MasterChef България - сезон II (09.05. - 15.05.2016г.)

• 30 779
  • 394
  •   1
Отговори
# 60
  • Майничка
Я, внезапна смърт утре? Дадоха трите жени, дали пък няма да е мъж?
Цвета май пак ще е комплект със Севда.

# 61
  • София
Който е нетърпелив да научи повече подробности за утре вечер, промото вече е качено.
Сладолед с бира?!  Laughing

http://masterchef.btv.bg/article/news/sladoled-s-bira-i-zavarzan … chasa-po-btv.html

# 62
Не се концентрираха върху задачата, а решиха да правят нещо, което си мислят, че умеят и да го нагодят към идеята

# 63
Сега като прочетох промото, Георги явно е от помощниците

# 64
  • София
Кой стоеше най вляво, когато шеф Ангелов обявяваше изгонения? Защото гледаше натам. Не беше ли Мая?

# 65
Я, внезапна смърт утре? Дадоха трите жени, дали пък няма да е мъж?
Цвета май пак ще е комплект със Севда.

Не ми се вярва да е мъж защото явно това ще е след стрес теста , а там са трите жени .
Другите са вързани за тях и явно или ще им помага или ще им се пречкат Joy Joy,но няма как да изгонят някой от тях

За пръв път виждам някой да свързва чревоугодничеството с вегетарианско.
Според мен там трябва да преобладава месо ,много месо,тежка сосове и тежка храна.

# 66
Радвам се за Калоян, надявам се той да спечели утре значката.

# 67
Чета коментарите във фейса. На промото се виждало кой е спечелил значката. Аз самия няма да го гледам, та МОЛЯ НЕ ИЗДАВАЙТЕ И ТУК! Защото с удоволствие Ви следя и ще стане много тъпо ако някой издаде.

Та иначе да, ще има внезапна смърт и ДАНО, ДАНО, ДАНО не е Йоана  #2gunfire #2gunfire

# 68
Много се радвам за Калоян и Георги, най-сетне показаха умения.
Евгени - страхотен мус беше направил, май титлата "майстор-сладкар" ще си смени притежателя.
Елизабет - може и да е темата за мързела, но в никакъв случай не беше гурме.
Цвета - хаос в чинията
Трите "грации" на стрес-теста - много сериозно се издъниха и май няма да спрат до тук, щом ще има преждевременно гонене. Мая не знам как уж 3 десерта, а накрая пак нещо кръгло, навряно в една купичка и при това - зле на вкус, очевидно. Йоана - май и тя не разбра какво иска да приготви. Севда - не зна кое й беше сложното според нея - 3 топк преварен,сбит ориз и 3 лъжички мацнат сос - антомним на чревоугодничество.

# 69
  • Ню Йорк

За пръв път виждам някой да свързва чревоугодничеството с вегетарианско.
Според мен там трябва да преобладава месо ,много месо,тежка сосове и тежка храна.

И аз се изумих от тази идея, но си мислех че журито пак ще възклицава колко е вкусно. Тук чинията трябваше да бъде пълна с меса и гарнитури обилно поляни със сосове.

# 70
  • Майничка
Чревоугодничеството не изключва вегетарианството, обаче чинията трябва да е много декоративна, със скъпи продукти - аспержи, трюфелче, шафран, туйцък-онуйцък, барната отвсякъде. А може и с гурме агнешка главичка и свинско джоланче. Grinning

Идеята на Йоана за симетрия в чинията беше интересна, но може би по-интересна щеше да е с нещо по-обемно, цветно и пищно и до него нещо дребно, позеленяло от яд. Може и цвъкнато от сифон. Mr. Green

Мая утре, Цвета или Йоана в сряда - оптимално.

# 71
  • София
Заради муса на Евгени имам поръчка за такъв, страхотно изглеждаше - натри носа на Мая. Очаквам тя да бъде с внезапна смърт.
Браво на Калоян и Георги, по-добри са мъжете този сезон.

# 72
Георги защо бърка гордост с горделивост.
И аз това се питах! Naughty

# 73
Време е Цвета да си ходи.

# 74
Много се радвам, че трите кокошки са на стрес тест. Мъжете + Елизабет ми допадат, като фаворит ми е Евгени, но харесвам и Калоян и Жоро.

Стискам палци Севда да си замине, ще умра от кеф. Самата й физиономия, визия, глас, абе всичко в нея ми е ужасно противно.
Мая също е много неприятна. Надявам се Йоана да се спаси, дразни, но не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт