Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 528
  • 824
  •   1
Отговори
# 705
сега пък превенар!

не минава и ден без да се пръкне по някоя нова надеждна ваксина. простете , но ако си слагаме всички препоръчителни ваксини ще има ли поне месец, в който децата ни няма да бъдат бодени и травмирани?

какво значи една ваксина да е безвредна. щом има и едно дете, увредено от нея значи не е безвредна, а опасна!

в съседния блок живее едно момче , увредено от ваксина. едвам ходи, влачи си краката с усилие и не може да говори разбираемо. кой ще се осмели да каже , че състоянието му не е свързано с ваксината , просто лош късмет ?

познат на майка ми почина преди няколко години от противогрипна ваксина, естествено никой лекар не призна, че е от ваксината, не била ясна причината за смъртта...

# 706
Цитат
Няма в обръщение ваксини с преднамерено увреждащ ефект, няма конспирации

Това неzнам как ти хрумна...Или на там ти бият мислите?
Пьрво каzваШ това...Ваксините, разрешени за употреба в ЕС и САЩ (търговски марки и видове ваксини) са надеждни и безопасни   После идва това Прави се всичко възможно да се предложи максимално възможната сигурност. Която никога не е 100%.   Има противоречие в раzсьжденията...

Знам,4е няма перфектни лекари и всеки лекар прави греШки на гьрба на пациентите си.Ако е собственото му дете,Ще внимава ваксината да не е студена,да не е в грьбчето,да не е иzтекла,да не я слага иzобЩо и тн...Но zа сьжаление това е реалността и реално чуждите деца са жертвите,които са по статистиките.
Дори и да се прегледа едно дете преди ваксинация,не може да се ПОЗНАЕ дали не обработва някоя болест в инкубационен период.При такива ситуации ваксината може да е смьртоносна.Не може дори да става спор.Това го zнае всеки лекар. Peace

Ако мислиШ,4е тук няма странични реакции,понеже педиатрите много внимателно и с "добра педиатрична практика" поставят ваксини,се льжеШ или просто не го споменаваШ.Реалността е друга.Има стотици хиляди увредени деца ВЬПРЕКИ добрата пед.практика.И не тя е причината zа вредите,а самите ваксини,zаЩото те са неЩо,което не всеки органиzьм може да толерира или да се пребори с тях.За Щастие,човеШкият органиzьм е толкова силен,4е успява,вьпреки вкарването на такава отрова,да я отсее с времето или поне да я дьржи в баланс.На тоzи биологичен перфекциониzьм баzират всичките иzмислени "беzопасност и ефективност" определения zа ваксините. Peace

Радето,
И тук в форума,има една майка,която почина след грипна ваксина.Мир на дуШата й.

# 707
  • Plovdiv->Toronto
Александър, ще обясниш ли на какъв принцип действат твоите "антидоти" на ваксините ?
Или принципа е "пий и много не питай "  newsm78?

# 708
  • София - Варна - Бургас
Цитат
познат на майка ми почина преди няколко години от противогрипна ваксина, естествено никой лекар не призна, че е от ваксината, не била ясна причината за смъртта...

- Най-вероятно (разбира се в редки случаи) тези ваксини водят до Менингит!
 - Не знам какъв е случая с позната на майка ви?

Цитат
Александър, ще обясниш ли на какъв принцип действат твоите "антидоти" на ваксините ?
Или принципа е "пий и много не питай "

- По принцип хомеопатичните лекарства действат информационно на Жизнената сила на човек, и ако информацията няма резонанс с нуждите и - просто отминава без странични ефекти - при положение че е предписана по Класическия начин - само едно хомеопатично л-во и без многократно повторение Peace
 - И така хомеопатичния антидот на ваксините, дава авансово информация на Жизнената сила на детето, за предстоящата опасност, и предотвратява нежеланите странични ефекти, без това да пречи на ефикасноста на ваксината  Grinning  smile3529

# 709
  • Plovdiv->Toronto
 doh newsm62
Хехе, ваксина срещу ваксината ли давате ?
Скоро някой друг "мозък" ще иамисли как да подготви организма на децата за вашата подготовка, която да подготви за ваксината, коато да подготви за болестта. Чудя се къде е границата на лековерието, както се чудя и дали жилет ще спрат след като нагъчкат 11 ножчета на самобръсначката ... Мъка, мъка  Rolling Eyes...

