Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 669
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ама Айшето я гръмнаха ли?      Влезнах    да  скивам края на  сезона.Тия сценаристи друго не моат измислят Joy   Виа айди Джордж Кулни и  аз си го харесвам   и ти  също

# 256
Добър ден,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug

Да ,Феми...гръмнаха я ,Айшето...битити и гитти... Joy Joy Joy Joy Joyофффф...чудя се коя ще е следващата изгора на Джи...не ми се иска да го оставят сам...всеки има право на щастие... bowuu Peace

Ето и рейтингъттттттт...супер е... Party Party Party

Total- 4.40%- 2място
AB- 4.10% - 2 място
ABC1- 4.80% -2 място

/след Сървайвър  Naughty/ Joy Joy Joy

Много красиви и влюбени ,НО...Джансу не трябваше да се съгласява на този брак...с един мафиот и побойник,защото в това се превърна Дениз... #Cussing out #Crazy

Измаменото камилче тренира... hahaha hahaha hahaha

На Озанчо му дойде акъла  bowuu Grinning...Бравоссссс... Peace

Другите влюбени гълъбчета... bowuu

Айча Бингьол и Бюлент Инал в "Семейството на баща ми"

"Семейството на баща ми" (Babamın Ailesi) е един от сериалите, който през новия сезон ще събере на екран двама от най-талантливите и обичани актьори в Турция - Айча Бингьол и Бюлент Инал. Доколкото е известно, продуцентите от Gold Film вече са подписали договор и с двамата актьори.

Днес стана ясно още, че младият актьор Серджан Бадур ("Войната на розите", "Времето лети") също е подписал договор за участие в сериала. Той ще изпълнява ролята на Мерт, екранният син на героя на Бюлент Инал. Говори се, че за другата женска роля продуцентите водят преговори с още едно силно име в сектора - Джейда Дювенджи.

Два различни града, две различни семейства, историята на един мъж... Зад кулисите в сектора се тръби, че това е "най-последователната и силна откъм сценарий история".

Очаква се снимките на сериала, който ще е под режисурата на Нихан Дурак, да започнат през средата на юли, а излъчването да се осъществи през август. Сериалът ще се излъчва по Kanal D.

Зарри...Буу... smile3525 smile3525

Grinning Laughing newsm78

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 00:18 от Svet_sz

# 257
  • София
 Hug Hug Hug

Тъкмо щях да сложа линка за "Семейството на баща ми" и тук, но Све ме е изпреварила.  Grinning  Аз я писах.  Blush

Днес са излезли и повече подробности, променено е и името - Babam ve Ailesi / Баща ми и семейството. Вече е сигурно, Джейда Дювенджи се присъединява към каста. Снимките ще започнат през юли в Адана, след което ще продължат в Истанбул. Сценаристи са Онур Уураш и Мурат Уюркулак. Историята на сериала ще разкаже за един баща и живота на две семейства живеещи в два различни града. В сериала Бюлент Инал ще е богатият бизнесмен Кемал; героинята на Айча ще се казва Нилгюн, а на Джейда Сузан. Вместо през август, както пишеше преди дни, сериалът е планиран да започне излъчване през септември по Kanal D.

Дано героинята на Айча да е богаташка този път.  Grinning Grinning Grinning

Четох вчера, че сериалът с Айча Варлъер "Кехлибар" ще направи финал с 15-ти епизод.

На чуденката на Све, Мете ще отваря малък хотел, но забравих в кой град беше.

Писа се за Фарах, но се оказа, че Арас ще е партньор на Чаатай.  Joy  Арас Булут Йенемли. Двамата ще играят братя - Сарп и Мерт, които са отраснали в различни семейства. Май няма да в полицейската история.  Rolling Eyes Всъщност, пак ще е полицейска история, но няма да е римейк на "От другата страна". Не е ясна все още телевизията, по която ще се излъчва. Няма нищо сигурно тоест, само слухове. Има и доста слухове за останалите актьори, но засега са само слухове. Нищо потвърдено. Възможно е също имената на героите на момчетата да се променят. Очаква се да започне през октомври.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 16:34 от zarani

# 258
 Светле  HugЗари  Hug   Япъма потвърди в профила си за Арас Булут и сценаристити е режисьора .

Светле ти го харесваш Арас нали ? newsm78   Мисля че ще играят добре с Чачко

# 259
Приветттттттттт... wavey

Зари...още веднъж ТЕНКС за инфото  Hug Heart Eyes...за Айча ,Джейда и Бюлент...супер си... Peaceи тримата ги харесвам...чок...за Айча няма да пиша...ти знаеш...беше чудесна Джемиле...майка и съпруга...и снаха...за Джейда...невероятна в ролята на Бенуууу...другаде не съм я гледала,май newsm78 и после Бюлент Инал...много ми хареса  в "Безкрайна песен " с Берг...гледала съм го и в други сериали по БТ-ии...Дано им се получи сериала ... Praynig Peace

За Мете...и мен ми се счу отел,ама не обърнах много внимание Naughty Joy Joy Joy...дано успее... Praynig Peace

За Кехлибара...четох и аз ,но не бях сигурна ,че пише за  финала... newsm78

А...за Арас...много си го харесвам ,Феми Hug Heart Eyes...много талантлив млад човек...М/у другото всичките ЕКРАННИ ДЕЦА на Ерко прогресират...като започнем от най малкия...Емир,Фара,Арас,Йълдъз...и стигнем до днес актуалните...Бурак ,Лейля и Алина...те още не са доказани ,но има време ...тепърва ще ги забележат,ако вече не са... Naughty Joy Joy Joy
Дано Арас и Чачко се сработят...и двамата са хубавци...и талантливи...и има успех сериалът им...  bowuu Praynig Peace

А наш Ерко се забавлява по мъжки с Джано и компания ,но...следващата седмица заминават на семейна почивка в Занзибар... bowuu

И Баръш и  Есра са оставили изборът къде да отидат на почивка ,на своя син...Мави Рузгяр

# 260
  • София
 Hug Hug Hug

Да, Феми. Това, което преведох е от изявлението на Ай Япъм изпратено до медиите.

Све, и аз така викам - Дано им се получи!  Praynig Praynig Praynig  Най-вече да е хубав, стойностен, но и да се хареса и задържи, ако ще и само за един сезон. Много читави сериали, с добри сценарии, много често са недооценени и обратното. А и Kanal D са с много малко празни дни, не е като други години. Laughing Много е важно да му подберат хубав ден.
Конкуренцията и този сезон ще е голяма, затова силно ще стискам палци на Айча, Бюлент и Джейда! Проверих сценаристите, единият е писал сценария на "Малки жени", а другият на един доста добър сериал - "Изгубеният град", който също вървеше по Kanal D преди няколко години.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 18:25 от zarani

# 261
EEEййй, момичета , много сте навътре с инфото....  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Благодаря от сърце, че ако не сте вие , аз няма от къде да се сетя да потърся, пък и имам ли сили след като по цял ден се бъхтя на тръстиката .... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Мноооого хубави новинки, аз Джейда я знам от 1001 нощи като Бену, наистина много талантлива и красива... А младежа нали беше във Великолепния век, много хубаво игра там... Дано имат хубав сценарий и не ги подведат...

Хубав уикенд ! Peace Hug Hug Hug

# 262
Добра ви нощ ,момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зари...Виа... Heart Eyes Heart Eyes

Ето и малко снимчици от мамашите... Grinning

# 263
Добро утро... wavey lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Кафенце...food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Instagram video by Erkan Petekkaya • Jun 25, 2016 at 2:48pm UTC

http://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239146%2F760ed4f658 … pl_wall_-78750608

Hands Clap Hands Clap Hands Clap #Silly #Silly #Silly
Instagram video by Erkan Petekkaya • Jun 26, 2016 at 4:25pm UTC

https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239147%2F781eb7f3d … pl_wall_-78750608

Фемиииии Hug...Чачко май ще забягва към Щатите newsm78  newsm78

Вложения Чагатая Улусоя!

Актер Чагатай Улусой купил себе дом в Санта Монике и таким образом сделал себе вклад на будущее. Дом находится не далеко от океана а сам дом был куплен за 500.000 долларов.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 00:04 от Svet_sz

# 264
Добра ви вечер Hug
Светленце Hug    моята рана ми и тоя  пусти ЛА ooooh! Tired 
Ай Япъм потвърди за сериала на Кадир Доулу и Седа Бакан  да му партнира  . Почва от август по фокс. Кадир го харесвам   Peace  но актрисата ми  е непозната .

Журналист се срещнал в ЛА  в заведение на нагов аркадаш с Чаатайчик и неска излезе инфо че наистина си купил къщата . Учел се на стрелба  и карате за сериала нинджа кУмандос  ша гледаме  Mr. Green box box  Партньорката и той не знаел коя ша е  .  Керем Чатай требва да му е казал коя мисли му лепне  ка така ша играй с нея  па да не знай с коя  ми ако не му хареса партньорката  и на Ча  и на зрителите  Sick hahaha

и скоооооок  Mr. Green

Crazy  добър е в плуването   Crazy

smile3508

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 21:10 от femmi2

# 265
Добра ви вечер ,момичета Hug Hug Hug Hug Hug

Феми Heart Eyes...Зари Heart Eyes...Виа Heart Eyes...Тинчето  Heart Eyes скоро не се е появявала... newsm78,дали си взе изпитите newsm78...какво ли се чудя ooooh!...не се и съмнявам ... Naughty bowuu Peace

Фемииии...Чачко нека се учи...и да ни омае наесен...надявам се и Арас  да е на ниво Praynig bowuu

Я да видим дали има нови снимчици и новинки за нашите любимци... Rolling Eyes Joy Joy Joy

Бреййй Shocked...Ерко раздава снимчици Grinning...що не каза нерде е ,че да ида и аз... Whistling #Crazy Joy Joy Joy

Премьера! "Осколки" 71 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамед

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239091%2F2514b4a64 … t_-100436229_5615

# 266

wavey wavey wavey

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добър денннннн Laughing...и кафенце Peace...следобедно bowuu...белким някой намине... Praynig Hug Joy Joy Joy

food010 food010 food010 food010 food010

Чета из пресата от вчера Rolling Eyes...Нургюл май ще замести Берен в "Кьосем султан" newsm78

Дано този път арадиса на партньор ,който се целува безпроблемно Praynig Joy Joy Joy

ERKAN PETEKKAYA KAPAK OLDU

Скрит текст:
google

Еркан PETEKKAYA капакът е бил
Еркан PETEKKAYA капакът е бил
28 юни 2016 крак на ВЕСТНИЦИ

В момента броят на екрани с счупване Еркан Petekkaya беше Cherie известната корица модно списание.

Fashion култура Art Magazine нарежда на корицата Cherie на юли Еркан Petekkaya. художник известен с чувствителността си към личния живот и принципи, отвори врати за първи път Cherie личния живот. никъде непубликувани снимки на Erkan Petekkaya много личен и семеен в интервюто се провежда.

Както екраните с непрекъснати филми за 15 години, но личен живот далеч от заставане да влиза в споделянето за художник Cherie даде целия си живот за първи път в интервю, той говори за семейни и житейски принципи му. "Аз вярвам в светостта на семейството" в заглавието на новината Petekkaya също отговори на въпроси за тяхната искреност в действащ правила. Fashion културата и Magazine Arts се публикува ежемесечно Cherie, Турция в R & D, Carrefour, ще се продава в книжарниците и дилъри.

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 18:14 от Svet_sz

# 267
  Hug Hug Hug

Беренката напуска Кьосема ли ? newsm78

Светле  Hug  твойта Фарах май ша е партньорката на Чачко  ooooh! не е обявено но проследсвала режисьора Байрактар  . Ша мижим и тва е Sick и ша гледам  хубавото ми сладурче  Flutter

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 20:01 от femmi2

# 268
  • София
 Hug Hug Hug

Све, така се говори за Нургюл. Засега няма нищо потвърдено, нито пък отречено, но е много вероятно да е истина. Колкото до целувките... ако е Кьосем, то ще дава такива само на екранните си деца, понеже партньор няма да има.

Хич не ми се иска Фарах да се снима в този сериал.  ooooh! Дано само така да е последвала режисьора.

# 269
 Феновете на Чаатай хич не искат Фарах  в това дизи   Joy визуално нема да впечатлят зрителите а и  за романтика и целувки да не говорим  #Crazy Байрактар казват че не си падал по романтиката   Mr. Green Фарах може да му е пожелала успех и за тва да го е последвала .

Общи условия

Активация на акаунт