Искам да кажа ... (77)

• 64 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да ти е жив и здрав най-вече.Успехи напред и нагоре само. bouquet

# 46
Елит, много здрав да ти е рожденника!

# 47
Добро утро!

ЕлиТ, да ти е жив и здрав рожденика!

Голям Гергьовден направихме снощи, още ми е смешно като се сетя. Сега ще пържа мекици, ако в магазина има тесто. За днес е планувано чистене и мързел.

# 48
Алечка, чистене и мързел са две мнооого противоположни неща. По-добре мързел.

# 49
Аааа, нека леля да те научи Simple Smile. Аз днес мързеливо чистих - робота прахосмучеше, а аз на прибежки между компютъра и двора изчистих само кухнята. Сега чакам да ми пратят нова помощничка, защото ми писна Simple Smile.

# 50
Искам да кажа, че съм изключително горда и щастлива от снощната победа на Кубрат Пулев. Атмосферата в залата бе  невероятна, гледахме с огромен интерес. Винаги се просълзявам на български победи и химна. Също и на победи на руски спортисти и руски химн.
В мача с Кличко бях за Кубрат , определено.  Wink Blush
Като дете на родители от такъв брак,  съм щастлива  да имам двойни  поводи за радост.
А утре знам, че майка ще ме събуди  рано- рано да ми  напомни (като че ли мога да забравя ) че  светът е Русия, да гледаме  парада в Москва (за дъщеря ми изключително настоява да знае, да разказва в училище, по телефона  винаги само на руски и говори и пр., да не забравя детето )
Желая на всички поводи за радост, честито на рожденника в темата и хубава неделя .
Браво на Кубрат още веднъж Heart Eyes

# 51
ЕлиТ, да ти е жив и здрав рожденика!
Бокс не харесвам, Кубрат ми е изключително противен, но нощес като се пробудих по някое време надникнах да видя как е приключил мача  Simple Smile
Почивки не сме планирали, всичко ще се решава днес за утре. Приятели са наели голяма къща в Гърция за целия сезон, и когато не са там ще я преотдават. Това ни е единия вариант. Другия- мъжа ми предлага да наеме къща за един месец в Южна Италия, но това нещо не ме блазни, пак през повечето време с малката ще трябва да сме сами. Определено ми се ходи в Равда или Арапя.
Аз с Уиз не съм имала проблеми никога, но си купувам и допълнително място за краката  Simple Smile

# 52
Не можах да гледам Кубрат, но чакам да качат някъде мача с хубаво качество и се нареждаме да гледаме.  Heart Eyes И защото съм не най-добрата душа на света, към пет пъти гледах с върховна наслада мача, в който Кличко беше пребит от бой и унижен до безкрайност от Фюри.  tooth

Силвия, ако знаеш начин за купуване и на служители по летищата и самолетен екипаж, обади се.  Laughing Коментарът ми беше за Уиз и летище София в комплект. И да ме извиняват, но това че компанията е нискотарифна, не означава че пътниците не си плащат билетите, а служителите работят благотворително, съответно самото летище и работещите там не би следвало да са на ниво автогара в Бужумбура. Всъщност съмнявам се и там да са такива кретени.
Ползваме Уиз само защото други директни полети от и до България няма. Следващият път обаче ще е през Истанбул за Варна, нищо че обикновено се налага да се спи там една нощ. Турските авиолинии осигуряват безплатен хотел при престой повече от 8 часа, и то хубави хотели. Разлика в цената почти няма, без да се налага да доплащаш за багажи и да търпиш дивотии от всякакъв вид.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 12:47 от Анонимен

# 53
  • София
когато летях до Лондон с Уиз, си бях платила правото за избор на място. и понеже, видиш ли, не съм сред първите 10 чекирани, ми казаха, че го губя.
само дето не познаха с кого си имат работа Close

# 54
Алечка, чистене и мързел са две мнооого противоположни неща. По-добре мързел.
Ванини, след като хапнахме чистенето рязко отпадна 😁 Мързел ще е...

# 55
Противен ти е Кубрат, защо, като визия ли, Силве?
Не може да ми е противен никой, който вдига българският флаг.
Станка Златева  ми е анти-жена, а  Екатерина Дафовска е  мега  грозотия, но като стъпят на стълбицата горе и ми идва да ги разцелувам . Peace

# 56
Място и аз си платих, но според екипажа, всеки си сядал където иска, защото места имало. Това се разбра, след като някои като мен, чиито места бяха заети, но предварително платени, помолиха за съдействие стюардесите. Съдействието се изрази в помолване на нарушителя да си отиде на мястото, защото "господинът има претенции".  Shocked Нарушителят си защити правата, каквито според него има и остана на чуждото място.
ММ като пътува преди няколко месеца, българка и сръбкиня се сбили за място. Буквално бой, и то сериозен. Пилотът си заминал от самолета след като решил, че е безсилен и в крайна сметка излетели с четири часа закъснение. Аз като пътувах от Малта за София стюардесите дадоха алкохол на един видимо неадекватен и агресивен човек. В София го чакаше полиция, но преди това ни побърка всичките, а един стюард весело коментираше, че тоя бил за психиатрията. Абе цирк на ужасите, но най-веселата част е докато се добереш до самолета в София.

# 57
Чек  Joy, добре, че е кратък полета, че иначе ...

# 58
  • София
Все още не съм планирала лятната почивка. Много ми се пътува, а как ми се ходи на море...

# 59
  • Телиш/Плевен
ЕлиТ, да ти е живо и здраво порасналото момче! newsm59

Много се зарадвах на победата на Кубрат! Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт