Искам да кажа ... (77)

• 64 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Благодаря! Този канал го имам в пакета на Булсатком, точно него съм пуснала.

Намерих видеозапис от парада: https://www.facebook.com/-CouncilRegulation(EU)-/videos/1251209044913597/

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 15:58 от YanaDG

# 91
Мър, благодаря ти! Нямам представа как вървят нощувките. За мен 30-45 лв е приемлива цена за вечер, ама скоро не ми се е налагало да ползвам хотел, та сигурно нямам реална представа за нещата в момента.

Нека разгледа тук, цените са на апартамент и е доста по-комфортно от хотелите за тази цена, мисля.

# 92
  • Euskal Herria
Много ти благодаря, Мър!

# 93
  • Варна
Ние обикновено ходим на почивка през пролетта или есента. Лято и зимата сме в сезон.
За есента имаме идея за Азия, но все още нищо не сме предприели.

Леле, Чек, прочетох за ракията.  Laughing Друг път по-добре хвърли малко мед, ако се наложи.   hahaha
Ние нямахме проблеми с Уиз, но явно е било късмет. И даже на местата си седяхме. Е, на връщане имаше около 40 мин. закъснение.На връщане имаше само един младеж(май сърбин), който се жалваше, че платеното му място е заето и жената се премести. Обидена беше де.  ooooh! В автобуса до самолета имахме преграда от въже за клиентите с преференции и останалите. Не броя семействата с бебета и малки деца, но останалите какво ли са си платили екстра, освен да влязат първи в автобуса и самолета и евентуално по-хубави места.

# 94
Priority е точно до влезеш пръв в автобуса,  което ти осигурява възможност да слезеш последен, защото отварят вратите от другата страна, на автобуса и така или иначе всички се юрват като овце. Mr. Green
В самолета мястото ти е или избрано и платено от теб извън опцията priority,  или произволно от системата, но отразено в билета.

Много весело се получи в Малта, където за пътнците на Уиз автобус няма и тези, които не познават летището тръгнаха в най-различни посоки по пистата. hahaha

# 95
И аз гледах парада. Питам баща ми: ама цялата им армия ли е на парада? Той ме погледна така  Shocked и вика: не, това е само московския гарнизон! Щях да падна. Ми, че те колко нашата цялата армия. Обаче са страхотни!

# 96
 Hug Здравейте! Не съм се разписвала в новата тема! 10 дни бях почивка, покрай празниците.. очаквах по-голям зор на работа, но е ок положението засега.
Ние ще почиваме юли с едни приятели, семейство с детенце  Heart Eyes Избрахме Тасос. Аз всяка година съм на някой остров така или иначе..след Гръцките острови няма сила, която да ме накара да отида на море в България. Никога и по никаква причина!
Вчера booking ми напомни, че остават 54 дни до почивката и някак хубаво ми стана! Тасос не е върха на сладоледа, но е зелено, с красиви плажове и доста близо. Моята половинка не е бил в Гърция още и се надявам да му хареса.
Черна гора е друго място, което ме привлича, била съм в Котор, Будва и Пераст, много красиво! Не знам къде е най-добре за море. Иначе, Албания е доста непозната дестинация, но напоследък и там съм хвърлила око.. Мисля си, че един живот няма да ми стигне да обиколя всичко, което съм си заплюла. Heart Eyes

Във връзка с Уиз да попитам, някой ако знае, скоро имат РД и знам, че ще има намалени билети. Дали ще има големи намаления или около -20%?

# 97
  • София
Захир, миналата година имаше големи намаления, но започвай да следиш веднага, защото с всеки изминал час цените се покачваха. Нещо подобно беше. Коя беше точната дата на РД-то им? Върти ми се 17-ти, но не съм сигурна.

# 98
Уиз са на 17 или 18  май, спомням си, че беше на или ден преди рожденния ми ден:) Миналата година точно тогава купих билети за Дубай, 500 лева отиване и връщане за двамата. Тази пак ще се възползвам, но се чудя дали за Лондон или за Париж, второто по ме влече, но сега обстановката сякаш не е много предразполагаща.
Жаки се събуди с болки в гърлото, ако пак ми се разболее преди тръгване, ще се гръмна! Какво да и дам, нещо за смучене? Не е много червено. Лекарката ни е в Моска, баси....

# 99
  • До морето
На 19ти е намалението на Уиз, обикновено е купунаш 1 билет и вторият безплатно. Аз засега ги отсвирвам, Раян имат далеч по-добри оферти в момента.
Миналата година за първи път бяхме на Тасос и много ми хареса - красиво, зелено и спокойно!

# 100

Жаки се събуди с болки в гърлото, ако пак ми се разболее преди тръгване, ще се гръмна! Какво да и дам, нещо за смучене? Не е много червено. Лекарката ни е в Моска, баси....

Аз най-често пръскам с Тантумверде, бързо минава,но не зная за по-малки деца дали е подходящо.

Когато бях малка, много страдах от гърло. Майка ми , ако ме усети веднага ,ми даваше щипка сол, но по-голяма "щипка" да преглътна .Гадничко е, но веднага пресича, ако непосредствено след първите болки се даде.

# 101
  • София
Жаки, аз точно за Париж се ослушвам, защото Кати не спира да говори, че мечтата й е да отиде в Париж.  Grinning Барселона също не бих върнала.
За гърлото - пръсни Тантуум Верде примерно.

# 102
За промоцията на Уиз да кажа и аз – миналата година се опитах да купя билети, нищо не се получи, страницата им блокира постоянно. Иначе промоцията беше така, както Марипоса каза – купуваш един билет, вторият е безплатен. Никак не ги харесвам и аз, но за съжаление пътуваме само с тях до България, друга опция (сравнително удобна) просто нямам. Гледам да не им се ядосвам. 

Отпуска никога нямам в стандартния смисъл на думата. Май месец пътувам по работа и обикновено си отпускам по някой друг ден преди/след това. Тази година е малко скучна дестинацията (Орландо), но в понеделник летя до Маями, после Ню Орлеанс, та се надявам да се получи добре. Мър, къде ви се ходи на вас в САЩ?

Голяма ми е лудница от няколко седмици насам - и в офиса, и извън офиса. Някои дни ми е толкова изморено, че вечер под душа ми идва да поседна.

Жаки, дано пресечете болките в гърлото.

# 103
  • Оптимист по принуда
Момичета, Точно за  днес има 25% отстъпка с Уиз, ако резервирате през мобилното им приложение.

# 104
За промоцията на Уиз да кажа и аз – миналата година се опитах да купя билети, нищо не се получи, страницата им блокира постоянно. Иначе промоцията беше така, както Марипоса каза – купуваш един билет, вторият е безплатен. Никак не ги харесвам и аз,

И аз го имах същия казус Sad Но не можем да искаме кой знае колко.

Иначе започвам да си планирам лятото, .. може да е малко късничко, но.. така ми се получават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт