Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 527
  • 824
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Малко ще се отклоня от спора, за да ви разкажа какво ми се случи вчера в един магазин за детски дрешки в нашето градче. Купувах на малката сандалки и продавачката (не я познавам) ме заговори: "Чух, че вие сте участвали в предаването на Миглена Ангелова за ваксините".
Казвам, да аз, защо? И тя ми отговаря: "Ако знаете колко много съжалявам, че не съм го гледала. Аз съм потърпевша. На три месеца след поставяне на задължителната ваксина детето ми се разболя от епилепсия. Непосредствено след ваксината се започнаха едни гърчове насън съпроводени с висока температура и резултата е този. Веднага спряха ваксинирането на малкия, но какво от това, когато детето ми вече е болно."
Дори незнаех какво да и кажа на тази жена. Изразих съжаление и и предложих запис от предаването, макар и твърде късно за нея. Cry

# 286
Такива случаи според 90% от педиатрите и останалото лекарско сьсловие са само "крясьци,нонсенси и иzмислици на болно и параноично сьzнание". С това конфронтират пациентите си и с подобно Ще бьдат и накаzани.Тихата вода е най дьлбока.
Подценява се силата на масите,колкото и да са zаблудени и манипулирани.Искрено се надявам да дойде денят zа тяхната клада и дано сьм жив да сьм радостен свидетел.

# 287
Неотдавна Бьрди говореШе zа епидемията от КоклйуШ настьпила в Швеция,след като били махнали ваксината.
Интересно какви сьвсем раzлични информации ми попадат преz рьцете...

Sweden stopped vaccinating for whooping cough in 1979, because the vaccine
didnt wotk and it killed babies. The incidence of whooping cough in Sweden
promptly decreased and it only affected older children (in the USA
mandatory vaccination in 1978 tripled the incidence and caused whooping
cough in babies in the first months of life). Swedish doctors were then
given millions of dollars by vaccine manufacturers to trial new vaccines.
They did so. They caused a whooping cough epidemic (96 fully vaccinated (=
3 jabs) children in the Stockholm area got whooping cough and they broke
off the trial because they had more cases of pertussis in a few months than
they should have had over several years. Babies died and were crippled too,
but I have had parents contact me to tell me that medical records have
disappeared). The trials were declared a success, the vaccine was
re-introduced and the incidence of whooping cough promptly tripled (just
like in the USA). Now it turns out that the vaccine has given (at least)
700 children allergies. The disaster continues.Тhe journalists email
address and phone number are at the bottom of the article.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=277375

Някой да пробва с друг нет преводач,а моя неЩо не се получава.... Cry

# 288
*Първо представяме точно преведената статия, а не коментар вурху нея.
*Второ, тълкуването на събитията е погрешно в тяхната последователност.
Аз лично бях писал, че Шведите се бяха отказали да правят цяла коклюшна ваксина в края на 70-те години, поради висок процент странични ефекти (на които и до днес никой в Бг не обръща внимание). И в изчакване на новата, ацелуларна ваксина. Но странични ефекти от локален характер (зачервяване, температура, хипорефлексивни-хипотонични епизоди).

# 289
Ето ти стария постинг и не ми се zанимава пове4е с аргументите ти,които всеки пьт са раzлични...

@Christian
Цитат
Дааа...тези сме ги чували. Те се опитаха в Швеция да спрат коклюшната ваксина през 90-те години, но след две зими на поголовни коклюшни епидемии се изпокриха. И кой носи отговорност за умрелите дечица и бебета? Активистите? Никой...
Същите тези трябва да видят знаменитият цигулар Итцхак Перлман,който е парализиран след прекарано детско полио и свири в количка...
Или децата които умираха "като мухи" от дифтерия през зимите на беднота и мизерия.

Да, тези сме ги чували...да дойдат други...и тях ще ги чуем...
Междувпрочем тук говорим за ваксините ДТаК-Полио-ММР-Менингит и Хепатитните. И всички те са доказали своята стойност.

По въпроса за парите-разработката на нова ваксина струва огромни пари. Превенар се разработва от години. Естествено е фирмата да иска да печели от продукта си. Въпросът е във всяка страна да работят добри епидемиологични институций, които да лицензират и следят за качеството на ваксин

# 290
Потърси по-добре. Това е друго събитие...  Simple Smile, а не за това, което става въпрос...

# 291
  • София
Добре, бе, ако не го ваксинирам и се разболее, какво ше стане?

# 292
Пьрво раzбери дали Ще се раzболее...
После питай  какво Ще стане ако се раzболее..
После ако не се раzболее какво става..
После,ако го ваксинираШ какво може да стане и какво може да не стане.
Педиатьра предполагам може да отговори на теzи  вьпроси с повиШена трудност.Беz майтап Peace

# 293
Педиатьра предполагам може да отговори на теzи  вьпроси с повиШена трудност.Беz майтап Peace
Чудесни отговори... На отговорен човек. Е, едно дете умряло, друго не-естествен подбор... Дано не знаят там където работиш какви ги пишеш тук...

# 294
Ваксинирайте си децата и не оставяйте на Ваш гръб разни да се упражняват в "медиатция" и тълкуване на "факти". Така или иначе, ако детето се разболее, те пак ще намерят оправдание -"Ами Вие си носите отговорност за решението да НЕ ваксинирате".

# 295
"Ами Вие си носите отговорност за решението да НЕ ваксинирате".
А кой носи отговорност ако детето ми се разболее от ваксинирането, пак ли аз?

# 296
  • София
Е, що така ми отговаряш?!

# 297
"Ами Вие си носите отговорност за решението да НЕ ваксинирате".
А кой носи отговорност ако детето ми се разболее от ваксинирането, пак ли аз?
Дайте пример за "разболяване", пряко свързано с ваксинация и доказано, че има връзка с нея...

# 298
Дайте пример за "разболяване", пряко свързано с ваксинация и доказано, че има връзка с нея...

Ееее Бърди, ти изкърти миФката, frd. С едно изречение успя да умножиш по нула две теми, първата от които 18 стр. с общо 356 поста и настоящата с 15 стр. и 297 поста, дотук без моя.

# 299
Цитат
Дайте пример за "разболяване", пряко свързано с ваксинация и доказано, че има връзка с нея

Настана време да искам да видя дипломата zа лекар на Бьрди...ама zнам,4е няма да я видя никога.Знам ли,някои хора са много добри с компйутрите,особено в БГ zа какви ли не чудеса сьм чувал да правят от Пк на хартия и обратно.
А Бьрди явно получава ваксините по трафика беz опаковки и листовки.Поне там да можеШе да 4ете неЩо zа тях....и да не пиШе такива умоzаШеметяваЩи,миФкоиzкьртваЩи нонсенси (поне думата да ти хареса Бьрди,плагиатствам) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт