За тези, които четат любовни романи №23

• 77 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • В къщурката на хълма на феите
Извинете как се казва тази книга на български, че то преводите на имената са много относително нещо ..

# 631
Извинете как се казва тази книга на български, че то преводите на имената са много относително нещо ..

Дървото на живота

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 16:06 от BlackRose

# 632
Ааааааа туй съм го чела вече .. 36 години разказ ми дойдоха множко ..

# 633
Ааааааа туй съм го чела вече .. 36 години разказ ми дойдоха множко ..
И аз така подходих сутринта. И докато не я прочетох,не станах от стола.Даже не събудих детето да учи,а днес имат контролно. Grinning Много истинска ,много сълзи исополи,но страшно ми допадна.Отдавна не бях чела книга,която така да ме грабне.

# 634
Обаче много тежки въпроси засяга книгата, може би на мен не ми допадна съвсем, понеже аз напоследък използвам книгите, за да забравя моите проблеми и си търся леко четиво, а тази книга не може да се каже, че беше точно такова ..

# 635
Здравейте, случайно попаднах на темата. Аз също се запалих от скоро по  любовните романи. Опитвам се да намеря петата книга на кросфайър. Дали случайно някой я има. Също така чета добри отзиви за мъжа под теб. Нея от къде мога да я сваля?

# 636
Още я няма в ел.вариант  Simple Smile

# 637
  • София
Стигнах 20% от "Дървото на живота" (? ако не бъркам превода на заглавието); много ми харесва Като история, явно съм уцелила момента, като стил на авторката... Видях, че е любителски превод, браво за избора на преводачката  Simple Smile 

# 638
  • Варна
Рок чик 6, главната дразни яко с изказа си. Те всичките имат паразитни възклицания и думички, но нейото effin hell и effin  всичко, ме побърка. Разваля доброто впечатление от стила на КА.

# 639
Стигнах 20% от "Дървото на живота" (? ако не бъркам превода на заглавието); много ми харесва Като история, явно съм уцелила момента, като стил на авторката... Видях, че е любителски превод, браво за избора на преводачката  Simple Smile 
[/quote
Да ,и аз така. Явно всяка книга си иска времето и настроението.
А сега чета една поредица ,подобна на кинжалите,но с вещици и демони.Пак е фен превод от БГ свят-страхотна е!!! Магьосници на елементите.Всяка е за отделна двойка,но има обща сюжетна линия,общи герои.
Запали ме от раз.Сега съм на третата.Горещо препоръчвам.

# 640
Обаче много тежки въпроси засяга книгата, може би на мен не ми допадна съвсем, понеже аз напоследък използвам книгите, за да забравя моите проблеми и си търся леко четиво, а тази книга не може да се каже, че беше точно такова ..

Напълно споделям мнението ти! Peace Прочетох я в неподходящо настроение! Много разказвателна, толкова години раздяла между героите, прекалено много драма и предпочетох някои моменти да ги прескачам!  ooooh! Поучителна история, но не е по вкуса ми! (имам предвид "Дървото на живота"ако за някой не става ясно)

# 641
  • София
Кажете ми, че има хепи енд.

# 642
  • Euskal Herria
Има, прочетох края в Читанка. Иначе не почвам книга да чета  Mr. Green.

Скоро - книга от Новите видове:
https://www.facebook.com/notes/illusions-and-dreams%D0%B8%D0%BB% … /1775704942660891

# 643
  • София
 А, благодаря  Simple Smile Нещо се бях притеснила, че краят може да ме изненада неприятно.

ПП Превеждам нещо и въобще не мога да се съсредоточа, все се сещам за книгата. Не знам защо така ми "влезе под кожата".

# 644
А, благодаря  Simple Smile Нещо се бях притеснила, че краят може да ме изненада неприятно.

ПП Превеждам нещо и въобще не мога да се съсредоточа, все се сещам за книгата. Не знам защо така ми "влезе под кожата".

Че има щастлив край, има но аз не останах много доволна! Peace Толкова тайни, толкова драми... една 15-годишна раздяла, една драматична смърт и всичко това ми дойде в повече, особено след като разказа започва от 8-годишната възраст на героинята...след като знам, че има дълга раздяла въобще не ми се четеше с толкова подробности как двамата се запознават от деца, минат през пубертета и така нататък...

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 21:45 от hrisi04

Общи условия

Активация на акаунт