Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 669
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Зари   bouquet  Значи почват на 19 -ти и ще са конкуренция двата сериала. И Чачовия  екшън се говори за 19  но не е потвърдено. Ако почне ша се конкурира с Парчетата  .Мисла си можи и в пряка конкуренция  с Порайз Караел  ,който е също   си има фенове и гледаемост . С подобна тематика  екшън ,мафиотски
истории любов.
Светлеее  Hug нема го дадем  леснУ Чачко бе на никой и никоя Йок Naughty Joy

# 361
 Привет  Hug

Crazy

Светленце  Hug глей не съм само аз на валидол  Joy

от красивия Бодрум  Ах , кога ли ще идеме Светле  там    Rolling Eyes

# 362
Ехоо wavey ...по нощитееееее... #Silly #Silly #Silly

А...така ,Феми Hug...дръж фронта... bowuu Peace Peace Peace

Зари Hug...мерси за трея...хм Thinking...сериалчето обещава да е добро...нещо различно от другите бози newsm78 Praynig
Фара ,както винаги усмихната Grinning...и Нуриш не е зле... NaughtyЖалко само ,че сериалът им е с много нисък рейтинг ,но все пак продължават с втори сезон newsm78...нали е исторически... bowuu

Добро утрооооооо Hug...кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Новото попълнение ...зад кадър...Синем... bowuu Peace

Хазалчето много са я издокарали Shocked...с тази "прикачена" коса... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

Майтапчии...видео... Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

http://www.gecce.com/haber-paramparca-cekimlerinde-eglenceli-anlar

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 09:08 от Svet_sz

# 363
   wavey

Светленце , мила  Hug love001  Минах покрай темата за Съла  и ме трогна като си написала че заради дружка   може да пишеш в другата тема за Чачко  .  Ти си решаваш къде  никого не задължавам !

ааа Светле   що си ги прегърнала така Арас и Чачко  Joy Joy  майтапа са  

А на Алина Боз - Хазал са и сложили екстейшън в косата   добре е  сложен    с различна визия

Виа къде е   ?    Писали си съобщение

довечера ша качат  нов фрагмант на Ичердето  Вътре

и от епизода

Сарп и Мелек -  МелСар   hahaha Joy не стоят зле  с Бенсуто  ама Ча  ша я изгони адвУкатката  марш  smile3513  

Чачко доста фенове и обожателки искат да го гледат    Joy в Туркиш   а в Латинска Америка са полудели по него и по  първия му сериал  и като Емир

и да се знай лИбов само по служба    почнаха с измислиците   #2gunfire  

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 20:22 от femmi2

# 364
  • София
Чачко и Арас и те започват на 19 септември. Голяма битка за рейтингите ще е в този понеделник. Два стари, два нови... Късмет пожелавам най-вече на Айча, Бюлент и Джейда, че в тази конкуренция те ми се струват най-губещи. Дано да греша.

Ето го новият фрагман на "Вътре". Интересно изглежда, спор няма. Байрактаров се е постарал. Майстор си е той. Grinning Grinning Grinning

# 365
Ехооооооо...хубавициииии... wavey smile3534

Благодарско за трея и снимчицитеееее... lovekiss lovekiss

Много са готини Shocked... екшъни от класа Peace...и Чачко и Арас... bowuu Joy Joy Joy

Зарии Hug...наистина конкуренцията ще е голяма...дано да имат всички нужната гледаемост и да не отпадат... Praynig

Фемии Hug...голяма прегръдка съм им Фърлила на младоците,нали... hahaha hahaha hahahaНе си ме задължила с нищо ,мила...не се кахъри Naughty...аз решавам къде ,за кого и какво да пиша...не съм от лесните ,тъй ,че споко... Stop bowuu Joy Joy Joy
Само незнам как ША гледам в понеделник newsm78 Whistling...много ми се искаше поне Вътре да го гледам онлайн ,но май няма да има начин... Naughty newsm78....по ми е интересно ,когато коментираме по време на серията ,независимо ,че повечето не знаем езика...ама пък става купон... Party bowuu Joy Joy Joy

Я...сега да видим дали има нещо ново при мамашите за мойто момче... Rolling Eyes Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 09:52 от Svet_sz

# 366
wavey wavey wavey

Актеры сериала Осколки собрались вместе для съемок промо к сериалу.

"Впервые я снимаюсь в третьем сезоне."

Эркан Петеккая, исполняющий главную роль в Осколках, сказал, что продление сериала на третий сезон его осчастливило. 45 летний актер говорит:"За всю историю своей карьеры я впервые снимусь в третьем сезоне."

Я боюсь третьих сезонов!

Я боюсь третьих сезонов, история замораживается, не углубляется, превращается в замкнутый круг, но в Осколках такого нет. Из того что я прочитал в сценарии, то все очень динамично. Надеюсь все будет прекрасно. В съемках третьего сезона плюсов не меньше чем минусов. Потому что вы уже очень привыкаете к роли, сильно привыкаете друг к другу с друзьями актерами, команда работает в одном темпе. Вкратце, вы понимаете друг друга с одного взгляда. Конечно же так работать на много приятнее.

Барыш Фалай о 3-м сезоне: "Осколки всегда преподносят сюрпризы зрителям. Это сторона Осколков меня удивляла и привлекла. Поэтому в прошлом году я с улыбкой пришел в этот проект. В общем я думаю мы увидим, что сюрпризы Осколков будут отражены и в Харуне, надеюсь так. Я думаю мы все нуждаемся в небольшой доле смеха, в отдыхе. Мы с нашей страной пережили не легкие дни. Работать в этой сфере, мне кажется, это быть ответственным за развлечение. Я думаю будет прекрасно, если мы сможем вызвать у зрителя смех, позволить не много отойти от этих тяжелых дней."

# 367
Привет   Hug
Светлеее Hug Ичердето ша е силна конкуренция на Парчетата . Ерко и Чачи ще премерят сили . Чок ми хареса фраманта .Браво на Ча  Арас и екипа.

Чаатай е станал чок мъжкар   заякнал в рамената

Ка се устоява на такава красота беее    Blush Joy    

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 13:59 от femmi2

# 368
  • София
Привет, привет! Hug Я да видим кой ме помни. Mr. Green

Свет, Hug Еркан е много прав относно третите сезони, но такова замотаване и разтягане се получи в "Парчетата" много преди третия сезон. И, въпреки всичко, остана в топ позициите. Thinking Тъй че, очаквам пак да си е окей откъм рейтинг.

Иначе, Феми, Hug със сигурност "Вътре" ще е огромна конкуренция. В същия ден е и "Обидени цветя", който е най-тежкият турски сериал за мен, обаче е със супер висок рейтинг. Тъй че понеделник ще е мътна и кървава. Shocked
Впрочем, изгледах фрагмана и нещо не останах възхитена кой знае колко. Confused Обаче ще гледам Чаатай, мно'о яснУ. Mr. Green Heart Eyes

# 369
 Здравейте  и Честит Празник !

Тинче  Hug   Как си ?  

При всичката драма и разтягане третия сезон на Парчетата кво още могат да измислят  #Crazy

Чачи са му верни феновете  .  Обичан  актьор е и  всеки следващ проект  предизвиква интерес .

били с Киво и компания на бар и са се почерпили

Ча не отговарял на въпросите  на журналята и се качил в колата  Joy   Не кара той а друг шофьор  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 13:54 от femmi2

# 370
Приветтттттт...сладурки... wavey #Silly
Много закъснях ,чок ooooh! #Crazy...за поздрава ,бе мацки Naughty...не за друго... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Честит Ви празник... bg bg bg

Тинченце Hug...как ще те забравим бе ,дете... Naughty Joy Joy Joy
Радвам се ,че ти не си ни забравила... bowuu PartyАз също малко се притеснявам за този 3-ти сезон ,но пък тази година много снимки ,много раздухване ,готвят и промо...като никой друг път...ТА...дай боже и да ни изненадат... Praynig и рейтингът им да е добър... Peace

Фемиии Hug...развам се за феновете на Чачко...че не го изоставят ,докато при наш Ерко не е така...май само аз му останах вярна... newsm78 bowuu Peace Joy Joy Joy Joy Joy...всички други "видяли " изцепките му го изоставиха...дори и да има нещо вярно У тях...всеки греши...все пак и той е ЧОВЕК...но нейсе...задгърбих вече тези неща и се радвам на артиста Еркан... Peace

Уауууууу...Джиханчо много шеринейшън,бееееее... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

Повышение для Алины Боз и Лейлы Танлар!

Подготовки нового сезона сериала "Вдребезги" уже начаты. Выяснилось, что актрисам сериала "Вдребезги" Лейле Танлар и Алине Боз сделали надбавку к жалованию. Актрисы за серию будут зарабатывать по 10 000 лир, то есть в месяц каждая будет зарабатывать 40 000 лир.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:30 от Svet_sz

# 371
Цъ цъ цъ ooooh! ...за няколко минути не мога да редактирам ...и затова пиша нов пост... Peace

Здравейте ..на всички... Hug Hug Hug Hug Hug

"Твоят мой живот" се завръща на екран през ноември...

http://www.zajenata.bg/%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0% … D1%8A%D1%89%D0%B0!-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-news71962.html

Приветттттттттт Hug Hug Hug Hug...

Гледах преди малко промото на Стар ТВ Shocked...ужастъъъъ tantrum Banghead...наш Джихан много сериозен...ииии...Асуман м/у Дито и Харун...направо съм ШАШШШШШШ... #Crazy #Crazy #CrazyИначе промото е хубаво ...всички артисти са супер... bowuu Peace

Има и тийзър ...трейлър ли...незнам вече как да го назова... newsm78 ooooh! #Crazy при мамашите ,но при мен не се отваря...има и ново попълнение,някакъв младок...Сарп Джан Кероглу...май ще е за Хазал... newsm78

Мамашите нещо не са възхитени от героинята на Мине...сценаристите май ще карат Дито да ревнува... newsm78 И...аз...се надявах  Асуман да е за Джихан...НО...нищо не се знае...ще видим...може Асуман отначало да налита на Харун ,НО после като се появи Джи...да онемееее... newsm09 smile3505...божкееее...мечтиии... ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ето промото на Стар ТВ...

https://youtu.be/QgV5s8IlVcs

Ето го трея Shocked...ТЪМНА ИСТОРИЯ... newsm12 smile3506...нищо хубаво май не ни чака... Weary

https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239214%2F888ca8a48 … pl_wall_-78750608

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 21:19 от Svet_sz

# 372
  • София
Феми, Свет Hug Hug

Чак сега разбрах, че в трети сезон ще вземе участие и една от най-големите ми любимки - Мине Тугай. И отново в партньорство с Баръш Фалай. Heart Eyes
Може и да хвърля едно-две очета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

# 373
Заповядай ,Тине Hug...не едно ,а цели две очета фърли... Rolling Eyes Joy Joy Joy
Офффф...аз съм в ШОК #Crazy...отначало пуснаха снимка с Мине до Ерко ...и...тамън се зарадвах ,че сценаристите са уцелили десятката ...сега пък гледам Мине м/у Ебру и Баръш... #Crazy...луда работа...какво ли ще излезе в крайна сметка...нЕмам вече търпение... tantrum Joy Joy Joy
И...аз много харесвам Мине ...още от Ойлето... bowuu Peace

Тинее...ето ти малка наградка ...един синеочко... smile3534 newsm08 newsm62

# 374
  • София
 Hug Hug Hug

Аз пък съм много доволна.  Party Party Party
Харесах Мине до Баръш в ПО, а до Еркан на промо снимките никак не ми допадаха.
Рускините хич не ме изненадват, че се настроиха срещу Асуман. Те срещу Дилара лоша дума не дават да се напише.  ooooh!

Ето го и фрагмана за епизода

Тинче  Hug  и мен вероятно Мине ще ме накара да се върна към сериала. И май ще е лошичка.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт