За тези, които четат любовни романи №23

• 77 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Красе, Rock Chick-a от 1-8 ги имам в epub.Не съм ги чела и не знам какво е качеството,но казвай,ако искаш да ти ги пратя,за да видиш.  Peace
Навсякъде са в епуб или текст, и двата са прецакани за някои от книгите.
Книгата на Мейс започна шеметно, а съм едва в началото.
Забавлява ме как някои моми или момци имат домашни животни. Засега Ханк има лабрадор, Джулс на Ванс мадамата котка, а Стела на Мейс самбернарка. Големи лиги ще точи 500 стр.

# 616
  • София
Пак изпаднах в читателска дупка – току-що зарязах трета поред книга. Преди се "лекувах" с препрочитане на нещо любимо, сега и такова не мога да избера  Tired

# 617
  • I Love You 3000
Пак изпаднах в читателска дупка – току-що зарязах трета поред книга. Преди се "лекувах" с препрочитане на нещо любимо, сега и такова не мога да избера  Tired

Същата работа съм Hug Както бях натряскала бая поредици на таблета, нищо от тях не ми се подхваща. Май мисля да дам шанс на това ---- https://www.goodreads.com/book/show/26252659-big-rock
Имате ли някакви отзиви?

# 618
  • София
Ако си в настроение за нещо хумористично, може и да ти хареса, макар че, според мен, има и по-добри в жанра.

# 619
  • I Love You 3000
Ако си в настроение за нещо хумористично, може и да ти хареса, макар че, според мен, има и по-добри в жанра.

Дай някакви предложения.

Иначе ми се чете нещо от сорта на седмичните булки или нещо такова. Но и хумористични ми са добре. Само да не са за някои , които се познават цял живот и т.н., че ми писна от такива.

# 620
  • София
Пиша от тел. и ровенето в ГР ми е проблем. В момента се сещам само за Рок Чик, но то е и съспенс. Хуморът е много свеж, а стилът на Ашли е класи над това, за което питаше. Булките не ги четох, не мога да предложа като тях.

# 621
mario.d.k. до къде стигна с книгата. На мен ми остават около 150 ст. Много ми е интересна  Heart Eyes

# 622
  • Варна
mario.d.k. до къде стигна с книгата. На мен ми остават около 150 ст. Много ми е интересна  Heart Eyes

в рая са  Wink

# 623
Днеска мисля да я довърша, ако ми остане време. Много ми е интересно кои ли преследваше Ава... newsm78 залагам на Рут много ме дразни тая...

# 624
Току -що прочетох"Дървото на живота"  от Катрин Алрид.Горещо препоръчвам.Страхотна книга
   Студен чай, царевични питки и бобени зрънца — всекидневно пиршество за осемгодишната Аликс Френч, очарователна любопитка от уважавано южняшко семейство. Но няма нищо обикновено в деня, в който тя среща десетгодишния Ник Андерсън, момчето от мизерните покрайнини на града. Въоръжена единствено с кутийка пчелен балсам и твърда решителност, Аликс се заема да лекува жестоките доказателства от скорошния побой, които бележат гърба му — действие, което променя завинаги живота и на двамата.

Минавайки през детски бедствия и тийнейджърски неволи те остават заедно, докато приятелството им не се превръща в любов. Бъдещето изглежда розово, докато една съдбовна нощ Франк Андерсън, баща на Ник и виновник за белезите му, не е застрелян в мръсната си каравана.

Внезапно Ник вече го няма — оставяйки Аликс сама и объркана. През следващите петнадесет години тя се бори с болката от заминаването му, със семейството и с приятелите си. Но когато най-накрая животът й започва да се подрежда, Ник се завръща… и не е сам.

# 625
  • София
 Shocked
Точно снощи я започнах на английски, дотук страхотен стил на авторката и мислех да попрочета още малко и да я препоръчам в темата. Нямах никаква представа, че е преведена на български.

Всъщност, ето я – https://www.goodreads.com/book/show/2761356-the-sweet-gum-tree

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 12:14 от milenaka

# 626
  • Варна
Shocked
Точно снощи я започнах на английски, дотук страхотен стил на авторката и мислех да попрочета още малко и да я препоръчам в темата. Нямах никаква представа, че е преведена на български.

Всъщност, ето я – https://www.goodreads.com/book/show/2761356-the-sweet-gum-tree
О, тази отдавна е в списъка ми. Има много висок рейтинг.
Мейс успя отраз със Стела и би рекорда хах, не че момата се предава.

# 627
  • Разпиляна във въображението
И в моя списък е. Супер, че я има на български.

# 628
  • Пловдив
Току що си я свалих от Читанка-та,благодаря за хубавия отзив!

# 629
Прочетох До този мъж. Много ми хареса, особено финала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт