Искам да кажа ... (77)

• 64 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Чек, от какво си недоволна. разкажи малко, че точно с Уиз ще пътувам.

# 31
Ами късмет ти желая. То не е толкова Уиз, колкото пътуването с тях точно от София. Няма такова летище и такива служители просто. За терминал 1 говоря. Утре ще ти пиша на ЛС подробности ако те интересуват, че имам още черно перде пред очите. Не че за първи път пътувам от там, но хептен са се разгащили.

# 32
  • Оптимист по принуда
Впечатленията ми са същите. Нагли до безобразие.

# 33
  • Ямбол
Благодаря, ще чакам отзивите, поне да знам какво ме чака.

# 34
  • София
Планувани отдавна море първо детето да заведем и после един круиз с мотора в Румъния по Карпатите.

# 35
Пътувам с Уиз през София само ако нямам никакъв, ама никакъв друг избор. За съжаление юли ми предстои пак пътуване с тях и още от сега ми е неприятно като си помисля за него.
Дори Райън са няколко нива над тях по всички параграфи.

Снощи гледах побоя до края, но не можах да си отспя сутринта. С 5 деца сме в момента, още в 7 бяха кукурях, гладни и шумни. Мда. Поне е весело.

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 09:43 от Анонимен

# 36
     С WIZZ съм пътувала от София за Италия, но преди 5 години еднократно. Всичко беше нормално, какво се е променило сега?

# 37
Добре, че не послушахме синоптиците, идеално си беше времето в София, чак към шест заваля, малко преди театъра. Мими много хареса постановката, забавлявахме се двете, залата беше пълна до дупка!
Мотахме се по Витошка през деня, ама много мюсюлмани имаше най- различни на цели тумби се движеха, вечер сигурно е страшничко.
Уиз са ужас! До Дубай на тръгване от София нямаше проблем, мина си големия ръчен без проблем, от там обаче, като се запече една бил е един см по голям, бе как, бе?! Ние сто полета имаме с този куфар, не и не! Накара ни да го чекиране и да платим сто долара, ако не се лъжа, може и лева да е било не помня.
В Рим пък се заядоха за дамската ми, много малка чантичка, само телефон и пари имах вътре, само едно парче, ОК, ама аз съм с голям платен ръчен, не с безплатен, изобщо много ме дразнят и когато има друга опция с не двойна цена гледам да ги избягвам. Но не винаги има подходяща алтернатива, ще видим сега Райън как ще са.

# 38
И до тук летят Уиз но не ги ползвам. Като сметнах колко трябва да доплатя за куфарите, отделно имам вътрешен полет и то ми излезе като при обикновените авиокомпании. Е за какво да се ядосвам с нискотарифна...

# 39
  • Euskal Herria
Абсолютно! Избягвам нискотарифните - цената на билета може да е ниска, ама от там като се почне - почти за всичко се доплаща. Да не говорим, че и полетите им обикновено са в неудобни часове.

# 40
Предполагам, че не цената е чак такъв проблем, а че не всички компании летят от София до Дубай. Не съм проверявала, защото винаги съм пътувала с Емиратите, но от няке друго летище в Европа.

# 41
  • някъде ... тук ...
Преди 16 години и около 20 минути станах майка за първи път. Да ми е здраво и все така добро телето! Почерпете се за негово здраве!

Никога не съм летяла със самолет, децата и те. Все го отлагам, ще видим кога ще е...

# 42
И тук да ти честитя, да ти е жив и здрав младежа, да ви радва и слуша bouquet

# 43
Елит, да ти е живо и здраво порасналото детенце. Тук е денят на майката, така че имаш двоен празник  Hug bouquet

# 44
Да ти е жив и здрав младежа, Елит. Аз не моА да не кажа, че при нас е лято Simple Smile 25 градуса  Heart Eyes  Мисля да стоя само отвън,че не знам дали ще има друг такъв ден тази година Crazy

Общи условия

Активация на акаунт