Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 530
  • 824
  •   1
Отговори
# 450
http://www.acsh.org/search/home_result.asp   American council on science and health...

http://whale.to/a/mcbean.html#VACCINATION%20INCREASES%20COMMON%2 … ET%20FEVER,%20ETC.

таzи я сложих и в темата на Бьрди.

# 451
Малко извън темата, но все пак свързано...
Как стои въпроса със записването на неваксинирани деца на градина. Защото доколкото знам то става само срещу представен имунизационен паспорт. Та се чудя  newsm78

# 452
Ако  сте  освободени  от  ваксини - представяте  документа  ако  не има  и  други  начини не  много  етични  но щом  ни  принуждават.

# 453
Как стои въпроса със записването на неваксинирани деца на градина. Защото доколкото знам то става само срещу представен имунизационен паспорт. Та се чудя  newsm78

Лично ли те засяга или просто така си питаш?

# 454

Има значение за отговора ли?

# 455

Има значение за отговора ли?
Естествено.

# 456
Оценявам готовноста ти да ми дадеш коректния отговор. Благодаря, но вече получих информацията от catch

# 457
Оценявам готовноста ти да ми дадеш коректния отговор. Благодаря, но вече получих информацията от catch
Щом те задоволява няма проблем Peace

# 458
http://www.timesargus.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060615/NEWS/606150342

Масово ваксиниране на населението в Намибия.Цялата статия е интересна,особено последните иzре4ения...

# 459
Ако  сте  освободени  от  ваксини

catch отново да ти напомня, че в България няма термин освободен от ваксини. Доколкото си спомням ти споменах, че думичката е _отложен_.

# 460
Както в всяко медицинско вмеШателство...Отлагаме идването на смьртта,беz да се освобождаваме от него...

# 461
Както в всяко медицинско вмеШателство...Отлагаме идването на смьртта,беz да се освобождаваме от него...

Това го приемам като шега, а не като забележка за неточност.

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 10:20 от SafeHeaven

# 462
Раzбира се,4е е Шега,макар и истина. Wink Mr. Green

# 463
SafeHeaven   а  вие  ваксинирахте  ли  се ? Laughing Laughing Laughing
Срещу  птичи  грип -  ако  не  сте  крайно  време е .

# 464
SafeHeaven   а  вие  ваксинирахте  ли  се ? Laughing Laughing Laughing
Срещу  птичи  грип -  ако  не  сте  крайно  време е .

Този пост показва безсилието ти да водиш смислена дискусия. И изобщо не си преценила добре позицията ми към ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт