и сега пак го гледах и Арас е добър но като Чаатай няма друг ох Светле давай ми валериан
И феновете полудяха в мрежите че гледат Чаатай и всички му пожелават успех . Екипа на ичереджето е добър е и ще пожъне успех.
И феновете полудяха в мрежите че гледат Чаатай и всички му пожелават успех . Екипа на ичереджето е добър е и ще пожъне успех.
но това не ми пречи да критикувам когато трябва . Бенсуто партньорката ако играе слабо и тя ша е на тезгяха. В лицето бива а те от оная тема я харесват .

...нЕма проблем ,и тук ...може и където ти пишеш...като дойде време ще я измислим...където са повечко хора е по голям кУпон...

Охх...има много снимчици от снимките на ....
...епизод...

...но,една мамаша го е превела ...ето го...
...кой ще го открие...кой ще се опита да го убие
...ще има ли нова любов...моля се с две ръце да е Мине

...да видим коя ще е изгората на Джи...Мине или Синем...и
...все пак...предпочитам Мине
...по сладка ми е...

де ги виде тез девойки в темата .Може ние да минем за девочки
Той за тва ли е обрасъл . Асуман хубаво са го измислили за героинята на Мине.А тя ква роля ша играй не разбрах?

...как бе ,мила...ние сме девойки
...ти си девойка ...и аз малко по голяма девойка...

...след смъртта на Айше...няма късмет тоз човек ,ейййй...и двете му любими умират заради хора от семейството му...дано 3-тата му любима е последна...
...ама няма и начин ...нали 3 сезон е последен...няма да има време за 4-та...

...нещо брадичката му май бозавее...опс,рижавее... 

...тоест,ще скочим малко във времето ... 

...чак и пиано има отвън...на двора в имението...явно ще се празнува нещо...
...и Хазал е пременена...
...рожденният ден на малкия Демир... 
....не ги гледам и не съм запозната ,тъй ,че ако бъркам нещо ...сори
/...тоест още от септември...някои с 1 сезон ,други с 2 ,а трети с 3 сезон...голяма конкуренция ще е...М/у артистите ,които видях в тях...повечето са непознати
,но сериалите с Берг и Халит,Арас и Чачко,Туба и Къванч и Айча ,Бюлент и Джейда ще заслужават да се погледнат...и май те са най голямата конкуренция на нашите хора... 
...и капитан Али отплава на дълъг път
...и музиката
...колко си прилича с тази от Ойлето...
А пък за изпълнението на Ерко..съм без думи
...гласът ,мимиките ,движенията...абе актьор от класа...

нищо не мога да дописвам след като видях това тоя човек ша ми докара нещо
пулса ми е ускорен
давай валидола 

,че са изпуснеш Чачковия взор ,ръце ,устица...неееее...
...дишай дълбоко...
...как ша го оставиш на другите...нееееее...

,а и ми се ще да погледна и другите ...с Джансу ,с Айча и Бюлент...ще видим ,като започнат ...

,че ще има сватба ...на Дито и Харун...затова е това приготовление и ...роялът... 

Препоръчани теми