За тези, които четат любовни романи №23

• 77 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Само една нощ - Симона Арнщед?

Да, мерси! bouquet

О, тя е много нова, предполагам я няма качена никъде. Заслужава ли си да я купя?

# 451
  • В къщурката на хълма на феите
О, тя е много нова, предполагам я няма качена никъде. Заслужава ли си да я купя?
о, има я и при тва от много време Peace Peace мен ако питаш не си струва Peace

# 452
Само една нощ - Симона Арнщед?

Да, мерси! bouquet

Не си я купувай, има я качена по сайтовете! Wink На мен много ми хареса! Peace Започна малко мудно, но след това не можах да я оставя. Прекрасно описани герои, които веднага ми станаха симпатични със своите възходи и падения! Много обичам когато се развиват няколко сюжетни линии в дадена история. В дадения случай се развива и любовта на най-добрите приятели на главните герои, а и авторката успява добре да развие и останалите персонажи!

Приключих с 800-те страници на "Моят пръв и единствен" -тежки две нощи имах, авторката можеше молко да съкрати историята, но наистина ми беше интересно и си заслужаваше финала! ГГ беше толкова симпатичен, че направо ми се късаше сърцето за него хихи! Joy Важното е че всичко завърши щастливо  Heart Eyes

# 453
  • София
Благодаря ви! bouquet

Скрит текст:
Може ли някой да ми прати линк на лични.

# 454
понеже не ми се чака до 01.01.2018г., за да качат Мис Каприз в читанката, да питам някой дали знае Е ли е възможно да се сдобия по-рано с нея в ел. вариант и изобщо Съдбовно бягство дали е издавана на български /името го намерих тук/, че при мен книжната криза е продължава и се задълбочава .. опитах се, повтарям опитах се да прочета До този мъж и просто - не .. за три дни достигнах до 27 страница и бях ужасена, този женски образ как е изграден по възможно най-безгръбначния начин - освен да реве, че нещо не става както тя иска и после да реве, че никой не се събразява с нея, а тя се съобразява с целия свят, главната героиня друго не прави /ааа освен да седи разкрачена, прощавайте/ .. за моя натюрел тва просто ми идва не просто прекалено много, а направо абсурдно .. та сега ще подхвана Господин Неустоимия и ще се моля да сме се уцелили с него ..

missence напиши ми в ЛС и-мейла си и ще ти пусна направо книгата Peace

# 455
понеже не ми се чака до 01.01.2018г., за да качат Мис Каприз в читанката, да питам някой дали знае Е ли е възможно да се сдобия по-рано с нея в ел. вариант и изобщо Съдбовно бягство дали е издавана на български /името го намерих тук/, че при мен книжната криза е продължава и се задълбочава .. опитах се, повтарям опитах се да прочета До този мъж и просто - не .. за три дни достигнах до 27 страница и бях ужасена, този женски образ как е изграден по възможно най-безгръбначния начин - освен да реве, че нещо не става както тя иска и после да реве, че никой не се събразява с нея, а тя се съобразява с целия свят, главната героиня друго не прави /ааа освен да седи разкрачена, прощавайте/ .. за моя натюрел тва просто ми идва не просто прекалено много, а направо абсурдно .. та сега ще подхвана Господин Неустоимия и ще се моля да сме се уцелили с него ..

Няма да сбъркаш с Неустоимия, и да Съдбовно бягство я има и е хубава, интересна заслужава си. А Мис каприз е най — слабата и книга(поне за мен). Съжелявах че си я купих и бързо я продадох след това. Аз все още не съм почнала До този мъж, но в скоро време ще я подхвана.

# 456
  • София
Скрит текст:

bouquet

Не знам защо, но последните книги на С.Е.Ф. нещо не будят интерес у мен. Дали просто не съм в настроение за тях? newsm78

# 457
Не знам защо, но последните книги на С.Е.Ф. нещо не будят интерес у мен. Дали просто не съм в настроение за тях? newsm78
последно прочетох Бляскаво момиче и ми беше изключително странна тая книга - сюжета беше далеч от комфортната зона на авторката, абсолютно необичаен за нея и не, че не ми хареса, но просто през цялото време се чудех чия книга чета .. а пък така или иначе тая поредица съм я подхванала, да си я завърша цялата .. сърце не ми дава да я оставя ..

# 458
  • София
последно прочетох Бляскаво момиче и ми беше изключително странна тая книга - сюжета беше далеч от комфортната зона на авторката, абсолютно необичаен за нея и не, че не ми хареса, но просто през цялото време се чудех чия книга чета .. а пък така или иначе тая поредица съм я подхванала, да си я завърша цялата .. сърце не ми дава да я оставя ..

Аз даже не си спомням коя нейна книга прочетох последно. Blush Мисля, че се изгубих някъде в поредицата за футболистите. После започнах една, в която главната се нанесе с един куфар при главния, който пък имаше май джакузи в двора и не я дочетох. Blush

# 459
  • I Love You 3000
И аз да споделя, сега съм на това: https://www.goodreads.com/book/show/18356975-five-exotic-fantasies. Много интересна се очертава за сега, а  е и повечко страници.

Скрит текст:
Той е адвокат към кантора на съдружници (не знам как да го обясня на БГ). Повикан е в един клон в Уелингтън като безпристрастен адвокат , за да разследва опит за сексуално насилие на един от шефовете към една секретарка. Понеже главната фирма има клонове навсякъде из Нова Зеландия, той е посещавал всичките и това , което му прави впечатление тук е , че всички секретарки са жени , няма жена на висок пост. Усеща неравноправието във фирмата. ГГ-ня е на работа там от 10 години от секретарка е станала , шеф на секретарките. Тя е с най- висок пост между жените (ако може да се смята за висок). Постигнала си е мястото наистина с много труд , но въпреки това крие една тайна. Навремето същият адвокат , срещу когото сега се води делото е постъпил така и с нея , но е стигнал и по - далеч - спала  е с него на 17 г. (девствена). Но тя не е казала на никого и си е замълчала , защото има болна майка и не иска уволнение. Та сега тя се забърка с Феликс , главния , но крие от него какво се е случило. И незнам какво ще става.

# 460
  • София
Сега като прочетох за адвокат, че се сетих за една книга, в която той беше адвокат, пишеха си май смс-и и се чуваха по тел., той ѝ помагаше за някакъв съдебен казус и тя се оказа на интервю точно в неговата кантора.

Някой да се сеща автор или заглавие?

# 461
Цитат
Сега като прочетох за адвокат, че се сетих за една книга, в която той беше адвокат, пишеха си май смс-и и се чуваха по тел., той ѝ помагаше за някакъв съдебен казус и тя се оказа на интервю точно в неговата кантора.
Да,Оправдани лъжи на Уитни Гарсия Уилямс  Simple Smile
Сега чета на С.Е.Филипс -Да целунеш ангел.Добре върви,но не ме грабна чак толкова много  Simple Smile Например преди това Красив лъжец ми беше по-интересна,постоянно се чудих какво ще стане  Simple Smile

# 462
Свърших Рок чик 3, средна хубост. Сега се чудя да мятам ли Ванс т.е. Рок чик 4 или почивка?  Ванс изглежда много много интересен
И аз ги прочетох първите три, но мисля да спра за дълго с тази поредица хах  Grinning първата - добре, втората в един момент ми писна от измислените мъки на главната и нещо много почна да се повтаря, та прескочих директно на предпоследните 3-4 глави  Laughing по същия начин с третата. Към средата просто всичко се повтаряше до припадък... тя - лоша, той - уникално добър... айде моля - прескочих едни 200 страници, прочетох си последните 4-5 глави и бях доволна   Joy Вярно много са забавни, смяла съм се с глас на някои места. Продължавам с К.Ашли и препоръчаната по-горе Завещанието - става за сега.

това ми прилича на поредицата на Джули Джеймс за адвокатите и прокурорите - https://www.goodreads.com/book/show/15544715-love-irresistibly

# 463
Аз даже не си спомням коя нейна книга прочетох последно. Blush Мисля, че се изгубих някъде в поредицата за футболистите. После започнах една, в която главната се нанесе с един куфар при главния, който пък имаше май джакузи в двора и не я дочетох. Blush
тва на По-кротко, лейди докарва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464
  • София
Цитат
Да,Оправдани лъжи на Уитни Гарсия Уилямс  Simple Smile
Скрит текст:
Сега чета на С.Е.Филипс -Да целунеш ангел.Добре върви,но не ме грабна чак толкова много  Simple Smile Например преди това Красив лъжец ми беше по-интересна,постоянно се чудих какво ще стане  Simple Smile

Да, тя е. Ама, ще трябва май да я дочета на англ. ез.

Скрит текст:
тва на По-кротко, лейди докарва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, вярно беше тази. Трябва да се напъна някой ден и да я прочета.

Скрит текст:
Свърших Рок чик 3, средна хубост. Сега се чудя да мятам ли Ванс т.е. Рок чик 4 или почивка?  Ванс изглежда много много интересен
И аз ги прочетох първите три, но мисля да спра за дълго с тази поредица хах  Grinning първата - добре, втората в един момент ми писна от измислените мъки на главната и нещо много почна да се повтаря, та прескочих директно на предпоследните 3-4 глави  Laughing по същия начин с третата. Към средата просто всичко се повтаряше до припадък... тя - лоша, той - уникално добър... айде моля - прескочих едни 200 страници, прочетох си последните 4-5 глави и бях доволна   Joy Вярно много са забавни, смяла съм се с глас на някои места. Продължавам с К.Ашли и препоръчаната по-горе Завещанието - става за сега.

това ми прилича на поредицата на Джули Джеймс за адвокатите и прокурорите - https://www.goodreads.com/book/show/15544715-love-irresistibly

Не е тази, но пък ми изглежда интересна поредица. Отбелязвам си я. Peace

Общи условия

Активация на акаунт