Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 64 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug Hug Hug

Вчера в районе Бебек Нургюль Ешилчай ожидали журналисты ,когда она выходила из ресторана.
Она была в прекрасном настроении, и сказала что прекрасно себя чувствует ,и что отпуск ей пошел на славу.
Нургюль Ешилчай, которая ушла из сериала Вдребезги ,сейчас будет работать со съемочной группой в сериале Кесем Султан.
Она сказала:-Да, я с нового сезона буду играть в роли Кесем Султан ,вместо Берен Саат.Я очень счастлива, для меня это будет прекрасный проект.

# 121
Разкошна Нур, но хич не ми се искаше да играе в този сериал. Нищо, може би и трябва точно такава роля в този момент. Тя си знае.

# 122
Добро утро на Голяма Богородица, Сладурки  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

Да сте живи здрави и щастливи Садурки! С късмет навсякъде да ви върви
и да се радвате на топли, хубави дни!
Прекрасна нова седмица! Весел Празник на Именниците

Скрит текст:

Боби Hug Благодаря за инфото  bouquet
явно това е била Изненадата за която писа менажерката на Нургюл  bowuu
Пепелче Hug и на мен не ми се искаше да гледам Нур в исторически сериал, те не са по моя вкус, но пък от друга страна само в такава роля не сме я виждали, страхотна Кюсем ще бъде  Peace  не се и съмнявам, може би тя си има своите съображение, четох в темата за Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №4
Скрит текст:
поста на ЗАРАНИ - 438 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=919524.435
че сериала ще бъде 39 епизода, което си означава, че рейтинга няма да играе важна роля в оцеляването на сериала, а след стеклите се ситуации при комшиите не се знае какви нови условия ще поставят Сем , и този път ще и се доверя, както всеки път де, до сега изборите и за роли винаги са биле точно в десятката, последната и роля като Гюлсерен, ако не беше попаднала на грешния избор за партньор, щеше да бъде успешна, блестящо се справи с тази роля, отново спечели безброй много фенове, така че се надявам да ни прикове отново пред екраните, ще се жертваме заради нея, тя го заслужава  Peace

една малка фенка е имала страхотен късмет същата вечер, вечерта на изненадите  newsm53

Теленовелес са решили да ни припомнят колко красива и секси е Нургюл ,
СЕКСИ ЛЯТО с НУРГЮЛ

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_413.html

събрали са на едно място снимки от различни фотосесии през годините, на повечето изглежда зашеметяващо, за жена раждала, все пак си е постижение  bowuu

ето още една статия от същия сайт, но този път е за  bowuu
Нургюл Йешилчай няма търпение за премиерата на ,,Втори шанс,, с Йозджан Дениз
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_500.html

Biz çalışmaya devam🎉🎉🎉Çok güzel oluyo gerçekten💥✌sizlerle buluşacağımız günleri heyecanla bekliyoruz😍Şunun şurasında kasım a ne kaldı canım❤🤗📽😘 #sinema #movie #november #ikincişans @ozcandeniz @ikincisansfilm #özcandeniz

не знам кой е по нетърпелив  newsm78 феновете или Нургюл  newsm78
Скрит текст:
така ми се ходи на премиерата им , иска ми се отново да си подаря една незабравима разходка из сокаците на Истанбул с дружки и като черешката на тортата щеше да е вечерта на премиерата на Втори шанс,, , щях да ги зърна поне, Нур и Йозджан, а ако успея и автограф да се докопам, ще е върха, любопитна съм да срещна Нур гьоз гьоре, всеки който се е срещнал с нея, е казвал ,че на живо е още по хубава и добре благорозположена към феновете си, и филма ще гледаме, на кино, абе всичко щеше да е на Мах, но по така стеклите се обстоятелства, бащицата бая разбуни духовете, атентатите и те не са спрели , от Туристическите Агенции препоръчват да се избягват Истанбул и Анкара, но все пак имам още малка надежда , доста време има до тогава, а и тъкмо тогава ще съм се върнала от Анталия, ще минаваме и през Истанбул, но ще спиме в Кютахия, така ,че сама ще мога да преценя до каква степен може да се рискува  bowuu

# 123
  • Стара Загора
Добър ден,момичета Hug Hug Hug

Свет Hug pepel_ot_rozi HugЧестито Успение Богородичмо  Heart Eyes

Здраве ,щастие ,късмет на вас и вашите семейства ! Весел Празник !

Свет waveyи аз ти благодаря за новините,поясненията и хубавите пожелания Hug

# 124
  • Варна
Здравейте, момичета!

Hug Hug Hug

Честит празник!

Днес са пуснали две нови снимки от "Втори шанс"...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни!!!

На мен ще ми е интересно да гледам Нургюл като Кьосем  Wink

Хубав ден!

# 125
Боби Hug  Heart Eyes

Efsane ikili Nurgül YEŞİLÇAY ve Özcan DENİZ sevenlerine sürpriz sahnelerle özlenen ve beklenen AŞK’ı doya doya yaşatacaklar. #ikincişans Kasım 2016'da sinemalarda!
Нургюл и Йозджан са ни приготвили изненадващи сцени във филма "Втори шанс", който през ноември ще е по кината в Турция.

много сладки Нур и Ози , какво ли и е сготвил, господина, риба е галиба във фолио  newsm78
аз имам спомени как се ядат едни съвсем обикновенни спагети, които бяха много вкусни, нали ги беше направил севгилито, та на момента си спретнах сценария  Joy Joy Joy

оф, оф ,ама с всяка следваща снимка все повече губя търпение да ги гледам нашите сладури  Whistling Whistling Whistling
Кеии Hug  Heart Eyes bouquet
май сме публикували едновременно, но няма да ги трия снимките на нашите сладури, не мога да им се наситя , ще работим по метода на Мечо Пух  Joy

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 17:51 от Свет_ВАРНА

# 126
С този дистрбутор на зъболекарски истории ли беше, не я показват сякаш вече?

# 127
С този дистрбутор на зъболекарски истории ли беше, не я показват сякаш вече?

мисля че беше нещо свързано с продаване на мед. апаратура, но не съм сигурна newsm78
щом не са ги хванали папараците, толкова време, последно мисля че беше на откриването на галерията , значи са се разделили  bowuu

# 128
  • Варна
Нова снимка от Нургюл...

Изглежда са почнали снимките за промото,
днес цял ден са снимали.
С Метин Акдюлгер /този, които ще е в ролята на Мурад 4/,
са разгледали двореца Топкапъ.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 21:22 от keii

# 129
  • Стара Загора
Добро утро HugСвет Hug keii Hug pepel_ot_rozi Hug tigasa1 Hug
Прекрасен ден ви пожелавам Flowers Four Leaf Clover

Нургюль подтвердила слухи таким образом...

Неделями судачили о том, что Нургюль Ешильчай присоединится к касту сериала "Великолепный век : Кёсем". Не смотря на все слухи Нургюль Ешильчай длительное время сохраняла молчание. Ешильчай впервые подтвердила эту новость через Инстаграм. Сегодня актриса разместила в соц. сети Инстаграм селфи с иполнителем роли Мурада 4, актером Метином Акдюльгером на просторах съёмочной площадки - дворца Топкапы.

К фото Ешильчай написала комментарий :"Целый день ни сделав ни одного фото, даже не подумав об этом , под руководством гида Денизе Семинли мы прогуливались по дворцу Топкапы. Мы с уважением преклонились перед нашей великой историей увидев эту благодать, утонченность и величие. Как же нам повезло, что у нас такая богатая история.

# 130
Хюрем каквото беше, Кьосем не можа да го стори. Затова повторенията не са желателни.

# 131
Здравейте Сладурки Hug Hug Hug Hug

16 август- световен ден на думите "Обичам те".
Обичайте и бъдете обичани, давайте много любов и бъдете щастливи!

Скрит текст:

Боби  Hug на прекрасно място си ни сервирала закуската Благодаря Heart Eyes  bouquet
Кеии Hug Благодаря за новата фотка  bouquet
ето го и видеото с Нургюл и папараците
https://www.facebook.com/Nurg%C3%BCl-Ye%C5%9Fil%C3%A7ay-Balkan-f … 069176620675/home  Peace

снимката на Нургюл и Метин, днес е по всички вестници  bowuu

http://www.gecce.com/haber-nurgul-yesilcay-ve-metin-akdulgerden- … l-kosem-paylasimi
Боби всъщност това което си ни пуснала , рускините са превели статията от Геджето  Peace
Скрит текст:

Нургюль подтвердила слухи таким образом...

Неделями судачили о том, что Нургюль Ешильчай присоединится к касту сериала "Великолепный век : Кёсем". Не смотря на все слухи Нургюль Ешильчай длительное время сохраняла молчание. Ешильчай впервые подтвердила эту новость через Инстаграм. Сегодня актриса разместила в соц. сети Инстаграм селфи с иполнителем роли Мурада 4, актером Метином Акдюльгером на просторах съёмочной площадки - дворца Топкапы.

К фото Ешильчай написала комментарий :"Целый день ни сделав ни одного фото, даже не подумав об этом , под руководством гида Денизе Семинли мы прогуливались по дворцу Топкапы. Мы с уважением преклонились перед нашей великой историей увидев эту благодать, утонченность и величие. Как же нам повезло, что у нас такая богатая история.

още една статия по същия повод bowuu
http://www.ucankus.com/detay/247812/kosem-sultan-nurgul-yesilcay … likte-topkapi-sar

Другото което коментират по вестниците им ,е трея и новите снимки на Нур и Ози от ,,Втори шанс,,
Менажерката на Нур е качила изрезка от Хюриет Келебек  bowuu

Büyük Aşka İkinci Şans .. Aşk İçin Nelerden Vazgeçerdin.. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'den bir kez daha doyumsuz bir aşk hikayesi..@nurgulyesilcayy @ozcandeniz #ikincisansfilm#kasımdatumsinemalarda#hurriyet#hurriyetkelebek

на официалната фейс страница на ,,Втори шанс,, са изнесли още статии от вестници  bowuu
https://www.facebook.com/ikincisansfilm/

явно ще гледаме Голяма любов която ще пламне между героите на Нур и Ози  Heart Eyes Heart Eyes
да се надяваме скоро да получим повече разяснение относно историята на филма, както и героите  Praynig

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_606.html
в Теленовелес Новини, са коментирали героя на Йозджан ,щял да бъде собственик на ресторант и главен готвач в него  bowuu

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 19:32 от Свет_ВАРНА

# 132
 wavey wavey wavey

Момичета,благодаря,ви за красотите,които сте споделили!

Не съм много в час с новините,но ще наваксам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

А Нургюл и Йозджан са прекрасни! Една сбъдната мечта! За мен. Peace

Прекрасни да са дните ви!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 00:52 от Danailova1026

# 133
Здравейте Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug

Тони Hug Добре дошла отново при нас   Hug Heart Eyes

Подробности за новия сезон на ,,Великолепния век - Кьосем,,
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_391.html  Peace

П.п. заради смяната на тв. канала се налага частична промяна на снимачните площадки и естестенно снимките няма да започнат  от обявеното - 01 09, може би след Курбан Байрама,който е 12-15 09 Peace

И нещо интересно споделено от Нургюл за Йозджан bowuu
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_697.html

П.п. галиба  става дума за филма на Ози ,, А после,, newsm78  
до колкото се сещам  newsm78 Йозджан е написал сценария на игр. филм ,,А после,, специално за Нургюл но тя е отказала и тогава е поканил Дениз Чакър за ГГ Peace
ама чак такива думи да му е казала, това никъде не бях го чела, до колкото си спомням това беше от времето на Лин, Нур снимаше игр. филм,, Чинара,, newsm78
но това няма значение, важното е че са стоплили отношенията, и отново ще ги гледаме заедно  bowuu bowuu

# 134
Здравейте Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug

Водя ви една прекрасна Нургюл , фотосесията за Орифлейм  bowuu
Bugünün halleri 󾆕󾠣 @oriflameturkiye @emredogru @beseyustel @nurisekerci @gulistantartar

снимка пусната от менажерката и  bowuu
Sürprizler.. @nurgulyesilcayy @beseyustel @mrvtsdmr #oriflametürkiye

пак става дума за Изненади  bowuu
дали няма да има нова фотосесия за Орифлейм  Rolling Eyes
очаквам да направят фотосесия и с Ози  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт