Приветтттттт...пак закъснях...

Нова звезда на хоризонта...че и намахано го раздава...

Джи и Рахми търсят Озан и Дилара...
Рахми се шашана ,че Озан е син на Харун... 
Харун набива канчето на Джандан...нещо за Ди

Харун се зарадва ,че Озан е разбрал....ега си идиота........
Дилара била негова жена ,Озан бил негов син....бла бла.... 
Дениз какво прави пак при тия...

Фемии
...не се кахъри за Чачко...чета при мамашите ,че и Ерко е болен...и аз тожее...от миналата сряда се лекувам ,ама йок...и днес ходих при джипито...съвсем различни лек. ми изписа и 5 дни болнички...хремата ми почти премина ,но гърлото...
,а и всичко ме боли... 
Парчетата май ще са до пролетта...

Дамир вече е в Дарк ...
Митат го видяяяя...
Тоя кво е зяпнал Хазал...дано тя не направи някоя глупост...прати да извикат Митат ,но той...няма го...при шефа си...Тази серия го удариха на телефонна централа...всеки звъни на някой...

Оф...Кериманнннн...

Не разбрах Джансу защо се обади на Дениз...сега пък извика Керка....

Йозки го раздава общ работник...при мафиотите...
Един час слушаме бръщолевенето на Керка и Йозки...Чудя се що ли не го приключиха този сериал ...вече
...а само разтягат локумиии...
Джи отиде при Селма...май ако може да разбере местонахождението на Озан и Ди...по телефоните...звъни и на Митат ,ама той не му вдигна... 
Олеееее...пребиха Озан...
Селма се обади на Джи и той доведе Озан...бая са го разкрасили...
Стана тя ,каквато стана...
Джи и хората му опаткаха бара...на Дамир 
Някой съобщи заа жена...умряла ли..не разбрах...Джи и Йъл хукнаха...оф...фалшива тревога...
Харун е при Ди ,а пък Джихан при Озан...
Харун се обади на Джи...той на Хазал и Джансуу...Дамир пък изпрати картина на Джансууу...
Ех тоя Озан...изяде си шамара и от Джииии...голям инат...

Дито бере душа в болницата ,пък двете чавки пак някаква я мъдрят

Ха ха ха скараха се....
Ужас...затриха Селмаааа...
Докато ходят по болници и барове Дамир един по един ще ги очисти...и всичко заради Харун 
Крайййййй...голям епизод..няма що...пълнеж...да видим сега трея...
Във фейса пише 88 ,а пък като го пусна е трея за 87 епизод...

https://youtu.be/5hASk5BQlmo
дано не са го изкупили 
,

Нали Нургюл е голяма работа,защо Кьосем султан е в дъното на таблицата...пиша това и се ядосвам, защото много помия се изля в/у Еркан ,а истината е ,че каквото и да пишат ...и двамата са големи актьори...
моа му бъда на Чачко леличка или какичка

Всички други да ги зануляват и Джито да остане с децата си...то се видяло ,че не сполучи на жена... 
...трей на ДиК...и има сватбаааа
...не познах ,но иначе голям кефффф....
,независимо ,че не разбрах какво каза на баща си...защо е повикал полиция...после Емине разбра ,че Озан се е обаждал...тя пък се извини на Харун...стана тя една...