Искам да кажа ... (77)

• 64 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
ЕлиТ, честито и от мен! bouquet

Когато пътувах от София с WIZZ, ни подредиха- първо пътници с платени места, имаше двама такива.Никой не тръгна към самолета преди тях.После- майките с деца, както си е по правило, като гледаха горе-долу тези, с най-малките да са най-отпред.Нямаше простотии. Да, мереха избирателно багажа, но това е предварително известно.

Не че съм се засилила да пътувам, но жалко, че сега има неразбории.

# 61
Елит, да ти е жив и здрав момъка! Щом е Теле, ще стане човек:))
И аз чакам мача да видя победата на Кобрата, какво да го харесвам, да не се женя за него:) Радвам се, всеки път, когато името на страната ни се чуе с добро!

Прибрахме се живи и здрави, доста движение имаше и ни поваля. Сега ще гледаме Рапунцел всички:)
Почивката е планувана, през лятото на нашето море, а септември ще ходим всички, заедно със свекърва ми в Турция.

# 62
  • Варна
ЕлиТ жив и здрав да е юнака ти!

И аз не харесвам Пулев, ама се зарадвах на
победата му. На предния мач си изгризах ноктите,
този няма да го гледам. Изобщо и аз се вълнувам
много на БГ победи.

Check, като те чета плюя в през рамо и чукам на дърво.
Не съм имала неприятности с Уиз по отношение на настаняване.
Виж пътниците ... всеки път има някое хахо за цвят и ужас.

То темата за отпуските, винаги плануваме от днес за утре.
Ловето няма регламентирана отпуска , а аз ако не се пусна
сама, няма кой да го направи. Добре, че сме на море, че
плажа ми е сигурен поне. Много ми се иска да отидем с
децата на почивка, ама хич не ми стиска... Кратко бягство
от всички за 2-3 дена най-ме  разтоварва. Казах си.

# 63
  • някъде ... тук ...
Благодаря Ви!

Почивката още не е много ясна. Вероятно края на август/началото на септември в Гръцко.
Нищо не съм резервирала още.

# 64
Аз търся самостоятелна къща за 2-3семейства с басейн и сравнително близо до плаж.
Ако имате препоръки за нещо подобно, ще съм благодарна. 
Омръзнаха ми големите хотели и лудницата в тях.

# 65
Аз търся самостоятелна къща за 2-3семейства с басейн и сравнително близо до плаж.

http://cacaohouse.bg/index.php?ekod=bg&menu=10

Скрит текст:
Не съм го виждала отблизо, познавам майката на собствениците. Сравнително ново е, но плажът май не беше много наблизо, макар че има гледка към него. Май предлагаха и извозване, но трябва с тях да се говори.

# 66

Препоръчвам с две ръце (Sun Village - първото в списъка):

http://www.booking.com/hotel/bg/d-nd1-2-dd-d-d-d-dp.en-gb.html?l … 1;highlight_room=

Само не знам кога и въобще дали има свободни вили, нито дали цените ще ви харесат. Всички вили са с поне три спални, някои са със сауни, джакузита и т.н. Басейнът е общ обаче, за всичките 18 вили. Имат и разкошни тераси, плажът също е близо.

Тук има повече подробности и директна връзка със собствениците:
http://www.goodlifebulgaria.com/English/SearchRentalDetail.aspx? … 8751-8433969cc6fa

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 18:57 от Анонимен

# 67
  • София
Изпуснала съм новата тема. Разбира се, че планувам лятната отпуска. Не само е планувано, но и платено още през януари. Ще ходим традиционно първо в Родопите, след това в Албена. Имам позволение от таткото на кръщелницата ми "малката" да ни гостува отново и да я водим с нас на планина.
Има и вероятност леееко да ни се променят плановете или поне да стане доста напечено, но ще е за хубаво.
Сега се връщам да ви прочета.

# 68
Check Please, много красиво изглежда, но пак е тип голям комплекс.
Ако ще съм в такова, предпочитам ол инклузив и да не мисля за храна.

# 69
Благодаря за новата тема  bouquet Прекрасна гледка!

Нищо нямаме планувано, най-вероятно ще се работи на пълен макс цялото лято и ще отидем за един дълъг уикенд от три-четири дни до планината наблизо( на 900км), с което ще съчетаем и една задача за отмятане.

# 70
Добро утро!  Днес е 71-та  годишнина от победата  на Русия,  който може и има желание нека гледа парада в Москва, това винаги си заслужава. Току що започна.  Peace

# 71
Честит Ден на Победата!

С днем победы! Поклон героям !

https://www.youtube.com/watch?v=-4C0YD5CZQI

Честит празник на Европа!

В момента съм на работа,но довечера ще  гледам парада непременно!/ Имаме такава ТВ опция / Винаги го гледаме заедно в семейството, а тази сутрин синът ми преди училище гледаше предварителните репортажи  от Москва, много се вълнува винаги .

# 72
Много е трогателно и въздействащи, всичко е по конец. По конец, както винаги Crazy
Сутринта изпратих дъщеря ми на училище закичена с Георгиевская ленточка на блузката, радва се да покаже и обясни защо я носи. Simple Smile
 И разбира се букет за госпожата по руски, която  е и рускиня всъщност.
Поклон наистина!

# 73
Парада е пищен и въздействащ. Наистина всичко е много изпипано и професионално.

# 74
  • София
Елит, жив, здрав и много успешен да е сина ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт