За тези, които четат любовни романи №23

• 77 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
И файлът, който имам аз, има 283 страници, обаче в началото се повтарят няколко, после има липсващи. Затова писах, че не знам дали е цялата книга.
Последното изречение е: "Той се наведе и ме целуна, а в този миг аз осъзнах, че наистина вярвах в това."  Ако така свършва и хартиеното издание, значи е цялата книга -  с малко пропуски.
така завършва и хартиеното издание....но не съм чела целия файл....само видях броя на страниците и края..... Party

# 421
  • Euskal Herria
Благодаря. Като се изключат липсващи и повтарящи се страници, явно е цялата книга (е, почти)  Grinning.

# 422
  • София
На Кам и Ейвъри им се роди дъщеря – Ава.

# 423
  • Плевен / София
На Кам и Ейвъри им се роди дъщеря – Ава.
супер...Кам сигурно ще бъде много закрилящ татко Joy Joy Joyмного ги харесах като двойка....жалко, че втората книга беше слаба и явно ще спрат с издаването до тук.... Crossing Arms

# 424
Аз също в момента чета Красив лъжец  Simple Smile
Иначе много ми хареса Ще те чакам ,очаквах повече от втората част,но се присъединявам към вашето мнение,че не беше кой знае какво  Stop

# 425
  • world wide
Здравейте и от мен.Редовно ви чета и много от заглавията които съм прочела последните няколко месеца ги видях тук.Снощи приключих "Перфектна химия" на Симон Елкелес-хареса ми много книжката има си от всичко по-малко.Мъча се паралелно да прочета и "Кралицата на сенките" на С.Дж.Маас но нещо не мога да я избутам ( като цяло от началото ми хареса историята). Това от мен.Надявам се да приемате нови попълнения  Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 17:41 от dark angel

# 426
  • Плевен / София
купих си 5 книга от Сезони на любовта....да видим как ще е .... Thinking
все още се чудя за новата поредица на Егмонт Thinking

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 13:42 от gostenka68

# 427
  • Euskal Herria
В мейлбукс се появи втората книга на Елкелес - "Правилата на привличането".
Аз още чакам електронното издание на последната от "Кросфайър", ама да видим кога СофтПрес ще го пуснат. Бяха казали "След Панаира на книгата", ама кога точно след...

# 428
  • world wide
Супер.Тъкмо прочетох резюмето,не знаех че излизат и други книги

# 429
Най-после дочетох "Коварен" (Изневяра 2-ра част) и не ми хареса разкритието около смъртта на първата съпруга на Нокс! Не смятам, че я е убил, но това че много прилича на Чарли ме разочарова! #Crazy Все едно той е с нея заради това... Третата част ще я изчакам да се преведе цялата!
Днес видях, че са качили във фейсбук на Сюзън Елизабет Филипс "Господин Неустоим", но не ми се искаше да я започвам преди да прочета "Мис Каприс" (която е за родителите на неустоимия господин хаха)! Има ли я някой сканирана? Blush
Започнах "Взривоопасна истина" за вторият от братята дьо Грас и засега ми харесва повече от първата! След нея предполагам ще продължа с третата част, но много книги ми се събраха и не знам откъде да започна, кое да подхвана! #Crazy

# 430
Здравейте! И аз да се цопна тука Simple Smile

# 431
  • Плевен / София
Най-после дочетох "Коварен" (Изневяра 2-ра част) и не ми хареса разкритието около смъртта на първата съпруга на Нокс! Не смятам, че я е убил, но това че много прилича на Чарли ме разочарова! #Crazy Все едно той е с нея заради това... Третата част ще я изчакам да се преведе цялата!
Днес видях, че са качили във фейсбук на Сюзън Елизабет Филипс "Господин Неустоим", но не ми се искаше да я започвам преди да прочета "Мис Каприс" (която е за родителите на неустоимия господин хаха)! Има ли я някой сканирана? Blush
Започнах "Взривоопасна истина" за вторият от братята дьо Грас и засега ми харесва повече от първата! След нея предполагам ще продължа с третата част, но много книги ми се събраха и не знам откъде да започна, кое да подхвана! #Crazy
Хриси, Г-н Неустоим си я купих на хартия и я прочетох нищо, че мис Каприз все още чака..... Joy Joy Joy това не ми попречи да се насладя на първата......искам да кажа, че всичките книги които си си набелязала са хубави.....хващай която решиш и няма да съжаляваш Party

# 432
  • Варна
Свърших Рок чик 3, средна хубост. Сега се чудя да мятам ли Ванс т.е. Рок чик 4 или почивка?  Ванс изглежда много много интересен

# 433
Започнах Fallen на Кристина Дъглас. Прочетох първата https://www.goodreads.com/book/show/8379305-raziel?from_search=t … h_version=service и да ви кажа - бива, доста е добре даже! Simple Smile Това е една от най-хубавите ангелски книги които съм подхващала. Даже и втора започнах. Чете ми се паранормално и това е!   Сега започвам да пълня киндъла за почивката, другата седмица заминавам за 10 дни и ми се иска предварително да го натъпча до пръсване, че не се знае какъв ще е нет
-а в горските дебри.

Трябва да си подготвя от всичко, всякакви жанрове, стари класики, нови непознати заглавия. Simple Smile  Приемам идеи всякакви за книги на английски език. Simple Smile  Така най-вероятно ще ме подсетите за нещо безценно и забравено. Simple Smile

# 434
  • София
Загледах вчера една поредица, дали искаш да я пробваш и да дадеш мнение? – https://www.goodreads.com/book/show/958535.The_Duke

Ако вече не си я чела, де.

ПП Някой може ли да предложи на английски книги, подобни на "Ще те чакам" 1 и The Deal ( https://www.goodreads.com/book/show/24920901-the-deal )

Общи условия

Активация на акаунт