Ваксините:ПолЗата или Вредата от тях?-продължение

• 56 525
  • 824
  •   1
Отговори
# 330
Д-р Гълъбов пише, както всички други ваксини, така и тази създават само ременен и несигурен имунитет.
Нонсенс от некомпетентен "писач".

# 331
Неzнам zаЩо все пиШете zа таzи починала жена беz да давате подробности около смьртта й (което от друга страна не е и редно).
Дали е било то4но ХепатитВ само лекарката й zнае.Останалите чули недочули обаче говорят...И не е хубаво да я споменаваме беz раzреШението на мьжа й.Подробности около смьртта й има много и ако zапочнем да раzплитаме може да иzляzат други неЩа на лице... Thinking

@Бьрди
Цитат
Простете, но този "Д-р Гълъбов" явно не е запознат с материята, за която пише, или, простете за откровението, е пълен глупак
Простено ти е Бьрди,явно не си и чувал zа него,но той вече е глупак zа теб,а сигурно нямаШ и една 4етвьрт от неговите zнания...

Цитат
Всички лекари си я правят с голямо желание-уверявам Ви в това

Е,аz Ще ви уверя,че НЕ ВСИчКИ лекари си я слагат,даже се броят на прьсти.Вкл.и аz не сьм ваксиниран.Дори само с мен вече не са всички.Иначе и лекарите стават жертва на проиzводителите на ваксини,zависи кой какви zнания има и дали лесно може да бьде опитомен.

# 332
"Вкл.и аz не сьм ваксиниран."
->> Остава само и ти да се ваксинираш... и четящите тук ще паднем от стола...

"и дали лесно може да бьде опитомен."
->>??

# 333

Според д-р Робърт Менделсон поне две трети от лекарите подлежащи на тази имунизация, отказват да се ваксинират. (Появяването на СПИН  в САЩ се свързва от някои учени именно с ваксината от хепатит В)."
За съжаление няма да мога да ви напиша всичко, което чета тук, защото нямам право да заемам толкова място.

Какво общо имат хепатитната ваксина и СПИНА? Shocked Rolling Eyes

# 334
Aнушка и Инето, грешите, че поставянето на ваксините е въпрос на личен избор. Това е избор, който държавата те изнудва да приемеш.

И аз ще си позволя да не се съглася с теб. Както казах, аз вече съм си ваксинирала децата, но и споменах, че ако сега трябваше да избирам, пак бих ги ваксинирала.  Peace
Ако обаче личният ми избор беше друг, не знам, сигурно щях да мисля като теб, че държавата ни "изнудва".
Между другото, свалям ти шапка, че си отстояваш позицията!

Наистина съм изумена, ако си прочела всичко дотук, все още да мислиш, че ваксините са добро нещо за детето ти!....Аз също след прочетеното тук взех решението да НЕ ВАКСИНИРАМ повече, а и особено аргументите на Бърди (най-големият защитник на ваксините тук) изобщо не успяха да ме убедят да продължа с ваксинирането....

# 335
Ще кажа само,че наскоро една моя приятелка почина от хепатит Б.Не я наркоманка.Не е била с друг мъж.Не са й преливали кръв често.Предполага се,че се е заразила по време на медицинска процедура или при ходене на зъболекар-не е ясно точно кога,къде и как.Какво да кажа повече...

и аз се чудя като mari anka, не е ли имала приятелката ти задължителната противохепатитна ваксина? Или въпреки нея? Иначе - тъпо е именно от медицинска процедура да се заразиш (и аз знам, че доста често се случва след кръвопреливане; интересно как помагат ваксините тогава?), но пък знам и че се лекува.

# 336
Само да вмъкна, че противохепатитната ваксина е задължителна сравнително отскоро - ако не се лъжа след 1990г. Така, че напълно е възможно  неваксиран да се зарази. Моя колежка също изкара доста тежко Хепатит Б миналата година след посещение в спешен стоматологичен кабинет.

# 337
  • Пловдив
Доколкото знам,не е била ваксинирана.Едва от 1992 год,ако не се лъжа,противохепатитната ваксина е задължителна.
Според статистиката такъв тежък изход се среща при 1% от хората.Но тя беше в този един процент за съжаление. Cry
Предполага се,че тя най-вероятно се е заразила след посещение при зъболекар ShockedБез коментар.

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 17:24 от yulinga

# 338
Доколкото знам,не е била ваксинирана.Едва от 1992 год,ако не се лъжа,противохепатитната ваксина е задължителна.
Според статистиката такъв тежък изход се среща при 1% от хората.Но тя беше в този един процент за съжаление. Cry
А хроничното носителство? Което е много повече от 1%?
Време за отговорност, отговорни професионалисти и отговорни действия.
Стоп на глупавият непрофесионализъм и наивните "писачи".

# 339
Иначе - тъпо е именно от медицинска процедура да се заразиш (и аз знам, че доста често се случва след кръвопреливане; интересно как помагат ваксините тогава?), но пък знам и че се лекува.
Първо точно този хепатит се лекува много трудно и почти винаги остават хронични проблеми за цял живот. Второ за каква хигиена и стерилизация си говорим след като при едно посещение при зъболекар, освен с неприятния звук и болка, си мислиш и за риска от зараза #Crazy

# 340
Aнушка и Инето, грешите, че поставянето на ваксините е въпрос на личен избор. Това е избор, който държавата те изнудва да приемеш.

И аз ще си позволя да не се съглася с теб. Както казах, аз вече съм си ваксинирала децата, но и споменах, че ако сега трябваше да избирам, пак бих ги ваксинирала.  Peace
Ако обаче личният ми избор беше друг, не знам, сигурно щях да мисля като теб, че държавата ни "изнудва".
Между другото, свалям ти шапка, че си отстояваш позицията!

Наистина съм изумена, ако си прочела всичко дотук, все още да мислиш, че ваксините са добро нещо за детето ти!....Аз също след прочетеното тук взех решението да НЕ ВАКСИНИРАМ повече, а и особено аргументите на Бърди (най-големият защитник на ваксините тук) изобщо не успяха да ме убедят да продължа с ваксинирането....

Какво толкова си изумена, не мога да разбера newsm78 Всеки си решава за себе си и своето дете, както и всеки приема информацията по различен начин. Интересно ми е, чела ли си статии относно неваксинирани деца, които са по4инали от вси4ките до тук изредени болести newsm78...или цялото ти решение се базира на информацията, която  Christian се е постарал да ни предложи. Разрови се из Интернета и ще намериш стотици примери, при които родителите биха дали ВСИЧКО,за да върнат времето назад и ваксинират децата си. При всеки аргумент има две страни.   Peace

# 341
  • София - Варна - Бургас
Birdie, Ти освен да Лепиш епитети, когато не си съгласен с някои,  друго май не можеш !?

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 19:11 от Alex 1

# 342
Когато се касае специално за ваксинацията против Хеп А, Хеп Б, ДТаК или полио всякакви епитети са допустими от дидактична гледна точка.
Да се пропагандира срещу тези основни ваксини означава да се работи срещу здравето на децата НИ. Такава профанщина в 21 век не може да бъде възприемана спокойно...

# 343
  • София - Варна - Бургас
И според тебе НЕ трябва да има никакво място за Свободен избор ?...

# 344
Свободен избор е едно, активна пропаганда срещу тези основни ваксинации-друго. Под плаща на "инакомислещи", "демократи" и "борци срещу световната конспирация" се крият просто некомпетентни, които желаят да завлекат и нас в калта на собствената си духовна мизерия.
Не, благодаря... няма да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт