Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 664
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Филм или сериал...каквото и да е,Зари...но Naughty ..и аз се замислих...Дикаприо в сериал... newsm78...малко чудно ми се видя...а и не съм чула...Но...щом е филм,казвайте кой е и да го изгледам...имам още малко работа в градинката и после ще гледам...Чачко и Дикаприо... Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 61
# 62
Фемииииии Hug...мерсаж за кафенцето...чак сега го пия... Grinning...днес бях малко на разходка ,независимо от дъждовното време...уфффф...вече ми писна от валежи... ooooh! Whistling Joy Joy Joy,но какво да се прави...природа... bowuu Crossing Arms Joy Joy Joy
Има още снимчици от 67 епизод... Rolling Eyes,доста са  ooooh!...ще сложа само някои... bowuu

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 19:17 от Svet_sz

# 63
 Светле Hug Еркан на футболен мач ли е бил ?

# 64
Незнам ,миличка...имаше надпис ,че целия екип е бил там...на стадиона...знам само ,че Ерко е голям фен на Бешикташ bowuu

Премьера! "Осколки" 66 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедо

http://vk.com/turk_dizileri?z=video-100436229_456239070%2F8c6623 … t_-100436229_4940

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 23:51 от Svet_sz

# 65
Добра нощ... Hug
Тази вечер ,тоест снощи не можах да гледам серията...но прегледах мамашите... Rolling Eyes
Ето серията на турски...https://youtu.be/4cKUmHii_z4 - 67 серия

А...това е трея... Shocked

https://youtu.be/pXfJbHXCBeY

Тагът на серията -Предателство...най вероятно на Озан

Продюсер сериала Хакан Эрен написал в своем твиттере:"Финал СЕЗОНА будет на последней неделе июня."
То есть на 72 серии, 27 июня.

# 66
 Здравейтееееееее Hug

Светле Hug Третия сезон  на есен ли ? newsm78

Ето ти красавчик  Flutter Crazy

https://igcdn-videos-b-2-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886 … _1634921968_n.mp4

# 67
  • София
Сега виждам, че Свет е написала, че финалът на сезона е на 27.06. Това означава, че ще има и трети сезон ли? Shocked Уау!!! Shocked Shocked

# 68
Добър ден ,момичета Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник! lovekiss

На този ден си спомних за една дама,която беше неразделна част от тази тема...за една приятелка ,която ни забрави...но ,разни хора ,разни идеали...и независимо от всичко...

Честит празник ,Арфи! newsm51
Бъди жива и здрава и все така всеотдайна в професията си,даряваща знания,любов и мъдрост на децата ! Peace
/ Naughtyне само по празниците си спомням за всички ,които пишеха тук,дори и от време навреме...не... Naughty/

Фемиии Hug...не мога да видя красавеца ти...нещо компа ми заяжда... #Cussing out Whistling Joy Joy Joy,но предполагам ,че е Чачко...нали? bowuu

Тине Hug...да...ще има 3 сезон...ти сега ли разбра...бях го писала преди време bowuu

А...сега за снощната серийка...изгледах я нощеска  Rolling Eyes,но да си призная -не толкова задълбочено...ще чакам превода на мамашите Naughty Joy и това за акциите...малко объркващо ми идва...доколкото схванах Джихан даде 10% акции от холдинка на Озан...тези ,които му се полагат...а, Дилара своите акции да ги управлява Озан...не схванах всъщност колко общо акции има Озан ,та ги даде на Джандан ,когато тя отиде на събранието на Дарк... newsm78 newsm78 newsm78 Озан голямо колче си навря...да не казвам къде ooooh! #Crazy,да видим как ще излезе от това блато...
Ето и рейтингът...не е лош... Naughty bowuu

Total - 3 место - 5.25%
AB - 2 место - 4.64%
ABC1 - 2 место - 6.28%

И...снимчици...

Еркан и Дидем са били на сватба на актрисата Синем Озтюрк...Ерко е кумувал... Grinning

За трея...много се изкефих накрая Party...да ги видя сега Маидето и Харун... #Shocked #Shocked

# 69
  • София
Да, Свет - не съм чела напоследък, че съм в сесия. Embarassed Embarassed Embarassed

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Hug Hug Hug

# 70
  • София
Честит Празник!  Hug Hug Hug

Све, не и се сърди на Арфи, тя остави турските сериали.

Ти ме беше попитала за филма с ДиКаприо, по който ще се прави сериала на Чаатай. Ето го: От другата страна.

# 71
Тинеее...не се изчервявай... Naughty Joy,учи дете ,учи... Peace Hug

Зарии...на никого не се сърдя... Naughty и мерси за линка... bowuu Hug

Скрит текст:
...просто ми е болно ,че някои с лека ръка сложиха край на едно дългогодишно приятелство,макари ,че беше виртуално...а с някои и реално... Cry

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 22:51 от Svet_sz

# 72
Добър ден... Hug Hug Hug

Кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Видео... Heart Eyes loveuuu

https://www.facebook.com/PetekkayaErkanFc/videos/vb.372876876118 … ype=2&theater

Уаууу ooooh!...голяма конкуренция предстои наесен... #Crazy,да му мислят сценариститее... Naughty Joy Joy Joy

Следващият сезон ще е един от най силно конкурентните до сега...

Според запознати и блогъри се очаква един от най-оспорваните дизи сезон в южната ни съседка. За следващия сезон всички големи продуцентски компании готвят нови продукции с известни лица, очакват се на малкия екран да се завърнат: Халит Ергенч, Къванч Тътлъту, Чаатай Улусой, Кенан Имирзалъолу, Кадир Доолу, Нежат Ишлер, Керем Бюрси, Мехмед Гюнсюр, Каан Ташанер, Енгин Акюрек, Туба Бююкюстюн, Джансу Дере, Фарах Зейнеп Абдулах, Мерве Болуур, Синем Кобал, Хазар Ергюлчу, Серенай Саръкая, Селин Шекерджи. Също така много от сериалите, които се излъчват към момента ще продължат и с втори или трети сезон на есен. Надеждите на много от продуцентите е да се задържат и техните летни продукции, където пък се изявяват по-младите актьори в интересни, младежки и забавни сериали. Запознати споделят, че през следващия сезон ще има много хитови продукции с интересни сценарии и известни актьори, които ще се борят за първите места в рейтингите.

Благодарности на Зари и Бу...Flowers Bouquet Flowers Bouquet

При мамашите пише ,че в момента снимат в Алания...

Там точно есть Эркан, так же по слухам там Щюкран, Эбру, Барыш .. Возможно будет и Хюмейра. Но это все не подтверждено.

Эркан и Хакан (продюсер сериала) с жёнами.

Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 21:25 от Svet_sz

# 73
Добър ден... Laughing Heart Eyes Hug
Стават ми 3 последователни поста ,НО...не мога да редактирам предния пост...затова пиша нов...СОРИ Praynig Praynig Praynig

Има много нови снимчици при мамашите... Rolling Eyes bowuu Peace

# 74
  • София
Све,  Hug  идвам малко на помощ.

От мен Фарах, която е в Ню Йорк.

Све, нещо игнорираш Нургюл.  Naughty  С Еркан си имат проблеми, но не виждам причина да не краси темата. Все пак, въпреки всичко, и тя е от колегите.

И другата партньорка Хатидже Шендил. По принцип не я харесвам, слаба ми е като актриса, но сега във втори сезон на "Част от мен" мисля, че дръпна напред с играта.

Общи условия

Активация на акаунт