# 710
както се чудя и дали жилет ще спрат след като нагъчкат 11 ножчета на самобръсначката ... Мъка, мъка  Rolling Eyes...
E, те засега спряха на 5  hahaha

# 711
eli_c, само неграмотен и нетолерантен човек би могъл нагло да се хили на казаното от Алекс!
На вас някой да ви се надсмива като тръбите в захлас, че: Ваксините помагат и предпазват от болести?

# 712
  • Plovdiv->Toronto
http://www.lewrockwell.com/miller/miller15.html
In summary, this is a vaccination schedule that I would recommend:

No vaccinations until a child is two years old.
No vaccines that contain thimerosal (mercury).
No live virus vaccines (except for smallpox, should it recur).
These vaccines, to be given one at a time, every six months, beginning at age 2:
Pertussis (acellular, not whole cell)
Diphtheria
Tetanus
Polio (the Salk vaccine, cultured in human cells)

Афродитке, хиля се весело-изненаданата, а не нетолерантно, моля-моля  newsm08 !
За неграмотност и дума не може да става  Crossing Arms Laughing !

Всъщност трябва да ми благодарите всички, след дълго питане се разбра че хомеопатията може да премахне страничните ефекти от ваксините  Party  Hug.
Освен това, в линка по-горе Кристиян е цитирал един доктор (много умен човек между другото), не че има неграмотни  Naughty, но ще преведа малката извадка, защото май повечето са го подминали :
--------------------------------------------------------------------------------------------
В обобщение, аз бих препоръчал следния ваксинационен график :
Не се ваксинират деца под 2 години.
Не се слагат ваксини съдържащи тимерозал.
Не се слагат живи ваксини (освен дребна шарка, ако се появи отново).
Следните ваксини трябва да се дават една по една, през 6 месеца, като се започне от 2 год. възраст :
Пертусис (безклетъчна, не цяла клетка)
Дифтерия
Тетанус
Полио ( Салк ваксина, отгледана в човешки клетки)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Та ето какво аз разбрах, Кристиян дава благословията си за 4 най-важни ваксини, а Александър ще подготви децата за тях, така и вълка сит и агнето цяло. Това е добра новина и мисля че доста майки ще са доволни и по-спокойни bowuu!

# 713
  • София

No vaccinations until a child is two years old.
No vaccines that contain thimerosal (mercury).
No live virus vaccines (except for smallpox, should it recur).
These vaccines, to be given one at a time, every six months, beginning at age 2:
Pertussis (acellular, not whole cell)
Diphtheria
Tetanus
Polio (the Salk vaccine, cultured in human cells)

Това и на мен ми изглежда разумно и е някакъв баланс м/у НИКАКВИ ваксини и ВСЯКАКВИ ваксини Simple Smile
Аз гласувам за баланса! Но остава още едно нещо, което ме притеснява. Как точно да убедя лекарите да не ваксинират детенцето ми веднага след раждането, като така или иначе никой не ме пита??!! А въпросът ми произхожда от истински притеснения, защото живот и здраве май, 2007 ще си имам второ бебче Simple Smile

# 714
  • Plovdiv->Toronto
Ха честито  bouquet ! Ще водиш мъжа ти с теб да пази бебето и да плаши сестрите  Laughing.
Цял свят знае че ваксините не работят преди да навърши 2 месеца бебето.

Едно нещо ми е чудно още, къде хомеопатите си отглеждат Туберкулоза и Коклюш,
та като им потрябва да им свалят Информацията и Енергията, да ги предават на Н2О
и да ги доставят на Жизнената Сила на децата  Thinking newsm78? И още, с какво ли ги хранят
и как ги съхраняват newsm12 smile3537 ?

# 715
  • София
Цял свят знае че ваксините не работят преди да навърши 2 месеца бебето.

Хаха, както цял свят го знае тоя факт, така задължително в МК и в БГ му бият на детето ваксини против туберкулоза и хепатит Б още докато си в родилното... Mr. Green

# 716
Еличке,колкото и отговори да получиШ от нас,все Ще имаШ отворени вьпроси...Сьжалявам,но как да ти обяснява човек неЩа,от които няма ниЩо да раzбереШ...
Но понеже се интересуваШ ,ако реШиШ да учиШ един ден медицина или микробиология,надявам се Ще спреШ да zадаваШ такива комични вьпроси.

# 717
  • Plovdiv->Toronto
Еличке,колкото и отговори да получиШ от нас,все Ще имаШ отворени вьпроси...Сьжалявам,но как да ти обяснява човек неЩа,от които няма ниЩо да раzбереШ...
Но понеже се интересуваШ ,ако реШиШ да учиШ един ден медицина или микробиология,надявам се Ще спреШ да zадаваШ такива комични вьпроси.
Кристиянчо, ти като много учил, кажи какво общо има хомеопатията с медицината и микробиологията  Twisted Evil? Опс, пак питам, сори, ти вече не обясняваш, нито пък на мен ми трябват твоите обяснения. Ако се опитваш просто да ме засегнеш на образование, не работи, не съм искала да съм лекар и няма да поискам, това го нищихме вече. Това не значи че ще придобия някакъв респект към доктори, които нямат на какво друго да стъпят освен на дипломата си и я развяват непрекъснато. Да им напомня че са загубили 6-8 години от живота си да зубрят неща в които не вярват  Tired.
А въпроса е комичен, да, още се смея  hahaha. Но не чакам някой да отговори.

# 718
Еличке,раzбирам те напьлно,че нямаШ респект кьм доктори.Не е лесно да си тяхна слуга в професията си. Peace
Дипломата си никога не сьм я раzвявал,zаЩото както и ти ме цитираШ,учих неЩа,които не отговарят на истината.Едното иzключва другото.
Но пьк е смеШно,някой ,който дори и гола диплома няма или да е учил неЩа които са zагуба на време,да претендира zа zнания или да zадава вьпроси,които са ниЩо пове4е от чисто zаяждане в очите на един консервативен"иzучил се" лекар или такьв с една гола диплома.Зад вьпросите ти се крие неzнание.
Когато един ученик zадава вьпрос,учителят му веднага раzбира кьде са му дупките.Не,4е сьм учител на някого,но така ми zвучат плоските ти раzсьждения.
И едва ли някой наистина Ще иска да ти отговори,след като само ирония и жльч има в постингите ти.Но zабравяШ,че и ти имаШ ваксинирано дете.... Peace

# 719
Уважеми д-р Кристиян Х.,
много ми напомняш за любими мои вле4уги,интересни същества, които не правят зло докато не им настъпиш опашката.Тогава изпадат в хм....... безпокойство и плюят отрова. Party
Слу4айно да си у4ил етика и морал в университета наред с хм.. медицина? Rolling Eyes
Грозни неща пишеш.В това отношение би могъл да вземеш пример от един друг потребител -колкото и да го обиждат на ли4ни и професионални нива,никога,ама никога,не си позволява да обижда по на4ина по който го правиш ти.Независимо дали опонента му е Phd  или Пенка санитарката от Горно Нанадолнище(сега да не се обиди някой).
Разбрахме,4е си най-великият и най-умният...........
Останалите свеждаме глави в о4акване да ни приемеш за свои слуги........... Sick

BTW.Не о4аквам да ми отговориш,не търся отговор..........

Общи условия

Активация на акаунт