За тези, които четат любовни романи №23

• 77 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • В къщурката на хълма на феите
купих си 5 книга от Сезони на любовта....да видим как ще е .... Thinking
а тя е за?!

# 436
  • Плевен / София
купих си 5 книга от Сезони на любовта....да видим как ще е .... Thinking
а тя е за?!
ето това е....
Скрит текст:
Дългоочаквания финал на поредицата "Сезони на любовта". Един от най-вълнуващите романи на авторката, който задължително трябва да прочетете.

На конярчето не е позволено дори да разговаря с дъщерята на графа, камо ли да се промъква до прозореца на спалнята и. Но Джон Маккена знае защо рискува да бъде бит с камшици и прогонен с позор – това е малка цена срещу възможността да се вмъкне при младата лейди Ейлийн Марсдън и да я накара да му отговори на един въпрос… Родени в противоположните краища на социалната стълбица, като деца Маккена и Ейлийн са неразделни. Неизбежно, с времето приятелството им разцъфва в забранена страст. Но те бързо са разкрити. Гневът на граф Уестклиф е страшен. Познавайки отмъстителния нрав на баща си, Ейлийн сключва дяволска сделка: шанс за нов живот за Маккена далеч от тук, срещу това тя да го отхвърли публично. Само тя си знае какво и коства да изпълни жестоките условия, без да обясни на поразения Маккена защо го отхвърля – за него болката е по-силна от унижението, а тя трябва да му причини и двете. Дванайсет години по-късно Ейлийн не се е променила много – тя е все така красива и… все още неомъжена. Но съдбата и е подготвила изненада, която ще помете като буря тихото и ежедневие – Джон Маккена се завръща и иска отмъщение.

# 437
ВЪХ що така не помня тез кои са!? Whistling

# 438
  • Euskal Herria
Ами щото това май е първа книга от поредицата, единственото общо с останалите книги е, че главната е сестра на Уестклиф (ако не бъркам).

Коментирахме още когато писаха, че пускат книгата.

# 439
Здравейте, момичета! Не ми остава много време, но редовно си сверявам с Вас часовника за нови заглавия   Wink и тук искам да споделя две книжлета различаващи се от милионерските поредици напоследък (не че не ги изчетох) едната е "Завещанието" от Кристен Ашли, а другата, която ме грабна беше "Чаената роза" от Дженифър Донъли.
"Чаената роза" ми започна малко тегаво с историята на едно убийство, но то си върви като линия в цялата книга и е пряко свързано и с историята на главната героиня. Съдби, история, описания, ретроспекция... всичко написано е стегнато и различно от това, което съм чела напоследък и може би затова ми хареса толкова  Simple Smile затова се осмелявам да препоръчам една хубава любовна история (не се стърпях).
Надявам се да излязат и други книги от авторката на българския пазар.
"Аз преди теб" за мен е прекрасна книга (но си е тежичка), очаквам с нетърпение продължението, а относно филма - нямам особени очаквания.
Благодаря за споделените впечатления и предложения за нови четива!

# 440
  • София
Здравейте, чете ми се някой хубав любовен роман, който да не е много наивен (тя е на 30, никога не се е целувала, той я вижда и веднага се влюбва...), може да има и нещо криминално.. ако се сещате за някой такъв, който харесвате.. : )

# 441
  • Разпиляна във въображението
Ако не е много наивен романа тогава тя определено ще се е целувала на 30год. Simple Smile

# 442
Чета в момента "Моят пръв и единствен" на Кристен Хигинс и много ми допада! Heart Eyes Тази сутрин до 5 часа не можах да я оставя, а е доста голяма и тази нощ ще я довършвам! Peace Различна е и малко тъжна тъй като главните герои се развеждат преди 12 години въпреки, че се обичат и за мен е доста увлекателно четиво! Ето за какво се разказва:
   За бракоразводния адвокат Харпър Джеймс няма спокойствие. Не стига че по пътя за сватбата на сестра си се натъква на бившият си съпруг Ник, ами по ирония на злата съдба е принудена да прекоси страната с него . Евентуалният годеник, който я очаква вкъщи едва ли ще е доволен.
Харпър няма никаква вина за това, че Ник нахълтва обратно в живота й с цялата си обезсърчаваща привлекателност и чар, от върха на славата си на архитект. Но за Ник, Харпър винаги е била голямата любов. Стига този път да успеят да изиграят ролите си правилно, зад следващия завой може би ги очаква приказка.
(качена е във фейсбук)

# 443
Здравейте. Днес докато се разхождахме семейно из центъра на Пловдив очите ми веднага фиксираха панаира на книгата(явно още го има)  Laughing ММ веднага ми каза като ме погледа”само две” и се хвана за главата  Joy  а аз му казах дай ми 10мин и го пратих да избира нещо на мънинката(впрочем тя обича Маша и мечока, и не намерихме никаква книжка с тях) та тей де обиколих ги всичките и си избрах Нов мъж за разкош и Мармалад на Мариан Кийс. За първи път си вземам такива книжки, кажете за мнение ако сте ги чели  bouquet

# 444
Красив лъжец самостоятелна книга ли е,че си мисля да я прочета,но ако е от част от поредица,хич да не я почвам.

# 445
Ами щото това май е първа книга от поредицата, единственото общо с останалите книги е, че главната е сестра на Уестклиф (ако не бъркам).

Коментирахме още когато писаха, че пускат книгата.
пропуснала съм Embarassed

# 446
  • au bout du monde
Здравейте, от къде си намирате книги на английски? Може ли да споделите някоя интересна, която да не е от поредица Praynig

# 447
Загледах вчера една поредица, дали искаш да я пробваш и да дадеш мнение? – https://www.goodreads.com/book/show/958535.The_Duke

Много позната ми звучи, мно- го ! Simple Smile Ще я метна , пък ако остане време, ако има нет, ако ме оставят децата на мира .. ще дам отзив Stuck Out Tongue

# 448
  • София
Бяхте обсъждали книга, в която ГГ е бизнесмен от Швеция, ако не се лъжа. Може ли някой да ми припомни заглавието?

# 449
  • Разпиляна във въображението
Само една нощ - Симона Арнщед?

Общи условия

Активация на акаунт