Виа айди Джордж Кулни и аз си го харесвам и ти също

офффф...чудя се коя ще е следващата изгора на Джи...не ми се иска да го оставят сам...всеки има право на щастие...

/

...Бравоссссс... 

Аз я писах. 

Арас Булут Йенемли. Двамата ще играят братя - Сарп и Мерт, които са отраснали в различни семейства. Май няма да в полицейската история. 
...за Айча ,Джейда и Бюлент...супер си...
и тримата ги харесвам...чок...за Айча няма да пиша...ти знаеш...беше чудесна Джемиле...майка и съпруга...и снаха...за Джейда...невероятна в ролята на Бенуууу...другаде не съм я гледала,май
и после Бюлент Инал...много ми хареса в "Безкрайна песен " с Берг...гледала съм го и в други сериали по БТ-ии...Дано им се получи сериала ...

...дано успее...

...много талантлив млад човек...М/у другото всичките ЕКРАННИ ДЕЦА на Ерко прогресират...като започнем от най малкия...Емир,Фара,Арас,Йълдъз...и стигнем до днес актуалните...Бурак ,Лейля и Алина...те още не са доказани ,но има време ...тепърва ще ги забележат,ако вече не са...

Най-вече да е хубав, стойностен, но и да се хареса и задържи, ако ще и само за един сезон. Много читави сериали, с добри сценарии, много често са недооценени и обратното. А и Kanal D са с много малко празни дни, не е като други години.

Мноооого хубави новинки, аз Джейда я знам от 1001 нощи като Бену, наистина много талантлива и красива... А младежа нали беше във Великолепния век, много хубаво игра там... Дано имат хубав сценарий и не ги подведат...

...Чачко май ще забягва към Щатите

моята рана ми и тоя пусти ЛА
но актрисата ми е непозната .
Партньорката и той не знаел коя ша е . Керем Чатай требва да му е казал коя мисли му лепне ка така ша играй с нея па да не знай с коя ми ако не му хареса партньорката и на Ча и на зрителите
добър е в плуването 

...Зари
...Виа
...Тинчето
скоро не се е появявала...
,дали си взе изпитите
...какво ли се чудя
...не се и съмнявам ...

...що не каза нерде е ,че да ида и аз...

...следобедно
...белким някой намине...

Дано само така да е последвала режисьора. Препоръчани теми