Мъжете и домакинстването

• 114 991
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 310
Те в чужбина са с огромни дневни, така че на 280 квадрата нищо чудно да са с кухня, дневна и 2-3 спални.

# 2 311
Контеса, а всичките ли 280 квадрата ползвате, че толкова ги чистите? Прозорци, бани, стени, килими през ден, аз теб само като те чета и се уморявам.
Да.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 20:55 от Анонимен

# 2 312
Е, това обяснява нещата, ти реално на приземния имаш още едно жилище. Mr. Green

# 2 313
Къщата ми е 500 кв.м. С 4 спални, 3 бани(всичките в стъкло) и 4 тоалетни Използва се цялата. Прахосмукачки роботи (за чистене и миене),полуавтоматизирани процеси, правилни препарати.
С гланцова кухня съм иуредите се почистват поне веднъж седмично отвън. Кухнята ми е доста голяма за бг стандарти -почистването и е 10 мин. На плотовете няма уреди и се почистват всяка вечер.
До сега не ми се е случвало да разливам нещо в хладилника. За да си спестя чистене на чекмеджета и подобни, всичко е в кутии. Неща, които са купени в кутии, предварително се почистват. Установих, че така ми отнема по-малко време.
Кутиите след ползване заминават в миялната.
А имам и градина, около декар е, има и отделение с плодове и зеленчуци. Всичко е автоматизирано.
Сега съм си харесала един робот, за миене на прозорци.
Работя, не от дома, когато работя от вкъщи успявам да свърша всичко. Имам дете, първокласник, което има и много извънкласни занимания.
Със съпруга ми покриваме всичко.
Така че, както казвам.....въпрос на организация

# 2 314
  • София
Леле, разбихте ме. Аз с нашите пикливи 50 квадрата не мога да се оправя.

# 2 315
Да, въпрос на организация е.

Но и въпрос на естество на работата.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 05:29 от Анонимен

# 2 316
500 кв, при двама работещи, изобщо не вярвам, че може да се поддържа, и стъклени бани newsm78. Както и да се забърсва на момента и да се пази, и с малко дете newsm78 Ние и четиримата пазим, на сто кв, все има нещо за чистене. При нас идват веднъж седмично, с тяхна техника, и като видя какво вадят, лошо ми става.

# 2 317
Е, тук много зависи от хората и от разбиранията им за чистота.
За едни чисто е да забършат плота и да налеят препарат в тоалетната чиния.
За други е мръсно дори след 4-5 часа търкане на 50 квадрата с всевъзможни препарати и приспособления.

# 2 318
  • София
500 кв, при двама работещи, изобщо не вярвам, че може да се поддържа, и стъклени бани newsm78. Както и да се забърсва на момента и да се пази, и с малко дете newsm78 Ние и четиримата пазим, на сто кв, все има нещо за чистене. При нас идват веднъж седмично, с тяхна техника, и като видя какво вадят, лошо ми става.

Глей сега, в тая къща са 3 души- ами, няма как да тичат от кенеф в кенеф, от баня в баня, освен ако не искат да си направят мръсно- а, тя не казва че се мразят.
Това, че са си купили нещо, което им е в повече, отколкото им трябва, освен ако не са запазили манталитета да посрещат гости с преспиване, е израз на възможностите им, което автоматично включва и домашната помощница.

# 2 319
Не пише, че им е в повече, а че използват цялата къща и сами си чистят. И на мен ми е странно как трима души използват 4 спални, 4 тоалетни и 3 бани, ама си е тяхна работа.

# 2 320
  • София
Ами, ползват я- нямат наематели, но няма начин да се местят от спалня в спалня и от баня в баня, и от кенеф в кенеф- не са нито ненормални, нито мърлячи, които като освинват едното помещение, се местят в другото.
А, може и да са- мажат и цапат, докато свършат чистите места и се хващат ударно, заливат с химикалите, и всичко светва........

# 2 321
Много романтично звучи, но тези роботи пак не се почистват сами  Laughing всяко нещо си иска пипване, малко или много. Ще минат още доста години докато стигнем дотам да си спим, а роботката наготви и почисти след нея  Simple Smile

# 2 322
Много романтично звучи, но тези роботи пак не се почистват сами  Laughing всяко нещо си иска пипване, малко или много. Ще минат още доста години докато стигнем дотам да си спим, а роботката наготви и почисти след нея  Simple Smile
Определено.
Всичко си иска пипване и заигравка за да е във вид и да е приятно, прибрано и чисто.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 05:29 от Анонимен

# 2 323
Ние имаме 5 спални. Двете са нашите, едната е офис, а другите две са за гости и за работа.
Това не го разбрах.

# 2 324
Ние имаме 5 спални. Двете са нашите, едната е офис, а другите две са за гости и за работа.
Това не го разбрах.
Като гледа 8 деца, нормално е да се ползват и другите спални. Това и е работата на Контесата, от в къщи. Сигурен съм, че без изрядна чистота, не биха и разрешили да практикува.

Общи условия

Активация на акаунт