Искам да кажа ... (77)

• 64 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ето тук,  ако ви е интересно да прочетете малко може би неизвестни за някои  факти   Simple Smile
http://primamedia.ru/news/436809/

# 76
  • Sofia
И аз пуснах Московския парад. Красиво,организирано и зрелищно  Peace.
Ша,браво на твоята девойка  Hug.Все така да се гордее с руския си ген!

Тъй като не сме много работни дОма, планираме почивки по всяко време  Mr. Green. На мен,обаче, напоследък не ми се пътува много  Thinking. И друг път съм споменавала,че на синковеца не му  се обикаля по чужбина, което означава, че трябва да организираме отглеждането му  Rolling Eyes. На българско и чуждестранно море- със сигурност, по веднъж,може и по два пъти за по седмица,поне. В Прага с мама; в Будапеща,евентуално,да съпроводя ММ. Из България имаме планирани няколко уикенда...Само желаещи да има.  Peace

# 77
Добро утро и честит празник! Парада не можах да гледам, сигурно е добър  Sunglasses
Елит, да ви е много здрав сина и винаги с поводи за радост.

Почивката миналата година я планувахме и запазихме януари-февруари. Тази идея си нямам, при мен станаха големи промени в работата и изобщо не знам докога сме на работа и ми е трудно да планирам. Отделно не сме решили Гърция или Черна Гора, или Америка за месец  Rolling Eyes. Изобщо всичко ще се планува на момента, според условията. Аз много държа на морето поне две седмици, но пък и Америка не е за изпускане, ще мислим.

И много ми се спи, снощи пак играхме "Катан" до нощите и сутринта бяхме доста маносани  Crazy От днес възнамерявам да започна тренировките и да вляза в режим, крайно време е, дано по-скоро дойде гривната да се стимулирам.

# 78
  • дядовата ръкавичка
Страхотен е парада! Демонстрация на мощ и ред.

Нямаме планове за отпуската, а така ми се ходи на мореее. Обожавам го и неблагородно завиждам на всички живеещи в крайморски градове. Надявам се, живот и здраве,  септември да се доберем до някой плаж.

Елит, да ти здраво, щастливо и успешно момчето!

# 79
 С днем победы!

Много ми е любима  !
  Бях на лекар и изтървах парада.

# 80
  • Euskal Herria
Изпуснах парада, но вероятно по-късно ще пуснат запис в нета и ще го гледам.
Момичета, нуждая се от информация.
Да ми препоръчате хотел в София - някъде в центъра, да не е прекалено скъпо. Приятелка ще идва на преглед, иска след това да пренощува и тогава да се върне. Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 81
В booking.com е пълно с евтини хотели в София, съвсем прилични като за една нощувка.

# 82
Да ми препоръчате хотел в София - някъде в центъра, да не е прекалено скъпо. Приятелка ще идва на преглед, иска след това да пренощува и тогава да се върне. Ще съм благодарна за всякаква информация.
За каква сума търси горе-долу, за да се ориентирам дали мога да предложа нещо?

# 83
  • Euskal Herria
Мър, благодаря ти! Нямам представа как вървят нощувките. За мен 30-45 лв е приемлива цена за вечер, ама скоро не ми се е налагало да ползвам хотел, та сигурно нямам реална представа за нещата в момента.

# 84
Честит празник на момчето на ЕлиТ  Hug Да е жив и здрав младежа и да постига мечтите си!

YanaDG , в този съм настанявала познати, но цените са малко по-високи, до метрото е на Интерпред: http://www.hotel-latinka-sofia.com/accomodations.htm

По въпроса за отпуската - не сме планирали нищо още. Ходим на нашето Черноморие и от няколко години наемаме апартамент. Преди 2-3 години бях много организирана до края на март знаех кога ще почивам, къде ще почивам, превеждах капаро, към май месец второ плащане и така. Сега не мога така, по-натоварено ли е станало, по-несигурно ли не знам, но определено не е гот.

# 85
Ние не организираме почивки за след месеци напред. Обикновено 2-3 седмици по-рано решаваме. Последно си взех отпуск и си купих билет за България две седмици преди да пътувам. Ей така си взех решението една вечер след като се върнах от работа. Приятели и роднини ме питаха дали ще си ходим през лятото. Еми откъде да знам? Като дойде лятото ще видим.  Laughing

# 86
Аз пак към моята черга дърпам , но да напомня ако някой иска  да  гледа, в 15:00 започва шествието  в Москва  Peace

# 87
Аз пак към моята черга дърпам , но да напомня ако някой иска  да  гледа, в 15:00 започва шествието  в Москва  Peace

Гледам го! Възхищения и респект!

# 88
  • Euskal Herria
По коя програма го дават?

# 89
Аз го гледам по Первый канал

http://www.1tv.ru/live

Общи условия

Активация на акаунт