За тези, които четат любовни романи №23

• 77 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Моля те слагай спойлерите в скрит текст.

# 646
Моля те слагай спойлерите в скрит текст.

Всичко, което съм написала е описано в резюмето на книгата (в Читанката)- познанство от деца, убийство, 15-годишна раздяла! Съжалявам ако се смята за спойлер!  Embarassed

# 647
  • София
В английското ето това "
Скрит текст:
Героите се правят на гаджета с други, после пък наистина се събират с тези си други гаджета"
го няма. Не пише и раздялата колко продължава... Не е трябвало така да променят резюмето.

Поправям се: за раздялата пише за колко е. Погрешно обвиних преводачката.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 21:57 от milenaka

# 648
Започнах новата книга на Егмонт "Горещи тайни"-толкова бързо я качиха за което много благодаря!  bouquet
 Засега нямам много впечатления, освен че като сюжет май ще напомня книгите на Джули Гаруд от серията Бюканън! Мъжа ще пази героинята от някаква опасност, засега само става ясно че е нает от баща й, но тя си го хареса още преди да разбере че й е бодигард! Whistling Надявам се да е интересна! Peace

milenaka, относно резюмето: за гаджетата е моя грешката че не съм го спожила в спойлер (промених си горния коментар), но годините си ги пише! ("Внезапно Ник вече го няма — оставяйки Аликс сама и объркана. През следващите петнадесет години тя се бори с болката от заминаването му, със семейството и с приятелите си. Но когато най-накрая животът й започва да се подрежда, Ник се завръща… и не е сам").

# 649
hrisi04 и аз сега съм почнала книгата. Бързо се чете към края съм. И на мен ми мяза на същия сюжет и малко на Тежко изпитание. Защо ми се вижда толкова сбита  newsm78 ... то на мен всички книги към 200стр.ми се виждат сбити  Joy

# 650
  • Разпиляна във въображението
И аз я почнах. За момента ми е по-интересна историята на брата с убитата годеница Whistling

# 651
И аз я почнах. За момента ми е по-интересна историята на брата с убитата годеница Whistling

Ще чакам другите книги с нетърпение. Току що я свърших, хареса ми чете се много бързо. Наистина мисля, че ще са интересни другите две книги.

# 652
Така да върна малко темата на зад  Joy когато говорехме за образи на ГГ от книгите които четем.... бях споменала Хенри Кавил.... оттеглям го от поста и застава на втора позиция. На стълбичката се качва JESSIE PAVELKA момичета. Оставам бяз всякакъв коментар  Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
  • Пловдив
Стигнах 20% от "Дървото на живота" (? ако не бъркам превода на заглавието); много ми харесва Като история, явно съм уцелила момента, като стил на авторката... Видях, че е любителски превод, браво за избора на преводачката  Simple Smile 
Вчера я завърших,много леко се чете книгата.Хареса ми,че не е типичен любовен роман,а кара човек да се замисли върху нещата от живота и т.нар.случайности в него,без да се превръща в изключително тежко четиво.

# 654

Ще чакам другите книги с нетърпение. Току що я свърших, хареса ми чете се много бързо. Наистина мисля, че ще са интересни другите две книги.

И на мен много ми хареса "Горещи тайни" и най вече това, че до последно не знаех кой преследва Лорън и защо! Края обаче малко претупан ми се видя, прекалено набързо написан а ми се искаше повече неща да се изяснят! Whistling И аз очаквам историите на другите двама братя, но повече на Джули и Люк- интересно ми е какво им е било общото минало! Peace (Втората част се очаква на 27.08)  Peace

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 21:52 от hrisi04

# 655
  • I Love You 3000
Ох, от четири дни ровене да намеря нещо за четене, най- накрая намерих нещо добро ----> https://www.goodreads.com/book/show/11381643-playing-for-keeps Не , че нещо ами направо ми втръснаха някакви дето се познават от деца или пък за някой брат, или приятел на брата. Исках нещо с някакви непознати. После пак мога да погледна нещо такова. Може да пробвам и Рок Чик, но сега съм подпукала тази серия. И падам от смях.  Joy Joy Joy На 64 стр. съм. Още няма много голям романс или голяма драма , но откъм смях ми идва направо върха.

Скрит текст:
Накратко те са съседи от 5 години и работят в едно училище, но никога не са контактували. Защото тя е била много срамежлива и свенлива. Пък и той си е страшен - някакъв пълен неандертал. Докато един ден той тръгва да плеви някакви цветя между къщата, тя не издържа и го напада в гръб. То става един таркал,  едно чудо.  ooooh! Та както и да е  - стават приятели , тя е луда по футбола и е някаква супер фенка на Янките. Той яде като разпран, постоянно и краде храната в училище и т.н. Уж , за да я дразни. Постоянно си правят някакви номера. Вечерта тя има среща с един (,който си е живо мамино синче. Майка му му звъни по време на срещата 23 пъти и му казва , че много й липсвал, да се прибирал. Пък той е на 30) и понеже не може да откаже на директора набутва Джейсън(ГГ) да е ръководител на пролетните танци. За да й го върне , той се вмъква в къщата й докато тя е на среща със синковеца. Ляга по боксерки на леглото и се завързва, така че не може да се развърже сам. Когато тя се прибира и не може да се отърве от синковеца , който настоява да остане. Тя се чуди как да го разкара и му вика "Бих те поканила, но майка ти може да се тревожи" Той вика "Днес съм без вечерен час" Laughing Laughing Laughing. В този момент Джейсън почва да крещи за помощ от горе hahaha hahaha hahaha Влизат двамата и го гледат проснат на леглото, вързан. А той вика : "Ох, най - накрая се прибра. Нямам нищо против да стоя така с часове, ама вече ми се пикае. Ах, довела си компания, трябваше да ми кажеш , но мисля , остана лубрикант от предния път. Дано си по-опитен , че предния така пищеше." Синковеца с мръсна газ избяга и й вика "Ще разкажа на майка си за теб!"  hahaha hahaha hahaha Джейсън й вика "Хайде сега ме развържи , че не мога сам." и нашата отиде взе самобръсначката и му обръсна краката!  Joy Joy Joy Сигурно 20 минути съм я чела тази сцена от смях.  

# 656
  • София
Бях го пробвала това, ама нещо не ми хареса и го захвърлих. А е с висок рейтинг, може би не съм уцелила момента.
А на "Горещи тайни" ѝ се чудех преди. Казвате, че е добре. Освен пак да я добавя в списъка за четене.

# 657
След като онзи ден прочетох"Дървото на живота",днес се хвърлих под колелата на "Аз преди теб".
И се чувствам душевно смляна. Прекрасни  книги,но за 2 дни действат подтискащо.
Със сигурност няма да ида да гледам филма на голям екран/Аз преди теб/,защото ще орева салона.
Отивам да чета Удхаус,че да се посмея.Или "О като оргазъм".

# 658
  • Euskal Herria
Не съм почнала "Горещи тайни", макар и да я купих още щом излезе. Зачетох само началото и края  Grinning.

Ето нещо, което предстои:
https://www.facebook.com/notes/illusions-and-dreams%D0%B8%D0%BB% … /1776376415927077

# 659
  • В къщурката на хълма на феите
Горещите тайни къде се намират?! Аз чета Ти си моя или квото беше там на Бет Кери .. Чета я с клиничен интерес да ви кажа - опитвам се да открия от околко книги е съшита тази Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт