Искам да кажа ... (77)

• 64 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Лиляна, страхотна почивка ти желая.
Гена  Hug

# 136
  • Sofia
Ние пристигнахме. Тук е мноого горещо. Но е красиво.
Шанталке, сега аз съм заета с разходки, ще ти липсвам малко.
Искам горещо и аз  Crossing Arms,замръзна ми кокаляът...посред средата на май пускам парното  ooooh!.
Лиляна, приятен чуждестранинг  Peace.Ако имате възможност и Абу Даби да разгледате, възползвай се! Има какво да се види и там, а е много различно от Дубай!
Жаклин, и аз като вадя дънки от сушилната са с един размер по-малки  hahaha. Прикляквам, засилвам се и ги нахлузвам   hahaha.Ама ММ всеки път се депресира ,като му дам неговите,изсушени  Whistling, аз си трая и му гледам сеира  Laughing.

# 137
Той и моят мъж ми се кара, че дрехите му са тесни и сушилнята е виновна, ама като се качи на кантара, се оказа, че е с 10 кг. отгоре.

# 138
Лиляна, приятно изкарване!

Жаки, аз дънки и ризи, както и някои памучни тениски не ги слагам в сушилнята, защото се свиват. Нашите само, на детето няма проблем.

И аз обичам да ми мирише на чисто, на ароматизирано и ползвам всякакви омекотители, зрънца ароматни и прахове за да миришат дрехите на хубаво. Със сушилнята за 3-4 часа съм подновила цялото спално бельо на 5 легла наред с хавлии и постелки в банята.

# 139
Брей, туй Мамата, чак в Дубай ли я има, брей, брей, голяма сме работа, хохохо.  newsm10

# 140
  • Sofia
Той и моят мъж ми се кара, че дрехите му са тесни и сушилнята е виновна, ама като се качи на кантара, се оказа, че е с 10 кг. отгоре.
hahaha Много го гледаш/глезиш,явно  Laughing

# 141
  • Варна

[/quote]
Ужас, вече хукнаха и по заведения. Какво ме чака  Grinning Ама аз ще ходя с Виктор, да го пазя. Мъжа ми да се оправя с дъщеря си.
Пример от току що какво ви чака някой път. Ей сега се връщам, ходих да прибирам две заблудили се из Морската градина девойки. Не става с упътване към спирки, че вече беше тъмно.  Crazy

Лиляна, приятни преживявания сред чуждата култура. Не знам дали точно в Дубай искам, обаче за подобни, съвсем различни на нас дестинации се размечтах.
Слагаш ли някакво покривало там?  Crazy

Шанталке, сега аз съм заета с разходки, ще ти липсвам малко.
Сигурна бях, че се обичате.   Flutter

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 22:07 от Стейси Грей

# 142
Ванини, Жаки, да се оправят децата  Hug

Лиляна, да си изкарате незабравимо! Искам пак в Дубай, ама този път с мъжът ми. Да вечеряме на ливанския ресторант и да гледаме пеещите фонтани  Heart Eyes И да се изгубя 10 пъти в мола  Joy

Стейси, в Дубай не е нужно жените да се покриват. Туристите си ходят нормално. Само в джамия не може с открити крака и ръце и се покрива косата с шал.

# 143
  • София
Егати драмата. Искам да купя билети до Барселона, но дъщеря ми от 2 години говори, че мечтата на живота й е да посети Париж. И мъжът ми каза да взимам за Париж, ако ми изпаднат изгодни билети. Той пък е ходил там вече, обаче как да обясня на това малкото диване, че Барселона е по-яка от Париж.  Mr. Green

# 144
Хаххаха, Гена, гледам го  Wink
Тонка, не се чуди, няма драма, взимай и за двете.

# 145
  • Варна
Докато сме на път, да питам дали някой може да ме ориентира за екскурзия в Южна Корея. Къде да чета?
Тук има тема за Южна Корея, стара, но на мен ми трябва туристическа такава.

Някой бил ли е там?

# 146
  • София
Вани, на такъв етап сме, че всеки спестен лев ще ни е от полза заради моите планове за нов дом, които се променят почти ежечасно. Аз дори тържествено обещах, че една година няма да ходим никъде, обаче не мога да изтрая.

# 147
Тоня, айде ти отивай в Париж, а аз в Бареселона, ще обменим опит един вид:)) И на есен ше ги разменим, разбрахме ли се:))))
Голям глад мори добитъка, чакам цикъла и съм, като змей! Чудя се какво да дъвча.

Янтра къде е не пише?

# 148
  • София
Стейси, моя колежка в момента е там. Връща се с понеделник и мога да я питам каквото ти трябва.

# 149
Тони, значи Париж сега, а пък другият път Барселона.

Общи условия

Активация на акаунт