Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот"~Тема 109

• 116 669
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Ейй...това Зариииии... #2gunfire пак ме изпревари...тамън видях трея и го носяяяя... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе хора ,днес да не е ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК.... newsm78 newsm78 newsm78

Аз пък Мине си я харесвам до Ерко...Баръш е дребничък за нея ,както и за Ебру...ама нейсе...каквото такова...ще чакаме да видим каква са я измъдрили сценаристите... bowuu

Зари... Hug

Цитат
Може и да хвърля едно-две очета

Цитат
...и мен вероятно Мине ще ме накара да се върна към сериала.

Ехаааа newsm44...от ваште уста в божиите уши smile3508...чакам ви с разтворени обятия... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сега ще чакаме превода на мамашите...пише ...скоро...М/у другото при тях пише ,че сега други ще превеждат сериите и май ще се появяват към вторник/сряда...ако естественно се събере таксата... bowuu

В этом сезоне мы решили осуществить изменения связанные с переводом нашего сериала; и нашли новых переводчиков.

Сумма за серию - 1600 рублей.
Перевод - вторник/среда, либо как будут собраны средства.

Группа которая будет осуществлять перевод так же работают над такими сериалами как Бесконечная любовь, Высшее общество и т.д.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 22:06 от Svet_sz

# 376
  • София
А, Баръш си е екстра до Мине. Виж, Ебру наистина е по-височка от него. Те май наистина сестри ще го играят. В турско дизи "две сестри, един мъж" си е класика.  Joy
За Джихан ще е онази новата мома - Синем Йозтюрк. Повече си пасват. Я виж какъв опасен поглед вади в "тъмното промо".  Whistling

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 22:56 от zarani

# 377
ААААААААА...цъ...искам си Мине bowuu Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не ЩЪ  Синем Naughty Joy Joy Joy...

Това промо наистина е тъмна Индия...нищо не се види...дано го качат в ютуб ,че да го видим по ясно... Praynig

Не вярвам да разделят Дито и Харун...втори развод в сериала...не че нямахме вече такъв случай... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 23:15 от Svet_sz

# 378
  • София
Не ЩЪ  Синем Naughty Joy Joy Joy...ааааа  Селен Joy Joy Joy
Синем е, Синем е. Пак я обърках със Селен Йозтюрк.  Joy

# 379
Не ЩЪ  Синем Naughty Joy Joy Joy...ааааа  Селен Joy Joy Joy
Синем е, Синем е. Пак я обърках със Селен Йозтюрк.  Joy

Заренцееее...май си влюбенаа... Party Heart Eyes Joy Joy Joy

# 380
  • София
Заренцееее...май си влюбенаа... Party Heart Eyes Joy Joy Joy
Ааа, далеч съм още от това състояние. Но кой знае кога и то ще ме повали.  Joy

Фрагманите на новия сериал на Шюкран "Фамилия". Много им е хубав афиша.  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=84fj0A89IJY

https://www.youtube.com/watch?v=OcMIaywsiD4

# 381
  • София
Ето ме, ето ме, ето ме! Crazy

Зарииииииии! Hug Hug Hug
Свееееееееет! Hug Hug Hug
Пак се събрахме. Grinning
Много, много обичам Мине. И още повече я обичам редом до Баръш. Тъй че знаете за коя двойка ще викам. Joy
Синем Йозтюрк съм я гледала само в Kiralık Aşk и ми хареса там как го играеше гаднярка. Но не знам доколко ще си пасне с Еркан. Thinking

Зари, и аз хвърлих очета Mr. Green на "Фамилия". Знаеш заради кого, най-вече. Embarassed Hug

# 382
Привет  Hug

Светле  Hug Тинче  Hug

Изгледах го   фрагманта на Парчетата   ще заложат на драмата и интригите  Mr. Green Мине  сигурно ще е лошата героиня .  Харесаха ми в Меджазира  като екранна двойка с Баръш Фалай .

Синем Йозтюрк  коя е  ква ша играе в Парчетата ?  Питам ,щото ша играела в филм с Али Аталай и Дамла Сюлмез от розите .  Али и Дамлата са ми  Sick

Симпатична ми изглежда Синем  повече от  Бенсуто на Ча  Mr. Green Бенсуто ми е някак груба  в лицето но не е зле  на фрагманта.  Нейсе   нали ша е повечИ екшъна    Crazy  лИбовни сцени   при забраните  и    можИ   да нема Joy    

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 16:30 от femmi2

# 383
  • София
Зари, и аз хвърлих очета Mr. Green на "Фамилия". Знаеш заради кого, най-вече. Embarassed Hug
Знам, знам.  Grinning  Grinning

Не знам за Синем, все още няма информация за нейната героиня, но за тази на Мине предположенията се оказаха верни. Асуман ще е сестрата на Дилара, която пристига от Америка.

Paramparça, zirveyi kucaklamaya geliyor!

# 384
 Нали майката на Дилара щеши да вкарат в сезона  .

Мине ша играе сестра и  и кво ша сваля Харун ли  Джиханчо  

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 21:47 от femmi2

# 385
Привет, хубавицииииии... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зареее Hug...пак тая снимка с Джи и Асуман...един до друг #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
И...като си започнала да казваш какво пише в посочената статия...кажи до край ,деее... Praynig Praynig Praynig...за бременността на Джансу разбрах ,но за Ди...Озан ,Хазал...и нещо пише накрая за Джихан newsm78 newsm78 newsm78, а и за Маидето вещицата newsm78

Изгледах и аз трейчетата на Фамилията bowuu...малко шумни ми идват героитее... Grinning Шюкран е супер... Peace

Тинееее  Hug...каквото решат сценаристите bowuu...не ние избираме кой с кой да е Naughty,развам се много ,че ще имам компания в понеделниците...

Оффффф  Whistling...щеше ми се да гледам и Чачко и Арас онлайн,после Джансу...нейният партнер също не е за изхвърляне...иска ми се да гледам и Берг и Халит...и Айча и Бюлент и...Киво...и Туба...много ми хареса Киво на промото...мале...май много искам...не трябва да ставам от компа цяла седмица... bowuu ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фемее  Hug...не ме дразни с този младок... Naughty...да не направя някоя глупост... ooooh! hahaha hahaha hahaha
Още не се знае каква ще е Синем... Naughty

Сега да видя при мамашите дали го има преведен трея... newsm78

Това за което моля Зарето ,го има на руски...озета на 72 епизод... bowuu

РАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 72- ОЙ СЕРИИ

Мы видим, что Харун и Диляра дают вечер в особняке. Приезжает незваная Асуман (сестра Диляры), которая больше не даст покоя ни Диларе, ни ее семье.
Озан и Хазал во главе фирмы.
Джихан на пляже "встречается" со своим прошлым.
Джансу, которую Джихан вычеркнул из своей жизни, беременна.
Ненависть Маиде ханым к Джихану не угасает, теперь она верит, что Джихан виновен в смерти и Хайяль и Айше. Она намерена избавиться от Джихана!

Има и много снимки...но тази ми направи впИчатление...едно ,че е тъмна Индия  hahaha hahaha hahaha и...другото...лявата редица са добрите ,а дясната злите...и...Мине,опс Асуман е от лявоооо.... и е до Джии  Party Party Party

Осколки. Фрагмент к 3 сезону. Рус.суб. Paramparça 3. Sezon Yeni Bölüm Fragmanı

https://vk.com/paramparca?z=video-83475167_456239618%2Ffdb415ebb … _-83475167_221411

Има и нова звезда на хоризонта...дали няма да е за Озан ,се чудят мамашите... newsm78 Joy Joy Joy

К актерскому составу сериала присоединилась актриса Нилай Эвин

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 23:42 от Svet_sz

# 386
Цитат
Фемее  Hug...не ме дразни с този младок... Naughty...да не направя някоя глупост... ooooh! hahaha hahaha hahaha

Mr. Green ква глупост ша напрайш зарад младока кажи де  Joy

той Ча мисли  ли за нас а  като е такъв сексиииии  мъжага   , че ша припадним
 Талантлив е   с лекота се преобразява  .Не се превъзнася от славата  и си следва  целите .

box Crazy

Ти си вярна на Ерко
Дръпни по фас  за разлъката и тва е  Blush Joy

Скрит текст:
Не ми брой лошите навици,
да беше броил всички мои сълзи.
Когато исках до мене да си,
но винаги някъде другаде си.

И ще паля пак цигара от цигара,
по една за всяка твоя изневяра.
И ще пия не знам кое си вече,
по едно за всяка моя лоша вечер.

днес са организирали феновете на Чочко в Туитър тренд за връщането му на екран с Ичерде
 ох , Чочко  hahahaобърках буквите

Скрит текст:
Сегодня 10.09 в 17.00 (тур.время) , в честь возвращения на экраны Чагатая Улусоя, поклонники организуют акцию в твитере ! Первый твит будет скинут с профиля @CUIrrem
У кого есть аккаунты в твитере - присоединяйтесь ✌✌✌😍
Для этого нужно посмотреть, каким будет первый твит от @CUIrrem и повторить его от своего имени ( можно с добавлением слов от себя) , отправлять твиты можно бесконечное количество раз, ретвиты чужих - не защитываются

лошото ченге бе    ша убива ли  не е ясно ощи  но няма да е от най - гадните  Mr. Green

Варна е превела инфо, че сериалите ще почват с час по - рано . Ердоган е решил да остави лятното часово време .  Да знайте пред компа или тв -то с час по - рано    

Светле  Hug понеже не следа чок дизита     мяткай  като намереш Ичерде качено  bouquet Руския ква такса    се плаща ? Вътре ли ша е с платен превод ? newsm78

Тубата хич не я харесвам до Киво  . Сериала им не се знай кога ша почва  Peace    Говори се че ша е прототип на Дързост и красота  ooooh!

Тинче  Hug Гьокхан Кесер играй ли някъде  знайш ли ?  Няма нова песен

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 14:16 от femmi2

# 387
Два три дви няча да ме има...м болницата съм...утре ще ми махат жлъчката...пиша от тела...
стискайте ми палци

# 388
 Светленце  Hug  Не ти е да шеги в такъв момент  . Стискам палци всичко да мине добре   fingerscrossed fingerscrossed

Чачко  и той  стиска палчета    всичко да мине добре  

ох , Жива да не бях нали Тинче  Joy чок хубаааав  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 389
  • София
Оле, Свет, ще стискам палци всичко да е наред! Confused Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт