Искам да кажа ... (77)

• 64 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Флорче, ние със сигурност ще стартираме от Денвър, а после не знам. Макар че аз с моето летене, така ще стартирам, че... Mr. Green
 А така пак се забатачихме в едни неща, че ми иде да се уволня сама, предварително  Tired

# 106
  • Mediterraneo
Изтървах ви  Whistling

Отпуска не планувам, понеже съм перманентна такава. Морето имам, басейнът е в двора. За момента това е достатъчно. Сега се молим да имаме работа, отпуската не ме вълнува никак.

Искам да кажа, че моята щерка е рожденичка в четвъртък и планираме парти в събота. Ама тя покани сума ти и деца. Ако е хубаво времето, ок- ще хапнат на терасата, после ще търсят съкровище по карта из квартала. Ами ако вали?! Че от десетина дни времето е много гадно- сутрин топло и пече, следобед се смрачава и започва пръска; не вали като хората, ама мокри  Tired

# 107
Не знам само на мен ли ми се струва, но форума ми изглежда някак опустял и муден...
Няма нови теми, нищо по-интересно в като за подфорум за забавление и свободно време.
Надали някой знае, не съм го споменавала, но основната тема, която следя тук е темата за Русия, не участвам в нея по лични съображения. Не искам да коментирам нищо  пак по тази причина, но е от огромна полза.
Това относно сериозните неща, но забавлението нещо ми убягва.
Звездните компромати ми идва  прекалено - въпреки, че има няколко човека, които се разграничават от общия тон, не мога да понасям обсъждане на  коя има увиснал контур долу в дясно и  бенка на задника, нито изпитвам нескрита радост, че на някое селебърти му излезла пъпка на лявата буза. Или да се самонавивам колко грозна е всъщност Жизел Бюнхен и как нищо не става от Кейт Мос и това докато те печелят по десетки хиляди на месец, а аз живея примерно с  Пешо крика дето не може да изкара пет лева и съм му слугинаж на  салата с ракия Tired Laughing
"Покажи се" се е превърнала в ботаническа градина, не че има лошо, но писва и само китки да гледа човек пет страници.
И къде е Лиляна, липсва ми, не мислех, че  някога ще го кажа... Simple Smile

# 108
  • София
Ша, моите наблюдения напълно се припокриват с твоите.  Peace Форумът напоследък е толкова скучен, че по време на почивката ни не се и сещах да го поглеждам. Отделно в момента ме вълнуват лични проблеми, които ми отнемат време и мислене (и не малки дози фантазии).  Mr. Green Единствено Компроматите си ги следя, защото това е тема, в която участвам откакто съм регистрирана.

Лиляна сигурно лети към Дубай.  Grinning

# 109
Ми ще кретаме някак, Тоня  Laughing
Ние като завърши учебната година,  около  края на месеца също заминаваме. За Германия, без Коста Рика, стигнахме до съгласие относно това пътуване .
След това имаме наше море, планина, Гръцко море,  бе ще се  бута ваканцията  по пътища и хотели  Simple Smile

# 110
Форумът напоследък вярно е опустял. И в тази тема не се пише както преди...доста хора ги няма.
Лятото сигурно съвсем ще се обезлюди, но това е нормално. Всеки е нанякъде.

# 111
Бе вие гледайте Лиляна да не ни я отмъкне някой дубаец  Laughing, че Ямбол без една  учителка може и да мине, но във форума без Лилянината покаьалка ще настане хаос и безредие, представятв ли си само, не ми се мисли просто. Crazy
Лиляна, ако прочетеш, на добър час и да завърнеш жива и здрава. И снимки, разбира се Hug
Цвети, много ми е приятно като те чета, знаеш  bouquet

# 112
Лигли Simple Smile. Така става като се запролети в БГ, а питате ли ме мен как се чувствам  Crossing Arms. Времето се сговнясва, нв планирам отпуска, в работата е тъпо и все по-тъпо ще става, а и одъртявам Sad.

# 113
Е, то има ли някой да се подмладява, Даун Simple Smile
За себе си съм доволна как изглеждам и се чувствам за  35 , предоволна даже.Мога само да съм благодарна и съм. Пък живота нека си върви, а той върви само напред,  да сме здрави само.
По не си слагайте на сърце, по-лежерно някак, позитвно,  без отмъщения, злоби, омрази , доколкото е възможно -това много съхранява човек във всеки един аспект, убедена съм.
Та какво ще си приготяите вкусничко за вечеря? Аз още го мисля.... Thinking

# 114
  • София
Аз ше готвя лапад с нахут и пека картофи с патладжани.Хляба вече ми е готов. Laughing

# 115
Ша, къде видя злоба бе??? Вечерята мина и замина по пътя си. Телешки стек с гъби и шопска, ако някой се интересува Simple Smile.

# 116
О, мерси,че ме подсети за картофи,  имам.И тиквички на оребрен тиган, чушки и домати, после заливка от зехтин със зелени подправки и натрошен сирене, гледах по 24 китчен вчера,  това ще е.
Даун, принципно говоря,  нищо не визирам конкретно.

# 117
Уффф, боря се със сушилнята, днес я получих, всичко написано на немски. Някой да може да ми каже къде да диря инструкции, ако не на български, поне на руски, за да разбера добре как се ползва- Miele    Novotronic T7644 C.
Сандо, къде си нали ти беше по пералните и сушишните, помагай:)

И аз забелязвам, че се пише малко в темата и ми е криво, така уютно се чувствам тук, обичам да си бъбрим по всякакви въпроси, но напоследък ми се губят някои лица:)

# 118
  • sofia
Бях цяла седмица отпуск и изобщо не съм се и сещала за форум.
Моя малкия вчера така ме примоли да съм сготвела някаква манджа....човек, ще каже че от месеци не съм готвила, а то просто два дни караха на каквото има, защото просто така се случи. Иначе кекса, пицата и салатата не се броят за готвене  Mr. Green
За довечера съм обещала пиле с ориз.

# 119
  • София
Изнамерих мануал на английски ако ти върши работа.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … EeAaB8VGe6hhGwmpw

Общи условия

Активация на акаунт