joy Joy Joy/защото имам малки пропуски /
Скрит текст:
Имам една кукличка на село...живеят до нас...която е на 6 годинки ,но не пропуска София ДиН...та ,понеже още не познава много добре часовника ,като мине ОЖ,тя започва все да препира и гледа часовника и казва ...хайдеееее...тишина Naughty...стана 2 и 2 /демек 22 часа/...започва моя филм... Joy Joy Joy...голяма сладуранка и всезнайка е...

Има качени още снимчици ...
Тази снимка много ме кефи... Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 96
# 97
  • София
Зари, Hug както винаги, мислим и действаме еднакво. Grinning Heart Eyes

Свет, Hug единият български сериал е "Откраднат живот", другият е "Под прикритие". Wink

# 98
 Светле  колаж с Фарах

и тя му се наточила  ooooh! Joy ма панталона му нещо лабав  Joy

# 99
  • София
Зари, Hug както винаги, мислим и действаме еднакво. Grinning Heart Eyes
Heart Eyes Hug

Све, и аз като Тинчето гледам "Под прикритие", и даже се усещам, че финалът му ме вълнува много повече, отколкото "Кьосем". А беше обратното, ама... до едно време.  Laughing  Нищо, че му намирам кусури, слабост ми е и ми е мъчно, че свършва. Нашият имам предвид, не Кьосем. Другият е "Столичани в повече". За "Откраднат живот" разбрах едва преди дни. Голям пропуск от моя страна, но ще наваксвам на всяка цена. Нещо съм зажадняла за български продукции.  Heart Eyes

Много е хубава Шюкран, ама в "комплект" с Еркан хич не ми харесват.  Confused

Фарах се забавлява в Ню Йорк.  Grinning

Йълдъз с "братчето" Арас

С колегите си от сериала "Омъжени и гневни", който приключи наскоро. Идеална бройка - 1 сезон, 30 серии.  Wink

# 100
 Аз па искам  ново да дават по тв - то че Аман повторения ! ooooh! по диемата повтарят , по лейдито също . Войната на розите е нов но не ми харесва и го зарязах . Земя на честта  става за гледане .

# 101
Приветтттттт...момичетаа...как със кеф го пиша... yes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Значи гледате "Под прикиритие"...аз му изпуснах началото и затова не го гледам...не ,че не мога да го гледам в нета,но нещо не ме зариби...а за "Откраднат живот"...не пропускам...когато бях на работа вечер като се прибера си го гледах в Нова плей...
На мен Шюкран и Еркан ми харесват...и заедно ...и поотделно...само отвреме навреме ,в отделни моменти като, че ли нещо им липсва... newsm78...няма го оня плам в очите им,че са влюбени...и при Ебру и Баръш същата работа...абе...едни бяха Галип и Сабиха...опс...Еркан и Айча... bowuu Peace

Видео... Grinning

http://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239099%2Fe3649ece5e … pl_wall_-78750608

/За Озаном походу приехал Джих, будут с Айше психа спасть/

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 01:53 от Svet_sz

# 102
Здравейте по-късни доби! Мддааа.... като чета май "ша ставами на калбета" Simple Smile , то страсти за тия мъжове бреййй, ама то за чужди е лесно .... Grinning Joy Joy....Като гледам всички тука сме "пристрастени и изоставени "май.... Све, Феми.. bouquet #Crazy   Peace

Светче, гледала съм и 1001 нощ и наистина там ми харесваше Халит, и Мехмет в Съла съм гледала , него го харесвам newsm26 , нея - не толкова  Rolling Eyes- повече хубост отколкото талант. Любов назаем не съм , може лятото да го загледам... И още харесвам Ибрахим Челиккол от Милост и Ифет... изобщо харесвам актьори , които са различни във всеки сериал...без да са захаросани като красавци само...ето например Къванч , безспорен красавец , ноооо и още по -талантлив. Всеки следващ път е различен...

# 103
Виааааа Hug ...привет ,мила...и ти си нощна птица като мен ,май Thinking

Сон бахар или Любов назаем ми е любимия сериал...невероятни Ерко и Айча...незабравими...гледай го ...няма да сбъркаш... Naughty
На мен Киво ми идва малко безличен..бозави мъже не харесвам ,но в Курт Сеит и Шура беше чудесен...не само заради това ,че Фарах му беше партньорка ,но вече ми е по зрял и улегнал...според мен ,де Naughty

# 104
Оппааа Свет ..май сме нощни птици  Hug Hug Hug

И аз сън голям фен на Откраднат живот , нещо стойностно , поне засега , дано не го .....опраскат  Embarassed Peace  Има ли превод на 67 ?

Лелее , четем си мислите ... newsm51 newsm51 newsm51 love001

Общи условия

Активация на акаунт