Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 55 092
  • 824
  •   1
Отговори
# 75
http://www.geocities.com/harpub/

С пове4е ровене иz линковете се намира и друга информация

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2091-2136412,00.html  За БЦЖ ваксината.

# 76
Imam tri deza dve momiceta na4 i 2,11 imomce na 5meseza.Toi ne e vaksiniran s nito edna vaksina zashtoto beshe hremav,posle se razbolia ot dvustrana pnevmonia,aot kakite i varizela,poluchiha se usloznenia ibronhiolit.Ot0103 do 0304 biahme vse v bolnizi.Chuvam che ima nova polio ismiatam da go vaksinirame s neia,a dtk shte bade ot novite.Nesam imala problemi s vaksinite na momiceta, no sled kato ima po siguni bez loshi posledstvia sashto ne gi praviat tiah

# 77
Мамаинас,винаги има последствия от ваксини.Една нова ваксина на паzара едва след около 20 години й се раzбират последствията.

Цитат
no sled kato ima po siguni bez loshi posledstvia sashto ne gi praviat tiah
Опитай се да си отговориШ на вьпроса,zаЩото наистина крие интересен отговор.

# 78
Госте,Щом те интересува правописа ми,Ще zапо4на да пиШа в друг форум,кьдето на това се обрьЩа най голямо внимание,zа да можеШ на Широко да ми наливаШ акьл zа то4ките и тиретата....
Думата "статия" я погледнах след твоята zабележка в тьлковен ре4ник.Може и ти да направиШ това,ако искаШ.
Никого не манипулирам.Факти има колкото искате.Вие не сте лекарка,(макар и с леко медицинско обраzование) и мисленето на лекарското сьсловие доста се раzли4ава от ваШето,доколкото мога да преценя по постингите ви.(става вьпрос zа така наре4ените от вас "опити на манипулация на аудиторията".)
Може би и жената с проблемите се опитва да манипулира аудиторията,вие ве4е се обьрнахте среЩу нея.Иzлиzа,4е се е родила недьгава и сама си е виновна zа сьстоянието си....В zаЩита на ваксината се отри4а вси4ко.Това ми е твьрде поzнато,дори имам пряк допир с системата.

Не зная дали образованието ми се явява "леко", но е придобито след 6 год. униврерситет, 4 години специализация и
4 години доктурантура. Все по медицина. И то не в България.
И още няколко години работа като преподавател в Университети (пак не в България).
Да, много ми беше "леко" да го постигна.

# 79
Цитат
Не зная дали образованието ми се явява "леко", но е придобито след 6 год. униврерситет, 4 години специализация и
4 години доктурантура. Все по медицина. И то не в България.
И още няколко години работа като преподавател в Университети (пак не в България).

Това е чудесно,макар,че Докторантура се пиШе с О,а не с У както сте го написали след толкова учене и специалиzация.... Peace
Щом сте zападна Школа (северна) би трябвало да ви е ясна мьглявината около ваксините и не раzбирам zа какво си пиШем и си губим времето да докаzваме кой кьде и какво е учил.Но ако сте трьгнала да раzяснявате коя сте и какво сте,Ще се радвам да про4ета пове4е подробности от автобиографията ви na ли4ни.
За себе си няма какво да пиШа,тук темата е ваксини.

И естествено пак няма коментар zа страницата...
.
http://www.staticfreesoft.com/vaers/findfield.php?LOWAGE=.5& … =1&PERPAGE=10

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 09:42 от Christian

# 80
http://www.sciencedaily.com/releases/2006/04/060425014616.htm

Ако zабранят и домаШното раждане,геноцида Ще е пьлен.

# 81
http://w3.palmer.edu/morschhausere/documents/hurwitz%20vaccine.pdf

Врьzката между алергиите и ДТК ваксината.

# 82
  • Plovdiv->Toronto
http://www.sciencedaily.com/releases/2006/04/060425014616.htm
Ако zабранят и домаШното раждане,геноцида Ще е пьлен.

Ти пък големо хипи се извъди  Shocked Party, сега и домашно раждане ...
Пелените на ръка ли да са тъкани, от органик памук?
А на тази "престъпническа" страница как отиде, сигурно след това си се дезинфекцирал  Laughing, май колегите доктори не искат да се вслушат в в твоите съвети и работят в обратна посока? Wink

# 83
Елиц,имаШ ли коментар zа някой от другите линкове или намираШ само мен като особа zа интересен коментар.... Thinking
Колегите ми искат да ти вzемат парите Еличке.Да си жива и zдрава да работиШ и да имаШ да им даваШ винаги.
Успехи. Peace

# 84
Темата е много актуална при нас, моят педиатър ми съобщи ве4е, 4е през май ще бъдат проведени пове4ето ваксини; аз дори купих множество ваксини, с които си напълних хладилника......Проблемът ми е, 4е съм против, а ме е страх да се противопоставя. Страх ме е да не би някой ден да съжалявам. Намирам се пред дилема и 4етенето на темата изобщо не ми помогна  #Crazy

# 85
  • Plovdiv->Toronto
Елиц,имаШ ли коментар zа някой от другите линкове или намираШ само мен като особа zа интересен коментар.... Thinking
Колегите ми искат да ти вzемат парите Еличке.Да си жива и zдрава да работиШ и да имаШ да им даваШ винаги.
Успехи. Peace
Да имам коментар, следващия ти линк е спретната научна статистичица, която доказва че не бива да се ваксинират насила и с лека ръка деца с алергии и някои заболявания, налице по време на ваксината. При тях нормалния отговор на организма към ваксина води до неприятни последици. Ужасно е и майките сами да си купуват и съхраняват ваксините  Sad. Аз нищо не съм дала за ваксини, но давам много за медикаменти и други джунждурии, ваксините де са кой знае какъв разход, не се купуват всеки ден, не знам какъв пазарен дял във фармацевтичната индустрия имат производителите на ваксини, но не ще да е голям, нито ще им позволява си играят със съдбата на ВСИЧКИТЕ деца, което ти се опитваш да ни накараш да повярваме  Wink.
Че и на всички доктори трябва да плащат, докторите ще изкарат много повече от производителите на тайленол, цинков крем, формула, свещички против повръщане и т.н., тва се харчи, а и пациентите остават живи  Wink ... А ти ги обвиняваш в алчност пак, не те ли трогна че мислят как и най-малките бебчета да предпазят от магарешка кашлица, сърце нямаш ли, Кристиянино  Twisted Evil Laughing ... И те с действието на цистокините са си обяснили примера, глейш ли, учените и те разбираемо говорят, а ти на мен ми се караш че картинките ми били прости  Crossing Arms ...
А по-горния ти линк не го четох много, след като видях че на ваксина са приписали апластична анемия, дето се случва веднъж на 2 милиона и в половината от случаите никой не може да докаже какъв е причинителя  Rolling Eyes, несериозно ...

# 86
Цитат
Аз нищо не съм дала за ваксини, но давам много за медикаменти и други джунждурии

Явно не можеШ да направиШ врьzка,ама това не е мой проблем.

Цитат
ваксините де са кой знае какъв разход, не се купуват всеки ден, не знам какъв пазарен дял във фармацевтичната индустрия имат производителите на ваксини
Не са раzход,но пьк имат последствен раzход....Главите им са много умни,не ги подценявай. Naughty
Ето ти линк zа цифрите,които са печалба,макар и не цялостно иzложена.Сумите са пове4е от двойни.

http://www.vaxini-bg.com/display.php?show_category=5#2

Цитат
си играят със съдбата на ВСИЧКИТЕ деца

Не е с всички деца,тук не си наясно с кои деца точно.

Цитат
А ти ги обвиняваш в алчност пак, не те ли трогна че мислят как и най-малките бебчета да предпазят от магарешка кашлица, сърце нямаш ли, Кристиянино 

Сьрце имам,но то не се вижда с zатворени очи и манипулирано сьzнание.
Остани с zдраве и не мисля,че постингите ми кьм теб Ще са неЩо пове4е от губене на време. Peace  bouquet

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 11:45 от Christian

# 87
Цитат
А ти ги обвиняваш в алчност пак, не те ли трогна че мислят как и най-малките бебчета да предпазят от магарешка кашлица,

Ами не, не ме трогна - силно ме обезпокои даже. Ако можеха и в коремите ни да ги ваксинират, още по-добре. Нямам категорично мнение за ваксините, но смятам, че медицината наистина създава голяма част от проблемите, които уж се опитва да реши.

# 88
Вече съм сигурна - няма да ваксинирам бебето си с останалите ваксини, т.е. има само от болницата ваксините. С астма е и имаме право да откажем дтк-то. Но ще откажа и полиото и рубеолата на годинката, която се прави .  Напълно излишна ваксина е тази срещу рубеола, защото болестта е опасна само по време на бременност , а децата ни ги ваксинират по много тъп начин на 1г.в. - точно когато ако изкарат болестта ще я минат най-леко и с най-малък риск от усложнения, а и ще си създадат траен имунитет. Но имунитета    от ваксината изчезва към 13г.в. и правят реимунизация ( защо ли ? - на парички ми намирисва тука...)
 и от заушката не ме е страх. Коклюшът е опасен само до годинката, за тъпия Тетанус - нямам думи просто.... а дифтерия -има ли?

"Все още не си дал пример за тежки странични реакции, които се дължат определено на ваксина - БЕЗ други заболявания преди ваксината, БЕЗ компрометирана имунна система на детето, БЕЗ натрупване на тежки метали в детския организъм преди ваксината, БЕЗ безобразна злоупотреба с антибиотици и други медикаменти преди или след ваксината, БЕЗ да е налице лекарска грешка при поставяне на ваксината или лоша преценка на ситуацията - ваксиниране на недоносено бебе, на болно дете, и т.н. "
ще си позволя аз да дам пример:
на моя позната, от квартала бебенцето заболя от епилепсия в следствие на ваксините, правени редовно по календар. Дори лекарите потвърдиха, че ваксините са причината Sad

# 89
Вече съм сигурна - няма да ваксинирам бебето си с останалите ваксини, т.е. има само от болницата ваксините.
Най-глупавото нещо, което можете да направите. И спрямо децата си най-глупавото, щом избирате да играете на тото...

Общи условия

Активация на акаунт