Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Гледах го фрагманта у нас  на цифровата  тв   и  не можах да отлепя очи от екрана и от моя хубавец егати готиното ченге    и този лооооош поглед     Flutter Crazy Crazy 

и сега пак го гледах и Арас  е добър но като  Чаатай няма друг ох Светле  давай ми валериан     Joy  И феновете полудяха  в мрежите  че гледат Чаатай   и всички му пожелават успех  . Екипа на ичереджето е добър е  и ще   пожъне успех.

# 346
Фемиииииии Hug...валериан нямам ,но едно валидолче ти давам...

Joy Joy Joy

И...двамата са готини в трея Peace Shocked ooooh!...само дано не го дават в понеделник...има ли вече определен ден... newsm78

# 347
Светле видях че   си поздравила Арас за празника в темата на   сериала но те там са особенни птици и трудно може да им докажеш нещо .    Феновете   сме го критикували Ча  и Серенай  в миналия му проект  Меджазир и за тва   се отделихме от тях    в друга  тема.

# 348
Май си права ,Феми...една госпожа от тях не разбра шегата ми и ...ти видя де, какво ми писа...,но другите са готини...поне първото ми впечатление bowuu...ще видим... newsm78

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 23:35 от Svet_sz

# 349
Няма и да те разберат Светле . Ти си решаваш но  те си знаят  техната. Ако почнеш да говориш за Арас   колко е добър  а той си е добър   . Може и  да го харесват Арас но  на почит е Чачко .
И аз много  си го харесвам Ча ти  знайш че се разтапям  Joy  но това не ми пречи да критикувам   когато трябва . Бенсуто партньорката  ако играе слабо  и тя ша е на тезгяха. В лицето бива  а те от оная тема я харесват .  

Светле и тук  може да си пишем за Чачко и  Арас.
За деня на излъчване не се казали кога. През октомври се говори, че ша почне излъчването

За деня на и

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 02:00 от femmi2

# 350
Приветттттттт... wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Фемиии Heart Eyes...нЕма проблем ,и тук ...може и където ти пишеш...като дойде време ще я измислим...където са повечко хора е по голям кУпон... bowuu Party Joy Joy Joy

Сега да видя дали има нещо нова за Парчетата при мамашите... Rolling Eyes newsm78Охх...има много снимчици от снимките на .... newsm78...епизод...

Эркан Петеккая, со съёмок в Фетхие🎬

1. От оф. странички сериала в Instagram. "Добро пожаловать, Мине Тугай. Новый сезон Вдребезги/Осколки в сентябре на Star TV"
2-4. Обновления в Instagram Мине.

Эркан Пететккая
На видео Эркан с 36 секунды))

https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239194%2F0870114a9 … pl_wall_-78750608

newsm78 newsm78 newsm78

https://youtu.be/7HdVaHix_XE

Разбрах...реклама на новия мост... bowuu Peace

За кадром съёмок🎬
Хюмейра Акбай, Сердар Илдырым, Хаят Гюнеш

За кадром съёмок🎬
Нурсель Косе и Айлин Эрен (жена продюсера, так же играет Бериль - подруга Диляры)

Много интересно защо още няма превод на тийзъра за 3 сезон от Васал,както винаги newsm78...но,една мамаша го е превела ...ето го...

В ЛЮБОВЯХ
Вы оставили любови на завтра
Скромные, застенчивые, уважительные.
Все ваши родные
Плохо вас знали.

Из-за нескончаемых дел
(Вы не хотели, чтобы так случилось),
Когда одного лишь взгляда хватит, чтобы все объяснить,
Переполняющие ваше сердце чувства
Так и остались там, в сердце.

Вы надеялись на беззаботные времена,
В плохие времена не пристало говорить о любви.
Вам и в голову не могло прийти,
Что года пролетят в тревогах.

В садах заветных
Распускались цветы
Ночами, одинокие.
Вы думали, что этого так мало
Или не пришло время.

Колко ли време ще отшелничества Джи...кой ще го "събуди"  newsm78...кой ще го открие...кой ще се опита да го убие newsm78...ще има ли нова любов...моля се с две ръце да е Мине Praynig bowuu Joy Joy Joy

Сега попаднах на тези снимки...Ерко е "кумувал" на Синем Йозтюрк...втората мацка ,която влиза в Парчетата...хм...много интересно Thinking...да видим коя ще е изгората на Джи...Мине или Синем...и  Naughty...все пак...предпочитам Мине Peace...по сладка ми е... Grinning bowuu Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 01:28 от Svet_sz

# 351
Добър вечер,, девойки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мине Тугай, за кадром съёмок🎬
Персонажа Мине будут звать - Асуман.

За кадром съёмок🎬

Синем Озтюрк, которая так же присоединится к сериалу.
Со съёмок фотосессии для журнала "MAG"

# 352
Привет  Hug
Светленце  Hug  де ги виде тез девойки в темата .Може ние да минем за девочки
 Joy
Ерко отшелник ли ша става ooooh! Той за тва ли е обрасъл . Асуман  хубаво са го измислили за героинята на Мине.А тя ква роля ша играй не разбрах?
Арас са го поздравили за празника му от екипа на сериала  с торта.

Арас в кафене  от сета

https://igcdn-videos-b-2-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886 … _1634921968_n.mp4

Crazy Flutter

Flutter

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 19:14 от femmi2

# 353
Приветттттттт... wavey Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Феменце Hug...как бе ,мила...ние сме девойки bowuu Peace...ти си девойка ...и аз малко по голяма девойка... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джито сигурно дълго ще отшелничества...така мисля ,де Thinking...след смъртта на Айше...няма късмет тоз човек ,ейййй...и двете му любими умират заради хора от семейството му...дано 3-тата му любима е последна... Praynig...ама няма и начин ...нали 3 сезон е последен...няма да има време за 4-та... Naughty hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мине...или Асуман незнам каква ще я играе... newsm78

Чачко много готин  Peace...нещо брадичката му май бозавее...опс,рижавее... Rolling Eyes,но и така е супер... Peace

Тук Дито е прекрасна... bowuu Peace Grinning

# 354
wavey wavey wavey

...фирма Devon Diamond, модель "Архангел Михаил", цена от 1500 до 1900 турецких лир .

Многго интересно и красиво колиее... #Crazy Peace

Какво ли ще става тук newsm78 #Crazy

Алина Боз и Айлин Эрен
За кадром съёмок

Приветтттт...в сряда  вечер... wavey Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Нищо ново...само снимчици...и един малък сладур...къдрокоско...Демир Алаз... Grinning Grinning Grinning
Така като го гледам...май ще е минала година ,година и половина newsm78...тоест,ще скочим малко във времето ... bowuu

Лейла Танлар
За кадром съёмок, для журнала Evo's Angels

Обновления в İnstagram Мине Тугай

Нашият човек е пак с Гагаринската фланелка... Rolling Eyes bowuu

Бре ooooh!...чак и пиано има отвън...на двора в имението...явно ще се празнува нещо... newsm78...и Хазал е пременена... #Crazy...рожденният ден на малкия Демир... newsm78

35 сериала започват наесен/някои продължават от лятото ,май newsm78....не ги гледам и не съм запозната ,тъй ,че ако бъркам нещо ...сори Praynig/...тоест още от септември...някои с 1 сезон ,други с 2 ,а трети с 3 сезон...голяма конкуренция ще е...М/у артистите ,които видях в тях...повечето са непознати Naughty Joy Joy Joy,но сериалите с Берг и Халит,Арас и Чачко,Туба и Къванч и Айча ,Бюлент и Джейда ще заслужават да се погледнат...и май те са най голямата конкуренция на нашите хора... Thinking

http://www.gecce.com/fotogaleri-yeni-sezonda-ekranda-olacak-diziler

Гледайки отново и отново тийзъра за 3 сезон...си спомних за Ойлето Sad...и капитан Али отплава на дълъг път Cry...и музиката Thinking...колко си прилича с тази от Ойлето... bowuuА пък за изпълнението на Ерко..съм без думи smile3505...гласът ,мимиките ,движенията...абе актьор от класа... bowuu Peace yes thumbsup

newsm09 newsm44 newsm44 newsm44

Прекрасни... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Е...тва е...Страхотна двойка...с ръка на сърцето мога да кажа ,че Мине най му подхожда на Ерко... smile3521 newsm10

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 22:59 от Svet_sz

# 355
Промото на сериалите по Стар ТВ...

https://youtu.be/F7RhNytrMr4

# 356
Светлее  Hug  Не всички сериали ша се задържат бързо ша окапат Wink Чачовия  ша ги отвее с рейтинг     Mr. Green
Ерко чок отшелник  ooooh! с Мине Тугай  не изглеждат  зле   на промото .
Утре ще дописвам   
Лека нощ!

# 357
  Привет  Hug

Ох , Светленце  Hug нищо не мога да дописвам  след като видях  това тоя човек ша ми докара нещо  ooooh! Joy  пулса ми  е ускорен  ooooh! давай валидола  Joy

smile3502 bishop smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

ела при мен  лошото ми ченге то  Blush Joy

в мрежите вече изпоприпадаха  Joy

ето коментари  от руския
Чага тут прям брутальный мужчи

бил брутално красив  мъж  Blush

Куда же эти глазоньки-то смотрят,а? От этой красоты и брутальности сердце останоаилось и помереть можно

от сета с Арас

мъжката ръка на Чачко

Светле , ша гледаш ли Берг и Халит  може и да го загледам не съм по он лайн гледането  ша са опитам  дано да е добро дизито .

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 20:27 от femmi2

# 358
Приветттт...къзларки...Чачкови ,Еркови...и други любими... wavey Hug Kissing Heart

Фемиииии...недей припада мила  Stop,че са изпуснеш Чачковия взор ,ръце ,устица...неееее... Naughty...дишай дълбоко... jump Joy Joy Joy Joy Joy...как ша го оставиш на другите...нееееее... Naughty Joy Joy Joy

Сериала на Берг и Халит ще го погледна...дано ми хареса...и...ще го гледам...дано само не съвпаднат дните ,но и не е задължително да го гледам онлайн...Парампарчата е на първо място... bowuu Peace,а и ми се ще да погледна и другите ...с Джансу ,с Айча и Бюлент...ще видим ,като започнат ... newsm78 Peace

Превод на тийзъра.... Rolling Eyes

https://vk.com/paramparca?z=video-83475167_456239597%2Fdad2136ca … _-83475167_217575

Във фейса пише...тоест предполагат  bowuu,че ще има сватба ...на Дито и Харун...затова е това приготовление и ...роялът... Naughty
Има и снимки...на Хазал и Асуман,на които си приличат и...предполагат ,че Асуман може да е сестрата на Дилара newsm78

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 23:14 от Svet_sz

# 359
  • София
 Hug Hug Hug

Сериалът с Айча, Бюлент и Джейда ще е конкурентът на "Парченцата". Започват даже в един и същ ден - 19 септември. Сериалът на Берг и Халит най-вероятно ще е в четвъртък, както намекнаха преди време.

Ето втори фрагман на "Баща ми и семейството"

Фарах и Нургюл. Започнали са репетициите на "Кьосем".

Общи условия

Активация на акаунт