Бебето ми е на 3 месеца след като ни изписаха от болницата някаде 10дни почна да хърка леко от нослето
В последствие хъркането стана страшно бебето спящо будно изправено легнало издаваше меко казано плашещи звуци
Чуваше се през две затворени врати
Взеха ни секрет от нослето и излезна клебсиела плевмония
Лекувахме се с панцеф 10дни и много видове антибиотични капки след това пак пуснахме секрет и се оказа че няма клебсиела плевмония а стрептококи или стефилококи все ги бъркам тогава личната лекарка каза че поне били в малко количество и ми изписа антибиотичен крем да го мажем 7 дни и едни разтварящи се в млякото гранули хомеопатични
Та сега вече е на три месеца още хърка като диша не и е взиман секрет пак но не се е излекувала със сигурност
Та имаме само ваксините от родилно след това трябваше да ни сложат 6 валентната но личната каза че съм паника и по добре като се излекуваме та да съм спокойна иначе бактерийте в нослето не пречели на тази ваксина по никакъв начн дайте ми савет при наличието на тези бактерий и запушения нос правилно ли е да се поставя ваксина но пък четох че тези бактерий били мн упорити това значи ли че не трябва да ваксинирам детето си а пък ние сме по цял ден навън и се тревожа така без ваксини кажете ми какво да правя