Искам да кажа ... (77)

• 64 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Сьомга у нас, с пресни картофки и айсберг салата  Mr. Green. Много делукс ми излиза тая вечеря, предпочитам  от Хепи да поръчвам  Crossing Arms.
Все някъде с някого обикалям и все съм изморена...ще речеш пеша вървя  Rolling Eyes.Уж се барам да съм фит  hahaha, трънки. bowuu
Синковецът се окъкал на математиката...виках дълго и напоително  Embarassed,да видим дали ще хване дикиш.Най-малко без грешка трябваше да е,ама на- 2 грешки. Щот' не чете, ами бърза да излиза, да рита навън  ooooh!.
Та,така...

# 121
Аз пък, освен за болести в момента, за друго не мога да говоря. Та за това си мълча.
Мър, отивай в Америка. Хич не я мисли. Няколко питиета преди полета и си ти. Помня, че много те е страх от летене, та затова не отиде в Дубай миналата година.
И на мен ми липсват доста хора, но се радвам, че Бела пише пак. Hug

# 122
Миднайт, и аз намерих на английски, но на руски ми е по- лесно:) Ще ида да търся, май имаше тема специална, там ще питам:)
От днес и аз съм съвременна домакиня имам всякакви уреди:) Защо чак сега, не знам. Не обичам нови неща, хеле техника, изнервям се докато ги разуча. Ама с миялната вече сме големи приятелки:)

Грах с телешко готвих, не че нещо, ама много ми се получи:) Мъжът ми вчера каза, че няма да яде грах, мразел от казармата. Днес не само яде, ами и допълнително сипа, каза че е страхотен и вече официално прояжда грах:)))

Вани, и ние от доктор идваме. Гърлото и е много червено и има задна хрема, която я дави, след обяд не можа да спи, кисела е. Засега без АБ, само Ефизол, Тантум Ветеде таблетки и Назик спрей, да видим ще се размине ли и този път. Винаги, когато трябва майка да я гледа нашата е болна.

# 123
  • София
Или пиши на представителството на Миеле да ти съдействат.

# 124
Докараха я втора ръка от Германия, от Миеле едва ли ще ми съдействат, щом не е купена от тях, но не пречи да опитам:)

# 125
Мър, ако бях на твое място нямаше какво да му мисля и щях към Америка да поема.

Ние сме на кюфтета с картофи на фурна. Има и останал десерт от снощи- сладкиш с ябълки. Но аз днес съм на зелена салата. Не ми се яде друго, нещо леко ми се хапва.

# 126
  • София
Уффф, боря се със сушилнята, днес я получих, всичко написано на немски. Някой да може да ми каже къде да диря инструкции, ако не на български, поне на руски, за да разбера добре как се ползва- Miele    Novotronic T7644 C.
JACKLIN*, всичките ми уреди са Miele. направо не ми се говори Cry
имам и конвектомат, който почти стои за украса...да не почвам...

# 127
Жаки, това ли е https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 8w3v0eY77-owUusWg Да беше взела един Сименс, че това е клас В, без екстри, ама никакви. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … EeAaB8VGe6hhGwmpw   

# 128
Жаки, дано малката се оправи бързо, без усложнения.
Не знам какво е да си с едно болно дете, ама с две е ад.

Аз имам мусака от вчера. Нея ще ядем. Утре мисля да напълня едни чушки.

# 129
Сандо, аз какво разбирам, какви ли пък екстри ще ползвам:) Всичко си има, за финно, за памук, за дънки, обдухване, топло и студено, за ръчно гладене, за машинно гладене, Възглавници  и други такива не пера, купувам нови:) Разучих я аз, всичко си преведох от немски:)) Вече суши даже, ще видя резултата след час.

Виж ти, не си ли доволна от  Миелетата? Нали уж най- добрите? Аз за какво се набих на таква, уж тук ми я препоръчаха.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 20:50 от JACKLIN*

# 130
  • Варна
Аз пък, освен за болести в момента, за друго не мога да говоря. Та за това си мълча.
Hug
Аз чакам девойката да се прибере. Тъкмо се обади, че след концерта ходили на заведение в Морската и затова я няма още. А пък аз търпя, не звъня да я притеснявам.  Crazy

# 131
Ужас, вече хукнаха и по заведения. Какво ме чака  Grinning Ама аз ще ходя с Виктор, да го пазя. Мъжа ми да се оправя с дъщеря си.

# 132
  • Sofia
Аз предпочитам  моите електроуреди да са само с 2 копчета-включ./изключ.и с ЕДНА програма, кратка,за всичко  Mr. Green.Функциите не ги ползвам много,нито малко  Whistling.
Вани,разказвай,ако ще ти олекне  Hug. И това ще мине....ама като знам с ЕДНо болно как е  Rolling Eyes, с две- си е по две  Confused... Hug

# 133
  • Ямбол
Ние пристигнахме. Тук е мноого горещо. Но е красиво.
Шанталке, сега аз съм заета с разходки, ще ти липсвам малко.

# 134
Гена, и аз така с уредите:))
Изсуши машинката, идеална е! За точно един час! Всичко сухо, като гладено, мирише на омекотител, а не на пушек, както когато е навън. Много съм доволна:))) Едни дънки мои малко по- малки ми се виждат, май:))

Лили, да си изкарате много хубаво Hug Да идеш на фонтаните, любими са ми:)

Общи условия

Активация на акаунт